Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziiiimnasuuuka

lepiej zerwac znajomosc niz przyznac sie do milosci

Polecane posty

Gość ziiiimnasuuuka

!!!!!!!! dopuki zgrywasz pierdolona niedostępna bez ciepła dziwke to facet jest glupi, a jak juz pokazesz ze ci zalezy , tesknisz i pragniesz to masz gównem w ryj!!!!!!!! nigdy wiecej okazywania uczuc tym podlym szmatławcą...

Gość dżue dżue dżue
SZMATWŁAWCOM nie szmatławcĄ, zapamietaj dziecino

Gość ziiiimnasuuuka
nie zwazam teraz na pisownie za bardzo mnie nosi

Gość f.n.w.
Szmatławcom - a nie szmatławcą! Liczba mnoga! Poza tym, przy takim natężeniu wulgaryzmów i furii, podziwiam faceta,że w ogole z czyms takim jak ty , był.R ynsztok, rynsztok, rynsztok. Dobrze, że gościu przejrzał na oczy.

Gość co za głąpertyhujm
hee szmatławcom! hhhe a ty jesteś autorem poprzednich typy, matką i innych koncówków'' :D

Gość ALE NAUCZ SIE ODMIAN
NA FORUM WŁĄSNIE JEDNA OSOBA NIE POTRAFI ODMIENIAĆ I TO JESTES TY !

Gość jfkkfc
Masz racje. Duzo w tym prawdy.

Gość B...........................
WARTO wyładować złość, oj wiem po sobie, że jej chowanie tylko szkodzi. Popieram autorkę. WYKRZyczeć

Gość ziiiimnasuuuka
wydłubie mu oko normalnie za taka zlewke :/ jak ja mam ochote pisac albo sie spotkac to on nagle niema czasu!!!!! tak jest odkąd powiedzialam ze mi zależy!!!!!!!!!!! a wczesniej ?? mialam go po dziurki w nosie!!! czemu z nimi tak jesst!!!!!!

Gość ckdjc
w sumie od człowieka zależy, bez ryzyka sie nie dowiesz ;) a moze akurat cos wyjdzie..lepiej sprobowac niz pluc sobie w brode

Gość ziiiimnasuuuka
głupoty... facet bedzie cie na rekach nosic dopuki nie stwierdzi ze nie masz go w dupie , potem rzuci na podłoge i kaze wstac dajac z kopa po ryju o !

Gość bo można by inaczej
Tak to jest jak znajomość z internetu przenosi się do reala. Wtedy seksowna19 okazuje się paszczurem i fujara opada. To się nazywa fizjologia.

Gość ziiiimnasuuuka
laskiii faceciii to tylko zdobywcyy... wiec dziewczynyyyyy jak najdluzej nie przyznawajcie sie do uczuc a bedziecie dłuzej kochane podziwiane i szanowane!!!!!!!!

Gość no i właśnie
ta co nie umie odmieniać, dostała gównem w ryj. Należało jej sie bo to naczelna trollica tutaj.

Gość ziiiimnasuuuka
jaka z czatu ? dziewczyno o czym ty piszesz , na czacie siedzialam 7 lat w stecz w czasach ,, mam komputer internet i czat " a teraz w dupie mam cos takiego

Gość ziiiimnasuuuka
wy nic nie kumacie

Gość ziiiimnasuuuka
pisze prawde....zawsze tak bylo jest i bedzie... puki mam kolesia w dupie , ten nie widzi swiata poza mną, a jak tylko wie ze cos jest na rzeczy bawi sie uczuciami , nie nawidze takich SZMATLAWCOW !!!!!!!!!!

ziiiimna......dobrze, wyżyj się - tak trzeba, ale nie obracaj tego w zemstę i zgorzknienie na zawsze, Pamiętaj, że różni są ludzie i tego, co Ci na przyszłość potrzeba - to więcej dystansu i ostrożności. Ale nie trać wiary w miłość. Gdyby jej nie było, to na kafe nie byłoby wpisów, że jesteśmy ze sobą x lat i jest wspaniale

Gość ziiiimnasuuuka
Pierdole wasze łzy i błagania :) nigdy wiecej przyznania sie do uczuć !

Gość f.n.w.
Póki. Póki. Póki. Ale idiotka......dobrze,że facet zwiał od kogoś takiego.

Gość donGiovani
Słuchaj, nie wiem o co tu chodzi, bo gadasz nieskładnie. Ale nie gadaj, że wszyscy tacy są, bo nie są. Każdy jest INNY. Zresztą dla mnie to jakaś niestworzona historia. To chłopak o ciebie zabiegał, a jak okazałaś zainteresowanie to się wypiął???? Przecież to totalnie bez sensu. To po kiego grzyba o ciebie zabiegał?!?!? To tak jakbyś weszła do sklepu, poprosiła chleb, sprzedawczyni by ci podała, a wtedy ty sie obrazasz i wychodzisz z hukiem ze sklepu. BEZ SENSU i NIEMOŻLIWE. Widocznie coś go do ciebie zraziło, ale na pewno nie to, że się otworzyłaś.

oj, boo zmienie o tobie zdanie.

Gość ziiiimnasuuuka
nie zwiał... jest ze mną.... tylko mielismy sie dzis spotkać a stwierdzil ze jest zmeczony i poszedł spać...

Gość ziiiimnasuuuka
a wczesniej do czasu gdy sie nie przyznalam ze mi zalezy , potrafil w 10 minut byc pod moim domem!!! nie ważne czy byla 00.00 w nocy czy 5 nad ranem!!!!!!!!!

Gość donGiovani
może po prostu był..... zmęczony. Ty zaś jesteś na maksa zaborcza. Od powietrza głodu ognia wojny i takich jak ty zachowaaaaaaj nas paaaaanieeeeee

Gość ziiiimnasuuuka
Spadam spać... A z nim skoncze znajomość !!!!!! chociaz na jakis czas niech znow zacznie sie starac..ale teraz rozegram to inaczej... milosc chowam do kieszeni!!!!!!! jutro umowie sie z moim bylym moze to go troche podkreci

Gość jhgfcjkhgckh
ja ebie...takie sa najgorsze dopiero co coś dała sensownego, a już odbija jej na maksa. Zastanów się co Ty mu takiego dałaś, może tylko sama to tak nazywasz, że to okazanie uczuć, wiec nie dziw się, ze facet ma Cię w dupie.

Gość Jestem juz dostepna
W druga strone tez tak moze byc. a ty autorko biegasz po topickach i wyzywasz sie(latwo cie rozpoznac) zgryzota, zawisc, podlosc emanuje z ciebie. Nic dziwnego, ze zaden facet nie chce byc z toba. A jakie slownictwo :o

Gość jhgfcjkhgckh
Z każdym będziesz mieć ten sam syf na bank. Współczuję Ci, pomysl trochę bo bedziesz musiała grać po wsze czasy jak nienormalna. I tak meczyć się kombinować i tyrać w zasadzie ciężko, zeby coś mieć,