Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda pracownica

szef ze mna jawnie flirtuje! co robic ;(

Polecane posty

Gość mloda pracownica

3 tyg temu zanioslam podanie kierowniczce sklepu.poprosila mnie na zaplecze.rozmawialysmy chwile i dala mi jasno do zrozumienia,ze maja juz pelna obsade ale zebym czekala na telefon,w tym momencie wtracil sie wlasciciel,szef i wyprosil kierowniczke a ze mna kontynuowal rozmowe. Caly czas usmiechal sie,byl nadzwyczajnie mily itp. Przyjal mnie mimo iz naprawde nie potrzebowali kolejnej osoby. Teraz mija 3 tyg a on z kazdym dniem posowa sie dalej... poczatkowo byly tylko usmieszk,maslane oczka a tydzien temu po 23;00 zadzwonil do mnie ( nr mial z cv) i zapytal jak mi sie pracuje,czy jestem zadowolona, czy dziewczyny sa dla mniemile itp. Po czym pytal czy kogos mam,jakie plany na sb ( to byl piatek) zbylam go .. potem jeszcze wyslal mi smsa. "Dobranoc pani:-) ' ...wczoraj tak ustalil grafik,ze ja sprzatalam zaplecze a on mi pomagal!!! Co bylo oczywiscie tematem nr 1 wsrod innych pracownic... nie wiem co mam o tym wszystkim. Myslec... zastanawiam sie nad zwolnieniem bo to brnie coraz dalej.... zastanawiam sie czego on oczekuje...on jest bogatym mezczyzna (30 lat) moze miec kazda,..a ja zwykla dziewczyna (23 lata) ... doradzccie mi co robic ...

Miałam kiedyś taką sytuację i niestety musiałam odejść. On będzie coraz śmielszy, a pozostałe pracownice, coraz bardziej do Ciebie uprzedzone. Do takich nie dochodzi słowo "nie" I albo się sama zwolnisz, albo jak już dojdzie do niekomfortowej sytuacji i Ty odmówisz, to on Cię zwolni.

Gość kot_,_ Sylwester
jawnie się rozbierz na zebraniu firmowym :P, :P, :P

Gość mam fantazjęęęę
powinnaś popuścić szpareczki i tyle

Gość jdnfk
Pytanie czy chcesz z nim zakręcić, czy nie..

zaloz jeszcze 5 takich samych tematow (nie prowokacji naturalnie).

Gość mloda pracownica
Czizas wez juz zejdz ze mnie.nie zdarzylo ci sie 2 razy nacisnac? Pociaga mnie jako facet ale to nie zmienia faktu,ze jest moim szefem ;/

Czizas wez juz zejdz ze mnie.nie zdarzylo ci sie 2 razy nacisnac" - zalezy co :)