Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek na dachu 4

Nowa stacja tv w Polsce - TV Republika - dla prawicowców i fanów Smoleńska

Polecane posty

Gość prawiczek na dachu 4

Zalozyciel Bronisław Wildstein. Ramówka : co 15min informacja w ktorych pokazą Smoleńsk, Pawłowską , nawrzucają na Grodzką, in vitro etc. TV Trwam w wersji de luxe. Reszta ramówki to magazyny, programu publicystyczne. Na szczęscie kanał bedzie płatny. 5zł miesiecznie w Polsacie i Cyfrze+ oraz kablówkach. Cieszycie sie pisiory? :D

Gość pieprzone świeta
grosza nie dam za tv , kupiłam pakiet w upc dla kino polska i popularnonaukowych , co rusz reklama , rozwiązałam umowe ,kupiłam dekoder , takie same reklamy nadają więc po co przepłacac

Gość tdjmjmpjagtp
jaka prawde? Ile mozna wałkowac te same tematy? Gdyby pis rządzil to by nastawiali pomnikow lecha gdzie sie da. Są wazniejsze problemy. A tak poza tym tylko debile placą za kanaly. Ja place 49zł za internet i gratis mam 20podstawowych kanalow, mam zycie ale nie przed tv jak wy:D

jak to jak długo wałkować? Dotąd aż poznamy odpowiedzi na wszystkie pytania. A jeśli będą stawiać pomniki to i tak taniej to wyjdzie niż przyznawane premie i nagrody w tuskolandzie

jak to jak długo wałkować? Dotąd aż poznamy odpowiedzi na wszystkie pytania. A jeśli będą stawiać pomniki to i tak taniej to wyjdzie niż przyznawane premie i nagrody w tuskolandzie