Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnuuuuuuula90

co mam zrobic;((?

Polecane posty

Gość czarnuuuuuuula90

Witam. Potrzebuje pomocy . A mianowicie o co chodzi - od 2 tygodni lecze wysuszone powieki . Bylam jakis czas temu na solarium i po prostu powieki mi sie strasznie wysuszyly do takiego stopnia ze z poczatku moglam normalnie z nich platki suche zrywac;((. teraz jest juz troszke lepiej ale dalej sa straszne wysuszone co widac ... Czy wie moze z was ktos CO POMOZE? dodam ze zadny krem bambino, swietlik NIE DZIALA;((

Gość ghjklkjgh
a moze czas ruszyc dupe do dermatologa? Media przestrzegaja przed solarium, ale widac wiekszosc dup nie rozumie ze solarium to niszczenie sobie zdrowia i obciach. Masz to co chciałaś. A teraz marsz do lekarza, nikt z nas ci nie pomoze, ani recepty nie wypisze.

Gość czarnuuuuuuula90
obciachem mozna co najwyzej nazwac Twoja osobe . Po co sie wypowiadasz jak nie masz nic madrego do powiedzenia ??? Tak wiec na przyszlosc - Milcz jak nie masz nic do przekazania !!!

Gość czarnuuuuuuula90
W miejscach intymnych też mi schodzi skóra :( Chyba nie powinnam korzystać z tego solarium nago :(

Gość ale przeciez
ale wszedzie jestes opalona hmm, nawet w takich miejscach :) raz sie zyje, nie przejmoj sie