Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdradzona, poniżona

Rozstanie po 6 latach.

Polecane posty

Gość sourcess
wiesz co dziewczyno? idz dalej traktowac sie jak szmata i daj ludziom spokój

zalosny ejst ten kmoles! a Ty nei masz za grosz dumy i honoru! jak mozeszs sie z nim tak spotykac wiedzac ze dzien wczesniej byc moze nawet spal z inna:/ ja pierdole dziewczyno ty jestes jakas uposledzona chyba?;o sory ze tak ostro ale naprawde szczena opada!

Gość sourcess
druga Anitka_21

Gość Zdradzona, poniżona
Jak szmata? Bo pragnę ratować swój związek?

Gość sourcess
nie szmata,że dziwka ale dajesz się jak szmata jemu traktować. Związek? nie ośmieszaj się to nie jest żaden związek tylko parodia.

Gość Zdradzona, poniżona
Nie mam pewności czy był z nią nie powiedział tego że był, ale sama podejrzewam... Gdy zapytałam gdzie był w sobotę odpowiedział nic, znam go wiem kiedy nie mówi czegoś aby nie zrobić mi przykrości..

No proszę, ma dwie naiwne kobiety na raz i mu ciężko. To dopiero problem życiowy...dziewczyno, jaki związek? Nie masz związku.

Gość Zdradzona, poniżona
To po co wracał twierdząc że juz wszystko wie, dlaczego piszę żebym nie myślala że mnie nie kocha i że mu zależy, tylko sam nie wie co ma zrobić.

Jakby Cię kochał to by z Tobą był. To naprawdę takie trudne do ogarnięcia? Są ludzie niezdolni do głębszych uczuć, do oddania. Zawsze będziesz miała rogi, on zawsze będzie sypiał z innymi bo nie potrafi sobie odmówić tej przyjemności.

Wraca bo ma wygodnie z Tobą i darmowy seks,poza tym każdy chciałby bezkarnie dwie laski obracać jesteś taka głupia,że tego nie rozumiesz?

Gość Zdradzona, poniżona
Dobrze ale ja widzę że mu też ciężko.

z czym mu ciężko? On sobie poużywa jak król, ma kilka kochanek na raz i wszystkim pewnie wlepia tą samą bajeczkę.

Gość Zdradzona, poniżona
Rozumiem:(

Gość Zdradzona, poniżona
Dobrze tylko że on wcale nie chce sobie używać.

hahaha nie chce sobie używać ale to robi :D raz jedna raz druga, marzenie każdego faceta

Nie, wcale, dorabiał Ci rogi przez trzy lata. On może Cię lubić, może chcieć spędzać z Tobą czas, ale to nie jest miłość.

Dobrze ale ja widzę że mu też ciężko. na pewno nie cierpi tak jak Ty:) to chyba prowo nei wierze ze takie laski istnieja

Gość Zdradzona, poniżona
Właśnie to chciałabym zrozumieć, że mnie już nie kocha że jest to tylko przyzwyczajenie.

przeciez gdyby Cie kochal to by nei szukal wrazen u innej:) widocznie czegos mu w waszym zwiazku brakowalo i brakuje ciekawe z ktora spedzi walentynki .......

Gość Zdradzona, poniżona
Wiem że na pewno nie ze mną, spędzi je sam.. Bo w sumie nie wie kogo kocha bardziej:/

Gość Zdradzona, poniżona
Ja mam 23 on 26.

aha to za dojrzali jeszcze nei jestescie chyba na to wyglada

Gość Zdradzona, poniżona
Właśnie o to chodzi że on zawsze był dojrzały a teraz po prostu nie wiem co się z nim dzieje.

Gość Zdradzona, poniżona
Dziś napisał : Nie myśl, że Cię nie kocham i że jesteś mi obojętna bo tak nie jest, ja się poprostu pogubiłem w tym wszystkim, nie wiem co mam dalej robić, co czuje itd. Wiem że cierpisz przezemnie ale mi też jest ciężko. Przepraszam za wszystko:("

Gość pralinka z kokardą
Ja nie rozumiem zachwoujesz się jakbyś mu współczuła, bo jemu jest ciężko... Jesteś zdradzana i poniżana bo sobie na to pozwalasz. A takie teksty Twojego faceta to tandetna manipulacja dla nastolatek. Ogranij się i pogoń gnoja!

Gość trolica szczerbata
Pogoń go. Mówię Ci, to nie miłość z jego strony.Jakby cie kochał naprawde, to by był z Toba a nie szukał lasek na boku. I jeszcze jest wielce pokrzywdzony, biedaczek jeden. Mówię ci to ja, już 2 miesiace po rozstaniu z byłym. Chociaż wiem, że będzie cięzko. SZANUJ SIE dziewczyno!

Gość Zdradzona, poniżona
Wiem każdy mi to mówi abym to skończyła definitywnie, ale ja naprawdę mu współczuje:( wiem że gdyby mnie kochał to nigdy by nie szukał innej. A szukał i to już wiele lat temu. Choć głupio twierdził że ona jest tylko jego przyjaciółką że nigdy z nią nie będzie i tak dalej.

Gość dsffgfggfhhh
co mu sie stalo? przeciez to proste jak budowa mlota. znudzilas mu sie. dawalas mu tylek na tacy, ruchacz poruchal cie 6 lat i sie znudzil i nowej d... mu sie zachcialo. olej go, przeciez to ZERO