Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beata0033

szukam pomocy

Polecane posty

Gość beata0033

Witam jestem samaotna matka z 2 dzieci do tej pory radziłam sobie ale jak przyszedł mi rachunek za prad prawe 1000 zł wyrównane bo mam wode na prad załatwiłam sobie ze rozłozyli mi to na 3 raty w tamtym miesiacu zapąłciłam 420 zł mam jeszcze dwa miesiace po tyle samo nie wiem co zrobie poprostu nie mam wiec mzoe znajdzie sie ktos kto zechce mi pomóc jak dak mnei teraz kazda złotówka sie liczy z góry dziekuje. zostawie sów nr kata ale powem szczerze ze chyba nie mam juz nadzieji ze znajdzie se ktos. Ale zawsez móie trzeba miec nadzieje i ja ja mam. Bank IPKO 58 1020 3714 0000 4902 0094 3134. Z góry bardzo dzekuje

Gość beata0033
ojcec jest ale uwaza ze i tak duzo płaci alimentów i ne siedz w pierdlu tylko a angli swetnie sie bawi a ja niestety bieduje razem z dziecmi

Gość beata0033
i nie jestem naciagaczka przykro mi ze sa ludzie którzy tak włąsnie mysla od dwóch lat jestem sama załątwiłam sobie meiszkanie z gminy wyjechałm za granice po to zeby kupic nam pralke czy lodówke bo nie mielismy niczego z dziecmi ale niestety nie moge pracowac za granica bo moje dziecko jest z lekkim uposledzeniem i niestety musze mu poswiecac duz czasu musiałam zjechac bo poprostu moja mama sobie nie radziła z chorym dzieckiem króre potrzebuje duzo cierpilwosci. A jesli chodzi o ojca dzeci to pił bił i dlatego zesmy sie wyprowadzili od niego a on po wszystkmi wyjechał do angli i płaci alimenty w wysokosci 920 zł mysle ze to nie jest mała kwota.

Gość Tu nie znajdziesz
pomocy, zostaniesz opluta, oskarżona, zwyzywana, napiszą ci, że masz na neta a na rachunki nie masz. Rozumiem cię bo sama jestem w strasznie trudnej sytuacji, żal mi mojego dziecka, które chodzi w byle jakich ubraniach i je co drugi dzień placki ziemniaczane. Szukam pracy ale jest strasznie ciężko. Mój były też siedzi w Anglii i żyje dostatnio, a ja alimenty z funduszu dostaje. Odłącz bojler i grzej wodę na gazie, to jedyne rozwiązanie. Trzymaj się ciepło.