Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jboja co

Jak często się myjecie? Ja biore kąpiel co 2-3 dni

Polecane posty

Gość jboja co

Tylko szczerze, bez paniusiowania. Ja zimą co 2-3 dni, czasem 5 jak siedze w domu. Latem codziennie lub co 2dni.

Gość dżue dżue dżue
codziennie i inaczej sobie nie wyobrazam

Gość nie kumam ......
Myje się kilka razy dziennie,bieliznę zmieniam codziennie,jestem facet,a jak ty jesteś kobietą to raczej nie chcę cię poznawać.

Gość prysznic 1-2 razy na dobę
kąpiel różnie oczywiście zdarzają się wyjątki jak np. siedzę w domu, ale to są właśnie wyjątki, normą jest co najmniej raz dziennie

no bez żartów, co dzień oczywiście się myję. jak można nie myć się 5 dni. ludzie...

Gość ja mama
codziennie zimą , latem w upalne dni nawet 2x dziennie prysznic.

Gość nie siedzę w domu
pracuję, codziennie ganiam po mieście niemalże z jeżykiem na brodzie :o myję się cała rano i wieczorem, rano myję też włosy, nie wyobrażam sobie inaczej, śmierdzi strasznie już na drugi dzień a dłużej ???? a co z ciuchami i pościelą ? przecież ś\wszystko śmierdzi brudem i stęchlizną :o

Gość prysznic 1-2 razy na dobę
myślę, że jak ktoś nie ma problemu z poceniem to przez te 2-3dni tragedii nie będzie, ale no podmywanie się wtedy obowiązkowo ze 2 razy dziennie :O

Gość adadmanqj
nie kumam .... - jak mozesz sie nazywac facetem? Pracujesz w kamieniołomie ze musisz sie myc kilka razy dziennie? Dobrze, ze mój nie jest taką męską pizdą :D raz wystarczy, latem 2. Pieprzone metrosexy

Gość autorwidmo
kolejne prowo 😴

Może to i prowo ale moim zdaniem większość Polaków nie myje się codziennie. Nie wszyscy to młodzi ludzie z większych miast - którzy dbają o higienę i wygląd. Pracuję na co dzień z ludźmi - często rozebranymi to wiem. Dopóki nie zaczęłam tej pracy nie sądziłam, że jesteśmy takim brudnym narodem.

Dotyczyło to oczywiście powinni powyżej . Nie mam pojęcia dlaczego skopiowany sam nik , do którego się odniosłam , sie nie wyświetlił :o 09:28 [zgłoś do usunięcia]:*