Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczony_gosc

Czy sens do niej pisać

Polecane posty

Gość Zrozpaczony_gosc

Rozmawiałem z pewną kobietą przez internet potem telefon, znaleźliśmy wspólny język pasje, dogadywaliśmy się jak byśmy się znali od lat, widziała kilka moich zdjęć raz mnie na żywo z daleka jak jechała autem, na randce rozmawialiśmy długo było fajnie ale jej nie podszedłem z urody... niestety nie jestem przystojny, mam wady urody z którymi walczę ale czy to powód żeby kogoś od razu olać :(. Po spotkaniu napisała że nie chce mnie urazić bardzo miło spędziła czas ale nic z tego nie będzie i szkoda mojego czasu i że jest jej szkoda bo mamy wiele wspólnego ale nie jest mną zainteresowana. Czy starać się ją przekonywać mi tak na niej zależy, może z czasem mnie zaakceptuje, nie jest to jakaś modelka przeciętna dziewczyna. Trochę jestem zdołowany że tak mnie potraktowała.

Gość QQQQAWA
nie ma sensu o nia zabiegać,ona już podjęła decyzję

Gość nie, nie pisz
nie ma o co zabiegać

Gość hgjhtgjyt
Odpuścić

Gość fa fa fa ..
nie ma sensu. jak juz ona tak postanowiła to teraz cokolwiek bys do niej nie napisał to bedziesz sie jej narzucał. Daj spokoj i poszukaj innej dziewczyny.

Gość ddwere
Ja też myslę, ze nie ma sensu jej przekonywać. Wiem ze jest to przykre. Zachowala się wporzadku wyznajac ci szcerze prawde. Gorzej czulbys się gdyby nie było do końca wiadomo co mysli, miałbys jakieś nadzieje, wierzylbys byś że coś z tego bedzie ... W tej sytuacji wiesz na czym stoisz. Spróbuj na silękogos innego poznać szybciej Ci przejdzie :)

Gość Zrozpaczony_gosc_
Dlaczego dla kobiet uroda jest tak ważna, jestem wysoki, ćwiczę tylko twarz mam kiepską niestety przekreśla ona moje szanse na tą kobietę a na niej mi tak cholernie zależy...

e tam twarz .Po prostu nie spodobales sie jej na samym poczatku i spasowala .Ma prawo.A ty masz mozliwosc walki .Jak jestes silny psychicznie , nie zalamiesz sie , to mozesz napisac list , w ktorym opiszesz swoje uczucia, emocje , marzenia .Co zrobi ? A diabli wiedziec , co dziewczyna sobie pomysli, zrobi. Moze jednak da szanse na drugie spotkanie , a potem nastepne. Jak masz cos do zaoferowania wartosciowego soba , to napisz . Najwyzej bedzie klapa , teraz tez jest klapa przeciez.

Gość Manshelp
Napisz do mnie na gg: 1915992 Coś uradzimy, zajmuję się sprawami damsko-męskimi.

Gość Zrozpaczony_gosc_
Manshelp odezwę się wieczorkiem, psychicznie jestem bardzo silnym facetem, cos jej napiszę ale przecież jej nie kocham po jednym spotkaniu, a zależy mi na niej bo wiem że jesteśmy pokrewnymi duszami.

Gość Zrozpaczony_gosc_
Eleene ze mną jest tak że kobiety czasami mnie doceniały po jakimś czasie jako faceta i łącznie 2 osoby (byłe moich kolegów) chciały się wiązać ze mną na początku widziały we mnie tylko kumpla, ta dziewczyna z którą się spotkałem mówiła że wiele od faceta jeżeli o urodę chodzi to nie wymaga, grunt żeby był zadbany a przez moje wady no cóż księciem nie jestem i ze 2 lata potrwa zanim będę bez tych skaz... tylko zrobiłem błąd bo trochę jej popisałem wieczorem że to nie pierwsza osoba która mnie odrzuciła że wiem w czym problem, bo mnie przepraszała i naspiała że się martwi wiem też że nie spała w nocy bo ja jakoś też się wcześniej obudziłem i zobaczyłem że jest online... pisałem jej prawdę ale boje się że straciłem teraz całkowicie wartość u niej i jej jest po prostu mnie żal. Aha ona należy do wyjątkowo wrażliwych osób.

