Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdradzona, poniżona

Rozstanie po 6 latach.

Polecane posty

Gość Zdradzona, poniżona
Muszę wiedzieć co on postanowił, nie będę i nie mogę żyć tak w niepewności:(

Gość uhup
jak to co postanowił? A co on Ci jeszcze może powiedzieć więcej? Że pojechal w Walentynki do niej, żeby z nią zerwać?

Strachulec super afirmacja!:) Zdradzona widzisz on nie ma potrzeby do Ciebie sie odzywac, to po co Ty masz to robic?? zeby pokazac mu ze ci na nim zalezy i nie mozesz bez niego zyc?? dobrze Ci idzie kochana!:) tak trzymaj!:) 🌻

Gość uhup
setunia, tylko napisz, jak zrobić, żeby takie afirmacje działały:)

p[rzecież juz mu powiedziałaś ze to koniec to na jakie określenie sie czekasz...śmieszna jestes:-) czyli bez zmian heheh..to ty masz postanowić a nie czekać na jego decyzje,no ale widze nic lepiej nie jet w sumie to przez noc dorosnąć nie da rady na to lat potrzeba w twoim przypadku ..kupe lat..

Gość Zdradzona, poniżona
Dziś dowiedziałam, się że on był ze mną i z nią. Gdy ona nie mogła przyjeżdzał do mnie i odwrotnie:(

Gość uhup
aha, czyli czeka nas kolejna runda:D

Gość Zdradzona, poniżona
Jak on mógł mi to zrobić:(

to skąd się tego dowiedziałaś?? now idzisz jaki dupek! ui jeszcze chcesz zeby sie on odezwal? a po co ma sie odezwac? co bys chciala zeby Ci powiedzial!

Uhup trzeba sobie taki9e informacje bezwzglednie powtarzac:)

no my to wszyscy wiedzieliśmy od pierwszej strony twoich wypocin a ty sie tego musiałaś dowiedzieć..przecież to było logiczne że tak robił hehehehe to mi zaczyna na prowo wygladać bo nie wierze ze są takie głupie dziewczyny i to w tym wieku:-)

Gość Zdradzona, poniżona
Dowiedziałam się od znajomych że widzieli go kiedyś z inną dziewczyną ale nie chcieli nic mówić.. To nie jest żadna prowokacja, naprawdę jestem osobą którą udało mu się tak poniżyć:(

Gość uhup
a ile ona ma lat?

Gość Zdradzona, poniżona
26

Gość Zdradzona, poniżona
a ona sory.. ona ma 20 on ma 26

Gość uhup
Powiem wiecej, nie będzie ten facet, to znajdzie podobnego i będzie go zalewać swoimi żalami, a jak nie będzie miała pretekstu, bo facet może zechce być uczciwy, to ona będzie na siłę szukała takiego pretekstu ..... ten typ tak ma:)

Gość uhup
Ty masz 26 lat? Jaaaaacieeeee.... jakbym tyle miała, to bym przebierała w facetach jak w ulęgałkach :D

Gość uhup
po pierwsze zmień sobie ten nick, bo się patrzeć nie da: na Odmieniona, szczęśliwa!!! Yeeeee, wiosna idzie:D

dziwne sama nie wiesz ile masz lat:P 14:52 [zgłoś do usunięcia] setunia a po ile w ogole macie lat? „Nie dyskutuj z głupcem, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem. - Anonim 15:01 [zgłoś do usunięcia] Zdradzona, poniżona Ja mam 23 on 26. to jest jednak prowo:o

w wieku 23-27 lat tez przebierałąm w facetach:) raz porządnie mi na jednym zależało ale bardziej zaczeło mi zależeć po rozstaniu a sama powiedziałam mu zeby sobie innej szukał i jak jaą znalazł tzn byl np juz po jednym czy dwoch spotkaniach z nia i jeszcze do mnei przyjechal z raz w dzien kobiet np to potem go nei prsilam i nei blagalam! tylko po prostu skupilam sie na sobie;) i na poznawaniu innych facetow;)

no ale ty wpadlas tu! juz teraz nikt nei bedzie chcial z toba opsiac bo alo to pisze jzu calkiem inna osoba! albo to wymyslilas i sie pogubilas sama w swoich gfaktach!

Gość Zdradzona, poniżona
Ktoś zapytał ile ona ma lat. Ta z którą on się teraz spotyka: więc ona ma 20 ta druga, ja mam 23 a on 26. I w niczym się nie pogubiłam.

Gość uhup
A ja w ogóle nie czaję... co ma do tego ta druga ona. Facet zachowuje się ... no tak jak się zachowuje i albo Ci to odpowiada albo nie. Jak Ci odpowiada jego zachowanie, to z nim jesteś /znaczy w Twoim przypadku - przyklejasz się do niego/ a jak Ci nie odpowiada jego zachowanie to powinnaś się od niego odkleić :)

Gość Zdradzona, poniżona
Ale ja tak nie chce być tą drugą..

Gość uhup
oj tam, przykładasz aż taką wagę do liczb. Ja na Twoim miejscu dobrze bym poszperała, bo może się okazać,że byłaś trzecią, czwartą lub też piątą.... :)

Gość Statssss
ale nią jesteś od dawna i to nie on cię poniżył a sama się poniżyłaś. żałosna jesteś. jaką drugą? on cię olał przecież :D