Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka ciekawa onaa

Marihuana czy papierosy ???

Polecane posty

Do ""byłam z kobietą " --zalozmy ze z tego wychodzi mniej wiecej 4 paczki papierosow co miesiąc wypalasz,a to juz jest dosyc dosyc ...

Gość byłam z kobietą
nie znoszę dymu fajek w domu, w domu palę tylko MJ. Ale skręcam też z tytoniu więc cięzko by było odstawić fajki. ale ale to chyba nie jest tak źle te 5 fajek dziennie? jak słyszę, że nałogowcy palą po paczce jak nie więcej to się włos jeży. Nie mam takiej tolerancji na tytoń

Gość Yasiek18
Cześć wszystkim, A moim zdaniem legalizacja może wiele zmienić i to na lepsze. Jak ktoś uważa podobnie, niech podpisze petycję: http://shortst.ga/legalizacja-petycja Fajnie, jakbyście rozesłali ją również znajomym, w końcu im więcej, tym większe efekty.

Gość gość
Ja też jestem za legalizacją. Póki co można bezpiecznie zamawiać nasiona do kolekcjonowania, tylko nie można ich sadzić. Są sklepy specjalnie dla kolekcjonerów z nasionami najróżniejszych gatunków, np. Polska-Zielona.

Gość gość
Polska Marycha to jakas masakra, w gardlo gryzie, a nie wiadomo nawet co tam jest. Nie polecam :/

Gość gość
oczywiście, że papierosy szkodzą bardziej. Marihuana jest zabroniona bo to chodzi o grupy interesów.. z resztą ona ma działania lekarskie a papierosy nie mają żadnych. Dobrze, że przynajmniej można legalnie kupować jej nasiona w sklepach takich jak https://nasionamari.pl bo inaczej to byłaby już całkowita przesada...