Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zraniona na maxa 87

Tylko czekam az mnie zdradzi nie mam juz sily !!!

Polecane posty

Gość zraniona na maxa 87

I znowu na kolejnym portalu jego wpisy chce Ciebie zjesc marze o sexie z Toba chcesz sie spotkac na spacer tu i teraz.Albo marze o bzykaniu Ciebie przed Twoim lustrem w twojej sypilani.Pisze tez z innymi o naszych problemach a tym,ze jestem psychiczna itd...Oczywiscie ona tylko pisze to nic nie znaczy a kiedy ona sie spytala czy mnie kocha Co kurwa napisal nicccc.Ona go namawia,zeby odszedl ode mnie.Juz mam dosc takiego faceta wszedzie sie do niego czepiaja laski on sam je szuka i pisze.Dzis powiedzial,ze sie z jedna spotka za to,ze nie pozwalam mu z nikim kontaktow utrzymywac.Kurwa jak tak mozna zyc mam czekac na ostateczny cios czy uciekac ,ale gdzie blagam ,bo juz nie moge tego zniesc.

Gość ffdghgj
to twoj mąż? ale DNO :D

Gość ixyyyyyyyyyyy
serio nadal z nim jestes i sie jeszcze zastanawiasz? daj mu spotykac sie z innymi i odejdz, miej troche szacunku do siebie

Gość zraniona na maxa 87
Ufalam mu dalabym sobie reke uciac za jego wiernosc ,ale teraz juz wiem,ze on tylko czeka na odpowiedni moment chyba chce mnie w ten sposob zniszczyc.Nie chce po prostu odejsc czytalam co pisal on to sobie zaplanowal ja juz mam dosc :(

Gość Piotrek34
to nie czekaj tylko odejdż, chyba ze chcesz to przeżyc i odejść. byc może jestes nawet mu tę zdrade wybaczyć, wszystko zalezy jak ci na nim zalezy, takie jest życie

Gość takaasamaa
Ja mam tak samo :( Wiem co czujesz. Chcialabym odejsc, zostawic go ale nie mam na tyle sily by to zrobic....

Gość zraniona na maxa 87
Zbieram sily jestem z nim za granica stracilam prace mam mega depresje nie mam sily isc sie wykapac :( On ni jest moim mezem tylko chlopakiem:( Mysle tylko o tym,zeby sie zabic przed wczoraj znowu sie pocielam to przynosi mi ulge :(ale te blizny boze chce umrzec

Gość pinacolada8439
No jakby mój facet napisał gdziekolwiek i komukolwiek, że marzy o seksie z ta osobą to byłby koniec związku zaraz, natychmiast. Na co ty czekasz i liczysz? Bo chyba nie na to, ze się ogarnie? Facet nie dośc, że cię nie kocha, to jeszcze nie szanuje. Serio chcesz być z takim? Założyć z nim rodzine i mieć dzieci?? jak jesteś masochistką i lubisz byc upokarzana, to znajdź sobie faceta, co lubi bdsm, ale niech w normalnym zyciu cię kocha i szanuje!

Gość pinacolada8439
Nie tnij sie i nie rób sobie blizn, bo będziesz żałować.To jest TYLKO Twój chłopak i TYLKO młodzieńcza miłosć. Niedojrzała. Sama wiem co mówię, bo tez miała burzliwą młodośc i jako nastolatka pocięłam sobie rękę. Teraz tylko cieszę się, że te rany nie zostawiły blizn, bo to tylko wstyd w dorosłym życiu. I też kiedys trzymałam się jak głupia pewnego faceta, a teraz jestem w szczęśliwym związku i tylko śmiac mi się chce, jak sobie przypomnę jaka byłam wtedy głupia i zaślepiona. Szkoda marnować życia. Rzuc go, ogarnij się, zrób się na bóstwo i zacznij wychodzić do ludzi. Przede wszystkim skończ myślec o sobie jak o ofierze.

Gość ty masz depresje
? Ty dziewczyno dostałaś szanse od zycia ! Zaczynasz od nowa i na lepsze !

Gość pinacolada8439
Prawda z tą szansą na zycie. Pomysl tak: nie masz z nim dzieci, nie masz zobowiązań. Nie jesteś od niego w żaden sposób zalezna. Jak go rzucisz w cholerę, to wyjdziesz z tego silniejsza i bardziej doświadczona i na drugi raz będziesz juz wiedziała, jakiego typu mężczyzn się wystrzegać, Odejdź, póki możesz.

na takiego (przepraszam za wyrazenie) DEBILA jest tylko jedna rada, Ty rob to samo co on. nie daj mu satysfakcji, skoro chce Cie zniszczyc pokonaj go jego wlasna bronia :) ale to zalezy od Ciebie czy bedziesz miala na to sily i ochote:) Musisz zmienic sie na maxa - zrob cos dla siebie np. zakup sexowna bileizne i przebierz sie w nia przy nim a potem zaloz cos rowniez odlotowego i powiedz mu ze wychodzisz na cala noc a rano oczekujesz sniadania bo napewno bedziesz padnieta :D niech wie , ze Ciebie nie da sie wykonczyc psychicznie a jesli macie sie rozstac to tak zeby mu troche szkoda bylo co stracil :)hihi utrzyj mu nosa

