Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samolubny mały samolub..

Matka się obraziła bo powiedziałam dziecku że jest samolubem

Polecane posty

Dziś rano szłam po zakupy i spotkałam kuzynkę na spacerze z córką i psem na smyczy. Jej córka ma 5 lat i jest strasznie wredna. Przystanęłyśmy chwilę, żeby porozmawiac i piesek zaczął skakac mi na nogi bo to mlody jamniczek, chciał się bawic. No więc nachyliłam się i go pogłaskałam a ta mała podleciała do mnie i popchnęła mnie w ramię ze słowami "Zostaw mojego psa. To mój pies, nie twój" Ogólnie na ty do mnie wali a jestem w wieku jej matki. No to ja mówie "Wiem, że to twój piesek Zuziu nie zabiorę ci go " a mała znowu "Masz nie dotykac mojego psa bo to nie twój" no to w końcu powiedziałam tak bardziej żartem "Zuzia straszny samolub z ciebie wiesz, ja mam swojego pieska, a twojego chciałam tylko pogłaskac" Na to kuzynka się zburzyła, że jej córka nie jest żadnym samolubem ze jest dzieckiem i ma prawo tak się zachowywac obróciła się na pięcie i poszła. Nie uwazam żeby słowo samolub bylo jakoś specjalnie obraźliwe tym bardziej że jej corka jest taka wredna

Gość bon tox
oj kochana...to ty jeszcze nie wiesz ze 99% matek polek to wpatrzone w swojej male bachorki stare kwoki?

Dodam że jej córcia mnie nie lubi bo widziała jak sobie moją piczkę gole i stwierdziła, że maltretuje myszkę.

Gość nie przejmuj sie, to pewnie
jedna z tych które dziecku na wszystko pozwalają a złego słowa nie powiedzą a jak ktoś im zwróci uwagę to najchętniej oczy by wydrapały

Gość nie mam nicka
nie przejmuj sie paskudnym ,wrednym bachorem i jej mamusia ;)

Gość ja się nie przejmuję i nieraz
nie ustępuję dzieciom itd uważam, że powinny się uczyć życia w społeczeństwie od najmłodszych lat:P na moim dużo młodszym bracie było to przetestowane, nieraz awantury były, skargi do rodziców itd ale koniec końców mimo ogólnego rozpieszczenia i podzielić się z kimś potrafi, nie jest upierdliwy itp teraz właśnie jestem u rodziny i już krzywym okiem ktoś na mnie patrzy, ale ja nie jestem babcią by spełniać zachcianki dziecka:P ani też rodzicem by wychowywać.mogę być jedynie towarzyszem czy partnerem zabaw albo rozmów a co ciekawe, dzieciaki i tak mnie uwielbiają

Mam 19 lat, świetny kontakt z ojcem, uwielbiam go, kocham, wychwalam pod niebiosa i otaczam wręcz boską czcią bo jest najfajniejszym facetem jakiego ziemia nosi- i NIGDY PRZENIGDY nie przyszłoby mi nawet na myśl podnieść na niego, albo innego dorosłego rękę kiedy byłam dzieckiem. Nigdy w życiu nie byłam bita ale poprostu sama z siebie wiedziałam że dorosłemu należy się szacunek i bić to się mogę z kolegami na podwórku jak się bawimy w wojnę.