Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młodazołza.pl

Zostawił żonę i dzieci dla mnie.............

Polecane posty

Gość też poczytałem
ja spadam dotychczas było nawet śmiesznie zrobiło się strasznie! pa

Gość tEmpa francO
. autorko - denny prymitywie...na szczęście nigdy nic nie dzieje się bez powodu...i n ie obawiaj się dosięgnie Ciebie to samo i spotęgowane wielokroć... otrzymasz dla równowagi całą gamę nieszczęść gdy będzie się tobie wydawać że jesteś u szczytu....

Gość Młodazołza.pl
poczekamy zobaczymy, będzie chciala walczyć niech walczy, mnie to rybka, w najgorszym razie on będzie miał prawo do mieszkania(i ciekawe w ilu procentach bo kasa ze sprzedaży działki pokryła połowe, hę?)oraz alimenty na dzieci, zapewne w niższej kwocie niż on teraz oferuje, jak dla mnie bomba.

Gość tEmpa francO
won..śmieciu

Gość i tej wersji się trzymaj
jak dla mnie bomba i przestań pierdolić o prawdziwej miłości i godności własnej

Gość kroczekowa
jakaś ty głupia... Jak udowodni, ze kupili mieszkanie z pieniędzy za działkę?? Napisał to w umowie kupna mieszkanie??? Jakie ma dokumenty na to? Durne myslenie...

Gość Młodazołza.pl
Powiedział, że musi się zastanowić co dalej bo ja ani gotować nie umiem, ani sprzątać mi się nie chce,ale za to mam szanse na awans za 5 lat jak skończe studia, a jego żona co? Zwykła nauczycielka.

Gość kroczekowa
frustartów w stylu zawsze szczery również, jak widać....

Gość Młodazołza.pl
Nie dziwię się , że mnie wybrał ona przy mnie wypada naprawde blado. Ja mam szansę naprawdę na dobre zarobki i dobrze laske robie no i mam swoją ambicję nie to co tamta.

szansa wydymania szympansa :-P Tak to jest prowokacja , bo koncza sie pomysly dziuni .

Gość Młodazołza.pl
Poza tym studiuję dziennię , ale potem i tak nie bede musiala pracować bo przeciez on mnie utrzyma i bede mieszkala w jego domu po rodzicach. Nie rozumiem kobiet bez ambicji ja bym nie dała rady się prosić o miłość o nie!

Gość Młodazołza.pl
Dokumenty na to ma. Nie trudno udowodnić, że pieniądze na kupna mieszknia pochodziły ze sprzedaży działki :) zaznaczam działki,którą nabył przed małżeństwem. Rusz głową. Podszyw - dziękuje, sama potrafię odpowidać na pytania. Jednak dzięki na chęci:P

Gość Młodazołza.pl
Stać mnie na to, żeby znaleść sobie naprawdę przystojnego faceta 15 lat starszego ode mnie w dodatku w garniturze , nigdy takiego nie miala dlatego nie puszcze.

Gość Młodazołza.pl
Poza tym jego działka i mieszkanie plus moje odłożone pieniądze z komunii to naprawde daje dobre podstwy do zwiazku, a wszyscy ktorzy mnie opluwanie to zazdroscicie i w sumie sie nie dziwie bo zarąbiscie trafilam, ale wam pocisnelam, ide umalowac paznokcie.

to nie jest temat tej wariatki co co chwilę wymyśla takie zawiłe historie ze zdradami i ciężkimi związkami? Tej co ma właśnie taki dziwny, strasznie emocjonalny styl pisania i jak zacznie to przez kilka dni non-stop w swoim temacie siedzi? Ostatnio założyła temat o chłopaku który miał wypadek i niby zostawił swoją dziewczynę, a ona potem chciała oddać/uśpić psa bo pies jej tego chłopaka przypominał :D

Gość Młodazołza.pl
Mam też dokumanty na to ,że czasem mnie fantazja ponosi.

a nie wiem, ale tematy zawsze się tak samo rozwijają. Najpierw pisze normalnie, potem się zawsze zagalopuje i w pewnym momencie strasznie się sama podnieca własnymi postami.

Gość kroczekowa
no to jakie te dokumenty ma? Błagam Cie, nie bądź śmieszna. Skoro mieszkanie nabyli RAZEM, w trakcie trwania małżeństwa to jest ono WSPÓLNE. I żadne gadanie, że sprzedał działke nie ma tu nic do rzeczy- musiąłby to udowodnić. Ciekawe jak? zawsze szczery- na tym, ze włazisz na rożne tematy i wiecznie piszesz o prowokacji? Że tak spytam delikatnie- po co?

wiecznie piszesz o prowokacji? x po pierwsze nie wiecznie tylko na tych, gdzie prowo widac golym okiem x dla rozroznienia temat: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5508584&start=30 x Że tak spytam delikatnie- po co? x no jak to po co? po to, zeby pelikany nie lykaly, to chyba jasne x i ty to utozsamiasz z frustracja?? interesujace, a powiedz mi co to jest ignorancja wg ciebie? :-)

Gość kroczekowa
a co Cie zawsze szczery, obchodzi co łykają pelikany? Czasem jest tak, ze nawet jeśli temat jest prowokacją, można sobie popisać jeśli kogos to interesuje. Więc? Radzę ignorować, jeśli cos uważasz za prowokacje i po sprawie. Bo te Twoje posty świadczą tylko o Twojej frustracji- jeśłi nie wiesz co to sprawdz. Pozdrawiam

Gość Młodazołza.pl
Zawsze dawałam za darmo, a tu teraz takie perspektywny przede mna, ja nie moge jak dziewczyny ze wsi usłyszą to zzielenieją z zazdrosci.

Bo te Twoje posty świadczą tylko o Twojej frustracji x najwyrazniej nie rozumiesz znaczenia tego slowa :-) x a pisac ci nie bronie, pisz co tylko chcesz :-)

Gość Młodazołza.pl
Teraz będzie mnie stać na solarium i kozaczki o których zawsze marzyłam, ale ja to mam szczęście w życiu. Może nawet kiedys zamieszkamy razem, ale narazie o tym nie marzę, nie chce go naciskać bo się spłoszy i zostane z niczym.

Gość kroczekowaaa
jesteś sfrustrowany w prawdziwym zyciu, wydaje Ci sie, że wszyscy wokół ciebie kłamią i ściemniają i przenosisz to tutaj- w ten sposób sie dowartościowujesz. Zrozumiałeś? Czy dalej nie? Prościej mam napisać?