Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajna13

wole corke niz syna

Polecane posty

jeszcze nie mam dzieci ale gdyby mi sie trafilo wiem ze wolalabym miec corke niz syna... wole 3 corki niz jednego syna...nie chce miec syna nie wyobrazam sobie go miec...

Gość olk
No i masz prawo ,ja natomiast wole chłopaków ,dziewczynki mnie drażnią ,ale pewnie gdybym miała córkę to bym ją tak samo pokochała jak syna .

a ja wiem ze syn bedzie musial walczyc o moja milosc bardziej niz corka... syna nigdy nie pokocham jak corke...

Gość a ja wiem jedno:
nie zasługujesz na to by być matką po tym co napisałaś w swoim ostatnim poście, po prostu na to nie zasługujesz:O żałosna jesteś, wiesz?

Gość W takim przypadku
powinnaś urodzić chorą córkę żeby się nauczyć miłości do dziecka a nie miłości do płci.

nie Tobie jest oceniac na co zasluguje a na co nie... moze nienawidze mezczyzn...

Ja też uważam, że nie powinnaś być matką. Przynajmniej do póki nie znajdą sposobu na to aby wybrać płeć przy poczęciu. Inaczej skażesz potencjalnego syna na ciężkie dzieciństwo.

Gość JEES NIEDOJRZAŁA ALBO
MASZ ZABURZENIA. mUSISZ TO PRZYJĄĆ N-O-R-M-A-L-N-E KOBIETY NIE NIENAWIDZĄ MĘŻCZYZN. DOROSNIESZ DZIECKO DOROSNIESZ DZIECKO DOROSNIESZ DZIECKO DOROSNIESZ DZIECKO DOROSNIESZ DZIECKO

Gość Szczęsliwie z takim poglądem
nie będziesz miała dziecka- trudno o to bez faceta

Gość emuuula
jak zaszłam w upragnioną ciąże, tak po cichu chciałam aby była to dziewczynka. Okazało się, ze chłopiec. Najcudowniejszy pod Słońcem. Ten chłopiec nie musi walczyć o moją miłośc, dostaje ją w każdym spojrzeniu i myśli o nim. Tak jak napisano wyżej kocha się dziecko-nie płeć.

Gość popajoja
zycze Tb syna ktory bedzie ciezko chory,,,tak tak na to zaslugujes

Gość Po pierwsze wybierz
się do psychologa. Mężczyzna jest konieczny do zapłodnienia(chyba, że wybierzesz bank spermy). Masz problemy sama ze sobą najpierw się wylecz.

Gość a ja wiem jedno:
chorą córkę też będziesz kochać? czy warunek jest taki, że musi być zdrowa i ŁADNA?

Gość G.o.ś.ć
Nie prorokuj, nie wiesz, co to znaczy, bo jak będziesz miała syna, to będziesz go kochać, jeszcze bardziej niż te twoje 3 córki naraz. Najważniejsze, aby nie mieć zbyt dużo dzieci. Najlepiej mieć parkę, albo jeszcze lepiej jedno dziecko, bo troje, jak na dzisiejsze czasy to o dużo za dużo.

Ohoo Ohooo ..a ja wole dwa Jaobolee... Bo ty wiesz co ci sie trafi, a miej nawet 3-jaki synow :D Nie masz na to wplywu księzniczko Co najlepsze,moja kolezanka marzy strasznie o coreczce,ma juz 4 synow i celowo zaszla w ciąze aby byla corcia i znow 5 syn bedzie ( a zawsze pozycje na coreczke uprawiają,i wierzy,ze KIEEDYYŚ jej sie uda :D