Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fdgfgfgf

Pytanie biznesowe.

Polecane posty

Gość Fdgfgfgf

Pomysl opatentowany... jak myslicie,kto z was bylby zainteresowany ogladaniem w necie dyskotek online ale odladanie to koszt 3,66zl.impreza.najwieksze polskie kluby ale i normalne zwykle dyskoteki.

Gość kobietkakokietka23
Hahahahaha, zbijesz biznesA na pewno. Zastanów się chwilę, co interesującego w gapieniu się na naćpanych ludzi wywijających na parkiecie? Nic... Jak ktoś chce, to idzie na dyskotekę, ale oglądanie tego - jaki sens...?

na twoim miejscu bym wracał. Kiedyś może i tobie zdarzy się zaszaleć i będziesz kwita z żoną. Może ona teraz bardzo żałuje i więcej tego by niezrobiła? A dziecko jest najważniejsze.

Gość Fdgfgfgf
Arecki dobrze sie czujesz? Kobietka23 nie ma takiegos czegos w Pl. dlatego rzucilem pytanie.nie tylko tu.zobaczymy co wyniknie z tego pytania.a moze zawsze ktos bedzie chcial podpatrzec jakas dyske idt.sam nie wiem.

Gość Jolaśka
pomysł bez sensu, chyba że masz full kasy na reklame w telewizji i ogólnie dobry marketing

Gość Fdgfgfgf
Cocaine co ty mozesz wiedziec

"Pomysl opatentowany...' PATENTUJE sie wynalazki, które są nowe, mają poziom wynalazczy i nadają sie do przemysłowego stosowania (Prawo własności przemysłowej ;))

Gość dsdfdgfgfgh
mnie w ogole takie pierdoly nie interesują, dziffki i ruchacze w klubach czy na dyskach no super :) nie chodze po klubach, nigdy nie chodzilam i nie interesuje mnie to w ogole ;)