Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZakłopotanaAnaaa

Dziwne uczucie

Polecane posty

Gość ZakłopotanaAnaaa

Witam, chciałabym sie zapytac czy mieliscie takie dziwne uczucie ze was zainteresowała osoba ktorej nie znaliscie..No nie wiem jak to napisac. Zdarzyło sie to 24h temu byłam z moim chłopakiem Mcdonaldzie tak na szybko cos zjesc i gdy podeszłam do kasy z nim ijuz zamawialismy podszedł koles młody tak ok 20=21 max no i on na mnie spogladał co chwile usmiechajac sie wiec odwrociłam sie i robiłam zamowienie nie patrzac sie na niego bo sie do mnie usmiechał no i byłam strasznie rozkojazona jegoo obecnoscia skonczylismy juz zamowienie i poszlismy do tego miejsca w nowych mc takich barowych foteli i siedzimy i jemy sb lody a on woła po ten nowy kubek kurczakow i tak siedze i widze ze sie wciaz na mnie patrzy mimo tego ze byłam odworcona plecami widziałam odbicie w szybie bo co jakis czas sie patrzałam czy patrzy no i on po chwili podchodzi patrzac sie na mnie i sie usmiechajac ze coli zapomniał dac nam do zestawu i pozniej jak wychodzilismy moj chłopak pierwszy mowił dobranoc to i ja odpowiedziałam odwracajac sie do nich a on sie nadal na mnie patrzał z takim zainteresowaniem, od tej pory mam takie dziwne uczucie jakiego nigdy w zyciu nie miałam mam 19 lat nikt mnie tak swoja osoba nie zainteresował i mam takie dziwne uczucie ktorego wyjasnic nie moge.. A koles przystojny nawet był a ja zazwyczaj nie zwracam uwagi na obcych facetow, mieliscie moze tak? Prosze o odp

Gość ZakłopotanaAnaaa
Naprawde nikt nie wie?