Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kfmnjgnxghsvvmbnn

jak mam sie zachowac? - moja slodko-gorzka historia

Polecane posty

Gość kfmnjgnxghsvvmbnn

zwiazalismy sie ze soba ponad rok temu, wczesniej sie dobrze znalismy i ja sie juz w nim po kryjomu podkochiwalam. po pierwszym tygodniu naszego zwiazku moje serce juz ociekalo uczuciem, miloscia. od tego czasu wciaz czuje, ze bardzo go kocham. ukladalo sie miedzy nami roznie, duzo sie klocilismy, mielismy tez przerwe prawie 2-miesieczna (to on mnie zostawil). teraz jest jednak dobrze, ja wciaz jestem bardzo zakochana. no i dochodzimy do meritum... on mowi juz o wspolnym mieszkaniu, o dzieciach itd, ale nigdy nie powiedzial, ze mnie kocha. przez to, ze bywalo miedzy nami roznie i ze mnie zostawil na dosc dlugi czas czuje sie ekstremalnie niepewnie i boje sie, ze ode mnie odejdzie. brakuje mi elementatnego poczucia bezpieczenstwa w tej relacji. czy moge wprost sie zapytac, co do mnie czuje (w koncu jestesmy ze soba ponad rok) czy powinnam siedziec cicho? A, wiem, ze on jako tako nie problemu z wyznaniami milosci, jego byla dziewczyna slyszala je czesto. chce mi sie plakac :(((((

Gość jejku jej
pytać, pytać i jeszcze raz pytać. Jednak wiadomo mi skądinąd, że faceci często gadają o dzieciach, rodzinie itd.. tylko by sobie tak pogadać? zatrzymać kobietę na dłużej? ...powodów nie znam, ale nie ma to ani ciut ciut ciut związku z ich faktycznymi planami. lepiej obserwować ;)