Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia2007

zdradzona wiele razy i w koncu tez ....

Polecane posty

Gość madzia2007

z moim chlopakiem jestem od 10 lat poczatki wiadomo pieknie i ladnie wszystko bylo ok zaszla w ciaze urodzilam konczylam szkole ostatni egzamin i co oblalam bo dowiedzialam sie ze muj chlopak mnie zdradzil muwilam sama sobie nie mozliwe przeciez mial wszystko bylam dobra niczego mu nie brakowalo doszlam do wniosku ze to mioja wina bylam tak zakochana tak mu okazywalam swoja milosc ze myslal ze jestem tak zakochana ze w to nie uwierze ale jednak do wszystkiego doszlam muwili mi ze jak raz zdradzil to bedzie zdradzal pomyslalam nie bedzie przeciez ma wszystko oczywiscie juz nie bylo tak jak kiedys jakis czas puzniej 2 dziecko wszystko niby poukladane a tu nagle moja swietna kolezanka wyplakiwalam sie jej zalilam ze nie ma go po nocach ze przychodzi wyspany i tak wogule wlasna matka mi powiedziala wejs niech ona przestanie tu przychodzic bo ona cos do niego sie usmiecha ja na to mamo przestyan przeciez to moja kolezanka i tak to w pewien wieczor odkrylam kolejna zdrade z kim ? z ta oto kolezanka swiat mi runol jak zawsze gonilam straszylam nie wiadomo co robilam zeby juz zadna do niego sie nie zblizyla az nadszedl taki dzien ze przestalam o wszystko walczyc starac sie gonic po co ? skoro i tak robi co chce i tak oto on na dyskotekach z innymi panienkami a ja w domu z 2 dzieci i na internecie nic innego nie moglam robic przeciez nie zostawie dzieci i nie pujde gonic za nim po dyskotekach tak na dzien dzisiejszy jestem z 3 dzieci on natomiast w zakladzie karnym nie czuje tesknoty milosc niczego zyje niby dalej z nim ale tak nie jest i o to moja reakcja na to wszystko tak jestem niby z 3 dzieci nigdzie nie chodze jestem taka przykladna a jednak tez go zdradzilam bo chcialam dla siebie samej i co wam powiem niemam zadnych wyrzutow sumienia nawet jest mi dobrze cala swoja milosc ktora przestalam okazywac jemu okazuje teraz temu o to swojemu jak by nie bylo kochankowi jest mi dobrze mam poczucie moze nie do konca bezpieczenstwa ale przynajmniej wiem ze mnie nie skrzywdzil nie zdradil ze jest na razie miedzy nami ok mam takie odczucie jak bym nowe zycie zaczynala ale co to jest na chwile za nie dlugo to pewnie wyjdzie nie wiem co mam robic jestem mloda a mam takie zycie przesrane tak kochalam tyle milosci z siebie dalam a on to wszystko zniszczyl ale powiem wam ze ja sama dla siebie czuje sie zaspokojona ze tak zrobilam nie mam zadnych wyrzutow tylko co to za zycie on wyjdzie i bedzie zwiazek ale jaki tylko taki ze mamy dzieci bo ja juz nigdy mu nie zaufam bo to nie byla jedna zdrada tylko kilka po prostu ja go okreslilam jako kurwia...... bo innego okreslenia na niego nie ma teraz sama juz nie wiem co mam robic ze soba czy dalej to ciagnac czy zakonczyc czy co

Gość lady hounslow1312223
Kobieto powinnaś mu zasadzic kopa w dupe po pierwszej zdradzie. Skoncz to jak najszybciej. Co to wogole za związek. Niech spada na drzewo. Kobieto on cię ZDRADZAL i będzie dalej jak wyjdzie.

Gość taka.jedna.ja
pomysl o tym jaki przyklad dajesz waszym dzieciom ? zastanow sie co bys powiedziala corce gdyby byla w takiej samej sytuacji jak Ty teraz?

Gość aouafhksjasj
Oczy mnie zabolały od ilosci błędów już w pierwszych dwóch zdaniach....nie czytałem dalej, chcesz porady to popraw błędy, poszukaj na klawiaturze przecinków, kropek, dużych liter i wróć

Gość ratujcie mnie
piszesz o zawalonym egzaminie szóstoklasisty tak ? bo chyba nie poziom gimnazjum , nie na pewno nie ,wez się za naukę bo uczciwi obywatele nie będą łożyć na ciebie i twojego dzieciaka .Kolejna samotna smarkata mamunia.

Matury raczej nigdy nie zdasz bo bardzo ciężko się to czyta. Po co zachodziłaś w ciążę i rodziłaś 3 dzieci? Pachnie mi tu prowokacją.