Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania;***

Pomocy !!!

Polecane posty

Gość Ania;***

Cześć Mam na imie Ania, przejde odrazu do sedna żeby nie perzdłużać. Moja przyjaciółka miała chłopaka przez 2 lata była bardzo zakochana w nim, ale on ją zostawił. Po tym fakcie ona próbowała sie zabić. Po około miesiącu sie ogarneła i juz myślałam ze bedzie ok, ale nie jest. Ona teraz jeździ na te same imprezy co jej były, i puszcza sie z jego kolegami. Jak z nią rozmawiałam to mówi że jest wolna i robi co chce. Wiem napewno ze taki SYNDROM sie jakoś nazywa ale nie wiem jak podpowiedzicie ?? I co mam zrobić zeby ona przestała to robić, bo jeszcze zajdzie w ciąże i dopiero bedzie.

Gość jksd
zostaw niech robi co chce !! sama zwruci się do ciebie w potrzebie wtedy cię posłucha!! terz jezt w transie ZEMSTA!!! jedynie co możesz zrobić to czekać !!!

Gość Ania;***
Szkoda ze tak mało osób sie wypowiedziało :( Dzieki za rade, ale i tak postaram sie coś zrobić. Bo nie wiesz na jaką skale ona to robi i naprawde moze wyjsc z tego ciąża.

Gość skoro chciała się zabić z
powodu zawiedzionej miłości to już wskazywało na to, że ma zaburzenia psychiczne. A to, co robi teraz jeszcze to potwierdza. Porozmawiaj z jej rodzicami i niech pójdą z nią do psychologa co najmniej albo do psychiatry. Bo wyglada na to, ze sama sobie z tym nie poradzi i może stać się nieszczęście :( A tego chyba nie chcesz?