Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

prawiczki co byscie zrobili gdy byscie wygrali w totka powiedzmy kilka milionow

Polecane posty

Ja bym wybudowal maly ale nowoczesny dom z wszystkimi elektronicznymi i komputerowymi bajerami skonczyl bym prawko i podruzowal bym po swiecie a wy :)

Ja bym pewnie też troche podróżował. Ogólnie to zainwestował kasę, żeby zarabiała.

Gość IMO12335
Kolego Krasnalu - czy KAŻDY Twój temat musisz kierować WYŁĄCZNIE do Prawików? Czy to jakaś dyskryminacja, czy może dyskomfort przed ewentualną obecnością samic w ramach fobii "boję się cipki"? :classic_cool:

IMO nie akurat tak wyszlo zastanawialo mnie co by zrobili tacy osobnicy w mojej sytuacji znaczy sie wlasnie prawiczki a nie osoby ktore maja to za soba i powiedzmy wydawali by te pieniazki z partnerem

Gość IMO12335
Kolego Krasnalu - człowiek uczy się całe życie. Dzisiaj dowiedziałem się, że 'zamoczenie' sprawia, iż zmieniają się osobiste marzenia. :classic_cool:

Gość i koniecznie, ale to konieczni
e kupiłbyś sobie jakiś megawypasny słownik ortograficzny

Gość moralny +
lobie ble ble bo jezd żótki

Gość tak właśnie tak
kupiłbym sobie taki wypasiony i luksusowy campingowy autobus - jeździłbym po całej Europie do końca życia :) :)

Gość moralny +
"Jak ci sie nie podoba jak pisze to spie**alaj " chociasz primadonna z niego wyhodzi :classic_cool:

Gość ble ble, nie podskakuj po
prostu nie każdy jest takim idiotą, że nawet jak nie zna zasad ortografii to nie umie korzystać z automatycznego słownika który jest w każdej przeglądarce. taak, te czerwone podkreślenia oznaczają, że walisz byka🖐️

Gość taki jeden prawiczek
Zapłaciłbym kobiecie za urodzenie dla mnie dziecka by być tatą część dla siebie i swoje potrzeby i dla zabezpieczenia przyszłego życia mojego dziecka.

Gość IMO12391
Płochliwy Krasnalu - bo masz nietypowa/starą przeglądarkę.

eee tam poprostu malo znana tam cos jest z poprawianiem bledow ale chyba tylko na przegladarke a nie na kafeteryjna

Gość sory jak dla mnie skoro wiesz
"eee tam poprostu malo znana tam cos jest z poprawianiem bledow ale chyba tylko na przegladarke a nie na kafeteryjna" borze szumiący, ble ble Ty jesteś głuchoniemy i na co dzień migasz, że tak zdania budujesz?

"Jak ci sie nie podoba jak pisze to spie**alaj" a to akurat potrafisz pisać bezbłędnie

Gość sory jak dla mnie skoro wiesz
Twoich odpowiedzi nie da się momentami czytać więc jaki czytelnik ma wybór co zrobić?