Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona nie wiedząca co robić

młodszy partner czy to dobrze ?

Polecane posty

Gość ona nie wiedząca co robić

witam, mam takie pytanie, jak to jest z młodszym partnerem , mój facet jest jest o 13lat młodszy, fajnie jest, ale boje sie że kiedyś mnie zostawi, dla mlodszej ode mnie, co robić ! macie młodszych partnerów z taka różnicą wieku !

Gość wredniucha10
w mojej rodzinie wszystkie kobiety miały młodszych - zazwyczaj były to związki szczęśliwe, bo faceci na serio zakochani

13 lat to dużo nawet jakbyś to Ty była młodsza, co Wy właściwie razem robicie?

Gość anetka2207
moja mama ma szczęście do młodszych od siebie , mój tata jest młodszy od niej . a ja - no cóż zawsze te głupie (szczęście) do starszych facetów

Gość dżue dżue dżue
eh, dzidzie piernik i ich dylematy

jak lubisz matkowac , to czemu ma byc zle? Ja bym nie mogla .Zawsze mialabym kompleksy co do swego ciala , ze jestem juz nadgryziona zebem czasu , w stosunku do jego lat :-P I wstydzilabym sie jego znajomych .Pomysla stare pudlo a bierze sie za mlodzika.Nieeeeeeeee.Ja nigdy bym tak nie zrobila.

wredniucha10 - jest różnica między partnerem o rok czy dwa młodszym, a tak ogromną różnicą wieku jak u autorki. ­ młodzik sobie pobzyka i się znudzi, a ona będzie rozpaczać.

Gość booggrrr
Zostawi cie,uwierz mi..moj tez byl 13 lat mlodszy...4 lata zwiazku i co?zostawil mnie..on uklada sobie zycie z rowiesniczka a ja?

Gość jkklhgb
zgadzam sie , zostawi cie, mnie też zostawił młodszy partner, widze zależało mu na sexie,

Gość tefearien
..a moze Ty go zostawisz ? Moze on ma podobne obawy. Nie mysl o tym, co bedzie, ciesz sie tym, co masz teraz.

Gość Macie kobity tak nasrane
z tym seksem, że głowa mała. Starszy, rówieśnik czy młodszy co za różnica jeśli kocha to chce seksu wkońcu przez seks rodzą się dzieci. A gdy są już dzieci to mówimy o pełnej rodzinie. Zresztą nie tylko mężczyźni dążą do seksu, kobiety tak samo tego chcą. Więc nie demonizujcie mężczyzn. Zresztą u mnie w rodzinie zawsze kobieta jest starsza od mężczyzny i małżeństwa mają się dobrze niektóre nawet po 30 lat.

Gość edddziaa
E tam, zaraz zostawi. U moich znajomych 9 lat róznicy - żyja razem już tyle lat, że ho ho. I on się w nią gapi jak w obrazek - chociaz widac już , że ona jest starsza. Ja miałam starszego i zostawił mnie dla studentki. A studentka jego dla jeszcze starszego (czytaj: bardziej forsiastego).

Gość 5latMłodszy
Byłem przez rok z kobietą starszą o 5 lat (ja 26 ona 31). Na początku nie wiedziałem ile ma lat, a gdy się dowiedziałem wydawało mi się, że to przecież nie tak dużo i że nie widać tej różnicy. Było super. Dogadywaliśmy się, dobrze spędzało się nam wspólnie czas. Ona lubiła moją energię i spontaniczność, a ja jej rozwagę i roztropność. Po 9 miechach jednak podświadomość i wewnętrzne ciśnienie zaczęły brać górę. Po mimo, że ona nie wymagała ode mnie żadnych szybkich decyzji czułem wewnętrzną presję (kiedy dzieci, rodzina itd.) Ciężko jest to wytłumaczyć... Teraz chciałbym zakochać się w młodszej kobiecie i z nią budować wspólną przyszłość. Nie mam zamiaru pakować się już w związki ze starszymi kobietami. Na teraz mój target to 21-25. Na miejscu kobiet nie pchałbym się w związki z młodszymi partnerami, choć oczywiście nie ma reguły... Powiem tak: facet ma na szczęście łatwiej...

Gość mkmkmkm
Wykorzysta Cię seksualnie a potem jak się już mu opatrzysz, zostawi Ciebie jak stary mebel. To typ co lubi starsze, a jak już dojrzeje znajdzie sobie młodszą kobietę, założy z nią rodzinę, będzie miał dzieci. Ten typ facetów jest bardzo wygodny, pewnie jesteś kobietą samowystarczalną, masz kasę a tacy na to lecą. Zejdź na ziemię. Byłam kiedyś z takim facetem i przejrzałam go. Zdradzał mnie z kilkoma kobietami na raz. Lubił ten sport. Nie ma nic gorszego jak zakochać się w takim draniu, bo potem leczysz takie rozstanie przez wiele lat. Nie radzę wchodzić w taki związek.

Gość 5latMłodszy
Dodam jeszcze, że ani razu nie zdradziłem swojej kobiety i to ja miałem zasobniejszy portfel niż ona więc teoria koleżanki z góry w moim wypadku się nie spawdziła...

znam jeden przypadek, gdzie facet jest młodszy od kobiety o chyba 11 lat, ale to specyficzny przypadek. teraz są małżeństwem i mają małe dziecko i wyglądają na szczęśliwych. chciałabym wierzyć, że tam tylko o miłość chodzi, ale faktem jest, że on dzięki niej zalegalizował pobyt w Polsce, może tu legalnie podjąć pracę i ma gdzie mieszkać. mam nadzieję, że nie to było jego głównym celem i życzę im jak najlepiej.

Gość kroczekowa
ja mam meża młodszego o 10lat :) polecam