Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NareszcieDomyśliłemSię

Skąd w nas te parcie na "oral"

Polecane posty

K...w mać! Dopiero teraz o tym mówisz, Dark? Muszę nad innym wynalazkiem popracować, cholera...

Zauważam, ale też uznaję za bezcelowe. Rozumiesz to? Potem postaram Ci się to wyłożyć jaśniej, teraz nie mam czasu. Przepraszam;)🖐️

Satyr, później wyślę Ci listę rzeczy wynalezionych to sobie odfajkujesz, teraz:)🖐️

@Bausch Chyba jesteś tak zacofany, jak ja. Ja także brzydzę się samej myśli na ten temat, jak i coraz licznieszej grupy społecznej, dla której to prawie konieczność. Ale cicho sza, bo czas taki, że mogą nas za to ukamieniować. Ale PRYWATNIE: moje obrzydzenie jest moim obrzydzeniem i nikt nie odbierze mi prawa do niego. Gdyby oni, tak samo jak, ja robili PRYWATNIE, to na co mają ochotę to mielibyśmy wymarzony spokój i międzyludzką życzliwość.

Gość Hooverphonic
zauważyłem, że kobiety muszą się czasem przemóc do loda, a potem już nawet wolą to niż zwykły seks

Gość krasny kinol
jak dla mnie przyjemnosc z loda to po prostu inny rodzaj dotyku, nie zastanawiam sie nad zjednoczeniem czy tez ponizeniem i innymi dziwnymi rzeczami czy jak robie kobiecie minete to jestem ponizany? czy zjednoczymy sie jak juz przetrawie jej soki?

Gość Bausch
kobiece soki nie mają zastosowania poza nawilżeniem, dlatego nie ma jakiegoś wielkiego halo z tym związanego

Gość kuciapanastodwa
to zalezy o jakich sokach mowa, sa te stricte nawilzajace, oraz te produkowane przez szyjke macicy ktore umozliwiaja przezycie plemnikow

Gość krasny kinol
a czy funkcje sa wazne? to i to sie lyka, wiec powinno nastapic to slynne zjednoczenie poprzez trawienie :P

Gość Bukiet czerwonych róż.
Nie przemawia do mnie teoria autora. Jeśli chcesz poczuć jedność z ukochaną, wystarczy, że ona cię pocałuje lub poliże, wtedy też zje twoje komórki....;) Ktoś wcześniej pisał o wrodzonej potrzebie dominacji u mężczyzn i uległości u kobiet. Nie zgadzam się z tym, to wszystko jest zależne od osoby a nie od płci. Ale niektórzy tak mają, że swoje doświadczenia łóżkowe muszą przenosić na całą populację ;)

Do ssaka (i Innych) Ja przepraszam, ale już będą musiał (MUSIAŁ!) kończyć. Nie sposób rozmawiać, gdy jest konieczne powtarzanie tego, co już się przecież napisało.Z powodu czyichś zasad, że dawniejszych postów po prostu nie czyta! Czy wątek ma być buddyjskim kołowrotkiem modlitewnym? Trzeba po wiele razy pisać to samo? Czort ze mną, ale gniew we mnie budzi przypisywanie (wbrew temu, co JASNO napisałem w post'cie "z cytryną", że to co się dzieje, dzieje się z wolnej woli (z przełamaniem oczywistych oporów)) moim naciskom. A jest to WOLNY dar mojej Dziewczyny motywowany miłością. To dla mnie jest nie do przyjęcia - bezzasadne, bez znajomości i Jej i mnie - negowanie MOŻLIWOŚCI Daru (trudnego!) z Jej strony. Opierasz się może na własnych doświadczeniach i jesteś pewien, że inne są fałszywe. Jesteś"zaokludowany" we własnym bąbelku wiedzy o świecie i nie jesteś w stanie z niego wyskoczyć. To nie jest mój bąbelek! Dopiero teraz przyjrzałem się temu forum i dotarło do mnie, jak jestem w nim obcy. Myślałem, że to forum seksu, a to chyba bardziej forum Zła, czyli nie dodam - kogo? Obcy, nie pasujący, są tu zbędni. Pozostańcie we własnym gronie i w przeświadczeniu, że Innych nie ma, albo że są to głupole, a nie Ludzie (pojęcie z "kminy") Cześć!

Ja uwielbiam oral, Kiedy jej delikatne, wąskie usta oplataja się wokół mojej nabrzmialej ,purpurowej glowicy , ona go obejmuje małymi raczkami . Kosmos Tak uwielbiam to!

Gość omasta czosnkowa
malymi raczkami???? pedofilom juz podziekujemy!

omasta ty chyba jebniety jesteś, lubię drobne laski nie jakieś wielkie jak kulomioty!

Gość omasta czosnkowa
nie zmienia to faktu, ze kobiece dlonie roznia sie od raczek... raczki maja dzieci, niemowlaczki.... po co wplatasz elementy pedofilskie to relacji kobieta-mezczyzna....

Gość a moze takkkkkk
pewnie

omasta masz chorą wyobraźnię jeśli ja mam wielkie ręce to kobietka drobna ma rączki . ty za dużo kleju wachalas w dziecinstwie . pedofilskie klimaty -pojebana jesteś .!

Gość omasta czosnkowa
jesli ty masz wielkie rece,to kobieta ma mniejsze rece, a nie jakies raczki co jeszcze ma ta kobieta? udka, lydeczki, buziunie, wloski, oczka, pupeczke? jakie to infantylne, tak sie do dzieci mowi

Gość omasta czosnkowa
i co to znaczy kobietka? kobieta to kobieta, niezaleznie od wzrostu czy wagi "kobietka" tak mowil moj kolega gej (o sobie zreszta hehe)

omasta to co ty myślisz i twój partner gej to ja mam na czubku chooja, sama masz pedofilskie ciągoty i skojarzenia,

kiedy autorka topiku pisze :szyjka ,brzuszka -to nie jest pedofilem ??? a do mnie sie przypierdalasz