to moze warto sprobowac i zawalczyc.Kiedys bylam kilka lat sama i chyba bylam strasznie wybredna .No nikt , ale to nikt mi nie pasowal.Ten byl siaki, ten owaki .Az zla bylam na siebie , ze bede stara zrzedliwa baba . Moj przyszly maz byl bardzo zdecydowany, nie przyjmowal do wiadomosci, ze mozna nie zdobyc mego serca .Tylko trzeba znalezc klucz do niego. I co ? Udalo sie .Jestem mega szczesliwa i powiem Ci, ze na pierwszym spotkaniu z urody malo mi sie podobal. A tak naprawde jest bardzo atrakcyjnym mezczyzna , ma miliony zalet charakteru i bylabym glupia, by pierwsze wrazenie wzielo gore. Takze warto zawalczyc, tylko nie mozna byc natretem.Trzeba umiec walczyc z KLASA. Zycze powodzenia .

Gość Zrozpaczony_gosc_
Eleene nie chce się jej narzucać właśnie bo wyjdę na natręta, wczoraj się nie odezwałem słowem do niej nie wiedziałem co pisać, myślę o niej cały czas... nie wiem co się ze mną dzieje :( i czuję taki cholerny smutek ze nawet skupic w pracy sie nie mogę. Wiesz my poznaliśmy się poprzez sympatię a to jest jak market, ona sobie pewnie szybko znajdzie kogos innego... wczoraj wlazła na mój profil jak ją odwiedziłem ale pewnie po prostu z ciekawości, żeby chociaz się wachała ona po prostu jest na nie :/, tyle wspólnych cech zainteresowań, widocznie nie gra to dla niej roli.

no niestety, wszystko to o czym piszesz to ogolnie podstawa przyjazni, ale zeby byc razem jako para to trzeba czegos wiecej, a z jej strony tego ewidentnie nie ma. w sumie dobrze, ze ci tak szczerze i otwarcie powiedziala. byloby ci lepeij gdyby zwodzila cie jeszcze rok a potem poleciala w ramiona kogos innego, kto sie jej bardziej podoba?

Gość Zrozpaczony_gosc_
Napiszę list jak odpuści to trudno ale to będzie ostatnia rzecz jaką zrobię związana z nią, ja się kobietom z urody nie podbam dobrze o tym wiem... szkoda tylko że zawracała mi czas jeżeli teraz się odwróciła plecami :(, na zdjęciach które widziała dość dokładnie widać jak wyglądam, takiego podejścia nie rozumiem i tyle, jak szuka przystojniaka to mogła mi gitary nie zawracać, widocznie nic dla niej nie znaczą wspólne pasje podejście do życia. Życie jest porąbane i niesprawiedliwe.

Gość Zrozpaczony_gosc_
No cóż nawet nic nie raczyła odpisać na list... Eleene chciałbym żeby była ona taką kobietą jak piszesz ale jak widać nie jest to był zły pomysł, nie cierpię odrzucenia nie w taki sposób :( nie po tym wszystkim sama mnie nakręcała jacy to dopasowani jesteśmy itd. Manshelp nic nie da skoro nawet nie chce spróbować to ją po prostu brzydzę :(, teraz się głupio czuję po tym liście jakbym się prosił jak taki pies... mam nadzieje że się z nią nie nadzieje...

Gość zaproponuj jej kolezeństwo
nic złego miedzy wami jeszcze nie wydarzyło sie nie pokłóciliscie nie zraniliscie sie nie macie złej przeszłosci wiec moze na poczatek kolezeństwo wcale nic z tego nie musi wyjsc ale Tobie tez w głowie sie bardziej rozjasni jak poznasz ja blizej kolezenstwo to jeszcze nie jest para wyglad wygladem osobowosc i siła charakteru najwazniejsza jak jest mądra doceni

