Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie jedna ania

Szkoda mi papieza

Polecane posty

Szkoda mi Benedykta XVI przez ta cala naginke na jego osobe. Szkoda mi go jako czlowieka, czlowieka schorowanego, ktory czuje, ze dluzej nie da rady, ze nie udzignie ciezaru odpiwedzialnosci, jaka na nim ciazy. Nie powinno sie go porownywac do JP II, ktory wytrwal pomimo choroby, kazdy jest inny, a ten czlowiek i tak pokornie chylil czola przed swoim poprzednikiem i zyl skromnie w cieniu jego osoby. Mysle, ze wiedzial, ze nigdy nie dorowna mu charyzma i nie zjedna sobie swiata jak on. Szkoda, bardzo mi szkoda tego czlowieka, wyobrazam sobie, jaka to byla dla niego trudna decyzja i jak dlugo bil sie z myslami. Wydaje mi sie, ze przez cale 8 lat nie umial sie odnalezc w Watykanie i stad ta decyzja. Poza tym nie uwazam, aby byl osoba przegrana, wrecz przeciwnie, taka decyzja musi isc w parze z odwaga.

*nagonke oczywiscie :D

nie napisze co mysle . ale zrobił co mu sumienie dyktowało.

kukurytku - jak cie nie interesuja to wara stad :D Jak cos mnie nie interesuje, to na to nie wlaze, proste jak budowa cepa nie?

Gość KOBIEA ROZDARTA 34
ile byl papiezem?

Gość Lubie i szanuje Benedykta XVI
Jest papiezem od 7 lat a ma juz 85. Podziwiam go za to, ze do Polakow mowil zawsze po polsku i zawsze nawiazywal do osoby Jana Pawla II. Mawial tez ze sam jest tylko skromnym robotnikiem w winnicy Pana Boga. Mam dla tego czlowieka duzo szacunku. Szkoda, ze odchodzi ale rozumiem jego znuzenie. Bede sie za niego jutro modlic.

Gość tradiidiotka
mi tesh go szkoda, był taki rozdarty w tym hitlerjugend :o

Pewnie nie wiesz, ze Hitlerjugend byla szkola obowiazkowa dla niemieckich chlopcow, poza tym nawet jesli by nie byla, to jaki wplyw ma dwunastoletnie, czternastoletnie dziecko na to, do jakiej szkoly posylaja go rodzice :/

Gość nic mnie juz nie zdziwi
05:15 [zgłoś do usunięcia] tradiidiotka mi tesh go szkoda, był taki rozdarty w tym hitlerjugend " :D faszysta papiezem:D

Gość wwweeewwwr
żyje w przepychu i od wszystkiego ma służące, kucharki, chodzi w złocie... żal to mi dzieci w Afryce a nie jego :o

do tego podszywa wyzej - chyba ciebie podniecaja takie rzeczy, bo zdrowa osoba by czegos takiego nie napisala...

Gość ixyyyyyyyyyyy
a oczywiscie, ze byl tylko robotnikiem bo on niby tam rzadzi, ale tak na prawde to decyzje podejmuja inni mi tam go nie zal, biedny nie bedzie, zle tez mu nie bedzie

olać papieża!

Gość nic mnie juz nie zdziwi
znudzilo mu sie czytanie fonetyczne( ciekawe kto mu to pisal) "posdrafiam was CIULE Polacy" :D