Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o chooy nl king for a day

Mam 170 wzrostu i piękną kobietę u boku, można? Można :D

Polecane posty

Gość lady hounslow1312223
tak sobie zartowalam.. To dobrze jesteście dobrani:) wiem jak to jest być szczęśliwa w łóżku a niw tylko udawać... Gratuluje...

193 no też myślę, że to kompleksy. Byłem nie wysoki więc postawiłem na kulturystykę, teraz wyglądam jak byk. W wieku 19 lat miałem marną pracę za grosze, zacząłem marny kierunek studiów, śmiali się ze mnie więc poszedłem na prawo i skończyłem je :D Owszem może i mam kompleksy ale gdyby nie one byłbym...zwyczajny :)

Gość deszczowa piosenka 2555
Żeby wszyscy mieli takie pozytywne podejście:), ale nie musisz obrażać swoich kolegów i kolezanek nazywając je "lochami" itp. :< pozdrawiam i gratuluję :)

Gość the confession
Nie na długo autorze, nie na długo!

the confession co nie na długo? deszczowa: może i je obrażam ale na to zasługują, tzn. mam tu na myśli kobietę mojego dobrego kumpla, w młodości miała mnie za zero a na pewno nie zwracała uwagi, gdy kolega zaczął wyglądać gorzej a ja coraz lepiej pewnej imprezy omal mi nie rozpięła spodni ale nie dla psa kiełbasa ;) teraz dodatkowo nienawidzi mojej kobiety zazdroszcząc jej urody :D A niestety obcuję z nią przez kumpla :O

Gość a potem się obudziłas
Ale suchary, a ta dziewczyna w jpg? :D marny kierunek a potem niby prawo, jasne nie mi tu takie bajeczki

Nie spie jeszcze to ci odpowiem. Marny kierunek - zaczalem psychologie ktora rzucielem i skonczylem wieczorowo prawo na UW, nie pracuje w wyuczonym zawodzie ale to co umiem mi sie przydaje.

a teraz ide do lozka do mojej pieknej spac:) tylko zebym jej nie obudzil bo na 9 ma do pracy :O