Gość ffsfsfsfsfsfsf
nie pisz listu !!! to takie ciapowate, co Ty romeo jesteś? po prostu się z nią spotykaj, jako kolega, obadarowuj prezentami bądz wsparciem i zobaczysz co będzie

Gość Zrozpaczony_gosc_
Ale ona na to czasu nie ma woli spotykać się z innymi aż kogoś sobie znajdzie, ja nie chciałem po jednym dniu związku, chciałem ją poznawać, dla niej liczy się pierwsze wrażenie. Pozatym nie chce jej jako koleżanki tylko bym bardziej po tych jej nakręceniach cierpiał.

no prosze- weszlam i widze, ze zmartwiony jestes .Zupelnie niepotrzebnie.Wcale nie zebrzesz , jak pies.Napisales i skoro nie odpisala , masz jasna i klarowna sytuacje.Nie ubolewaj nad swym honorem , bo gorsza rzecza jest nie zawalczyc, niz zalowac i gdybac , co by bylo, a nie jest. Musisz pozbierac sie do kupki i zapmniec o tej kobiecie .Trudno :-( Nie udalo sie , ale juz wiesz , ze trzeba isc dalej.To dalej moze przyniesc ci wiele radosci.Trzeba optymistycznie sie nastawic. Ja zawsze wierze, ze los obdarza fajnymi rzeczami, tylko trzeba miec nosa i ustawic sie w odpowiedniej KOLEJCE. I tego Ci z calego serca zycze :-D

Gość Wojtas Wawka
eee koleś wiesz co, już si jej narzucasz. Jak możesz pisać i błagać ją o uczucie do ciebie? weź przestan, to chyba jakiś żart. Laski nie lubią takich ciapowatych facetów. Ale żeś spieprzył. Tak jak ktoś wyżej pisał - mógłbyś ja zajść od innej strony, być jej kolegą, pokazywać swoje walory i wtedy może nazbierało by sie w niej uczucie do ciebie bo bys jej zaimponował charakterem, a tak to spieprzyłeś już na samym początku :/

Gość koleżeństwo to półśrodek
czasem bedac w jakiejs bliżeszej relacji z kims znajomy kolezanka poznajesz go lepiej niz w związku poznasz jej wady "ciemna stronę mocy" i całkiem mozliwe ze ci przejdzie jestes pewnie jeszcze bardzo młody brak ci doswiadczenia i dystansu z czasem czegos takiego jak uczucie ,miłosc i takie tam traca na sile bo życie jest brutalne niestsety

Gość Zrozpaczony_gosc_
Wojtas Wawka nie było wzmianki o uczuciach w liście bo to by było kłamstwo, przecież jej nie kocham, przywołałem nasze rozmowy i powiedziałem że mażę o spotkaniu i żeby się zastanowiła że może tak dopasowanej drugiej osoby już nie spotkać, myślę że dobrze zrobiłem pisząc jej to, ale moim zdaniem jej coś we mnie tak przeszkadza że tej bariery już się nie przeskoczy. Eleene dzięki za słowa otuchy.

Gość cvcxzmn
Przepraszam, że będę szczera. Zaglądaj częściej do słownika ortograficznego. Może to ją też razić jak piszesz i robisz niestety błędy.

Gość Zrozpaczony_gosc_
cvcxzmn hehehehe jasne... nie no spox wiem że robię czasami byki :D

"Dlaczego dla kobiet uroda jest tak ważna, jestem wysoki, ćwiczę tylko twarz mam kiepską niestety przekreśla ona moje szanse na tą kobietę a na niej mi tak cholernie zależy... " x A dlaczego dla facetów uroda jest taka ważna? Kurwa, zawsze mnie rozwalają takie narzekania. Może dlatego dla wszystkich uroda jest istotna, bo nikt nie chce się prowadzać z pasztetem? Jak jesteś brzydal, rozglądaj się za brzydalami. I tyle. x poza tym jaką trzeba być cipą i desperatem, żeby ryczeć na damskim forum, że go dziewczyna olała i jeszcze jej listy błagalne wysylać. obrzydlistwo. nie dziwię się, że nie odpisała. x z której ty niby strony jesteś taki silny psychocznie? rozdeptana meduza z ciebie. blech.