Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bialutka23lata000

Jestem zajebistą panną..i co z tego..

Polecane posty

Gość bialutka23lata000

w pracy..w szkole jestem adorowana na kazdym kroku.Mogę miec każdego faceta na skinienie. .zawsze miałam ze zgórki w zyciu. Az pewnego pieknego dnia poznałam faceta ..dodam że mało atrakcyjnego ..który ma mnie w dupie..za kazym razem kiedy na niego natrafiłam dawałam mu do zrozumienia ze chce go poznac blizej..nie przypuszczałam ze jestem w stanie tyle razy próbowac nawiazac z nim kontakt.a kiedy podałam mu numer nawet do mnie nie napisał:(gdybym miała jego namiary chyba bym sie spłaszczyła i prosiła o spotkanie, mineło pół roku a ja nie mam dnia abym o nim nie myslała.Czuje sie jak torturowana ,,chyba mnie pojebało .

Gość johny 5
on nie chce takiej, co wszyscy za nią szczają, bo taka wierna to nie będzie.

no cóż, widocznie nie dla każdego jesteś taką zajebistą panną ...

Gość madzia5654
a więc wszystkie ładne panny to zdradzające dziwki??

Gość johny 5
nie ale jak jest dużo amatorów to niejeden przystojny cwaniaczek w końcu pannę przeleci.

Gość madzia5654
johny ale z ciebie prostak,

Gość el matador
mozesz byc ładna ale nie w jego typie, cala tajemnica, czy to tak trudno zrozumiec?

Gość bialutka23lata000
hmm...trudno...nie jestem przyzwyczajona do takich sytuacji.

Gość johny 5
madzia ale z ciebie zdzira.

Gość el matador
po tych slowach stwierdzam ze jestes jakis narcyz, moze to jest glowny powod dlaczegoo on cie zlewa

Gość IMO12335
madzia5654 "a więc wszystkie ładne panny to zdradzające dzi**i??" ­ No cóż - tak działa rachunek prawdopodobieństwa. :classic_cool:

Gość el matador
i piszesz prowokacje na tym portalu :D

Gość Facet z Marsa
Nie wszytkie, ale maja wiecej pokus, wiecej adoratorow. A nie musze mowic ze w dzisijaszych czasach bez jakich kowielk zasad, oraz to ze liczy sie egoizm sprawia, ze taki jedne czy drugi Kubus, przyczpi sie do nie swojej panny i zorbi jej miks w mogzu, a ta biedana w to uwierzy i nadstawi mu dupy. I tyle z wieloletnich zwiazkow, wiernosci partenerow, dyskusji, itd itd. Troche emocji i po lasce. Wystarczy ja odpowiednio dlugo pomeczyc... Niestety, ale tak jest.

Gość ;loikujhygt
johny 5 on nie chce takiej, co wszyscy za nią szczają, bo taka wierna to nie będzie. 8 Dokładnie.

Gość IMO12335
Facet z Marsa "Troche emocji i po lasce. Wystarczy ja odpowiednio dlugo pomeczyc..." ­ To zależy. Jak męczy kiepski fagas, to nawet emocje nie pomogą (bo najzwyczajniej w świecie ich nie wywoła). ­ Ale gdy samica ma masę satelitów "lepszego kalibru" (czyli takich, co mogą zamieszać w główce samą swoją obecnością), dodać do tego ich starania, ewentualnie alkohol i sprzyjającą sytuację, a 'towarzysz życia" budzi się rano z bujnymi rogami. ­ Wszakże samice, to stworzenia emocjonalne, działające pod wpływem chwili. :classic_cool:

Gość zgadzam się z powyższym
johny to idiota podobnie jak IMO - ty wgl wiesz na czym polega rachunek prawdopodobieństwa :D ?

Gość IMO to jest najwiekszy spec
na kafe od kobiet a nigdy nikogo nie miał :D no raz jakaś laska mu dała... ale to nic nie zmienia. Ale krasnale zawsze mają najwięcej do powiedzenia :D

Gość jegiejjjjj
Czesto o tym czy ktos sie podoba decydują szczegoly, upodobania danego faceta ... dziewczyna moze byc piekna dla 9/10 mezczyzn a tobie jakis szczegol sie nie spodoba i po zabawie ... pozniej ten sam facet wybiera dla wiekszosci wizualnie brzydszą partnerke, ale ona moze miec cos co go kreci. I cały pic.

Gość johny 5
"zgadzam sie z powyższym " to DEBIL

Gość IMO12335
Uwielbiam, gdy samiczki po zderzeniu z faktami niczym wulkan wybuchają wściekłością. Ale skoro się mylę, to czemu nie próbują dyskutować, a zamiast tego uciekają do klasycznej sztuczki dyskredytacji? Ciekawe. :classic_cool:

Gość johny 5
chcą być adorowane, ale jednym z powodów, dlaczego facet nie chce dziewczyny otoczonej tłumem adoratorów, może być ten tłum adoratorów.

Gość ala56545
przeciez to nie nasz wina ze jestesmy piekne;)a ci adoratorzy to jak rzep u dupy.