Gość zraniona na maxa 87
takaasamaa przykro mi doskonale wiem co czujesz ja juz nie daje rady

Gość zraniona na maxa 87
Zbieram na to sile,zeby sie nie dac tak upokarzac w tej chwili czuje sie jak szmata obwiniam siebie za wszystko,ale licze na to,ze jeszcze znajde sile na walke z tym.On mowi,ze to moja wina ,bo ja z nim nie rozmawiam i nie daje mu tego czego on chce w lozku,ale kurwa nie wszystko mi sie podoba nie chce byc bita po twarzy w czasie sexu !!!! dla niego to jest klepanie.A kiedy nie daje mu tego co on chce on mowi,ze znajdzie sobie inna kurwa w co ja sie wpakowalam nie mam sily chce umrzec

Gość frtgghghgh
to jest Polak? czemu nie wrocisz do kraju do rodziny?

Gość zraniona na maxa 87
Polak nie mam do czego poki co wrocic narazie musze uleczyc siebie moja depresje nie wiem co mam ze soba zrobic

Gość Rany, skąd się takie
idiotki biorą? Słowo daje, strasznie dużo ludzi ma nierówno pod sufitem stwierdzam. Nigdy od niego nie odchodź. Zasługujesz na takie traktowanie i tyle. Pewnie podświadomie Ci się to podoba. To chciałaś przeczytać?

Gość frtgghghgh
serio ci wspolczuje. masz tylko jego, nie masz rodziny? to faktycznie nieciekawie. i pracy tez nie masz, nie masz swojego mieszkania. nieźle sie wpakowalas, rzeczywiscie.

Gość frtgghghgh
ale nie tnij sie bo potem blizny bedziesz miala brzydkie. moja siostra sie ciela w mlodosci tez przez chlopaka i teraz po latach ma takie brzydkie blizny na rekach, musi nosic dlugie rekaw, zeby nie bylo widac.

Gość jestem niedostępny
hmm!?

Gość jestem niedostępny
Rany, skąd się takie idiotki biorą? z klinu

Gość zraniona na maxa 87
Mialam mieszkanie ,ale je stracilam on nie pracowal nie mialam kasy,zeby za nie placic teraz miszkamy na wynajetym pokoju.Ja juz nie chce czegos innego ja nie widze swojego zycia juz ja juz wszystko zaplanowalam napisalam listy itd...

Gość jestem niedostępny
Ja mam tak samo identycznie nie ma żdnej różnicy kochasz mnie? jestem identyczny i mam takie same problemy identyczne i świat widzę i odbieram tak samo identycznie JA CIĘ ROZUMIĘ

Gość frtgghghgh
nie masz naprawde nikogo z rodziny zeby sie wyprowadzic? rodzenstwo, rodzice, ciotki, babcia? nikt???

Gość zraniona na maxa 87
nie mam teraz boze nie mam :(

Gość frtgghghgh
to nieciekawie :( ale nie rob nic glupiego. ech nie wiem jak ci pomoc :(

Gość Rany, skąd się takie
Babo, Ty wyjdź z domu, połaź po ulicach, pooddychaj, pooglądaj wystawy i przestań histeryzować, bo bardzo przesadzasz i musisz sobie od nowa poukładać w główce, co jest naprawdę ważne. Ty się nie dowiedziałaś, że masz nieuleczaną chorobę albo że dziecko Ci umarło czy ktoś bliski tylko że fagas, z którym się zadałaś, jest kurwiarzem. Więc od tej pory go olewasz ciepłym moczem i robisz wszystko, żeby znaleźć inny pokój i wyjść z tej sytuacji, bo żadne życie Ci się nie kończy tylko może się co najwyżej zacząć! W międzyczasie powtarzaj sobie, że fagas, którego wydawało Ci się, że znasz, nie jest tym gościem którego kochałaś, spójrz na niego z pogardą, popatrz na niego i pomyśl, jakim jest sprośnym zboczuchem bez uczuć wyższych, jakim jest leniwym padalcem i Ty byś miała być z kimś takim? Miałabyś z nim iść przez życie i mu dzieci rodzić? Nie kłóć się z nim już więcej, gadaj tylko służbowo i co najważniejsze, NIE WPUSZCZAJ DO ŁÓŻKA!!! Szukaj wymówek, że okres i takie tam i szukaj w międzyczasie pokoju, skup się na tym. Idź nawet do jakiejś organizacji. nie pozwól, żebyś zrobiła jakąś debilną rzecz i się okazała taka sama jak on...

Gość zraniona na maxa 87
Teraz dzwonilam do niego powiedzial,ze jedzie sie spotakc z jakas szmatka i dlatego,ze po 15 minutach do niego nie oddzwonilam szukal powodu.Pisze juz do kolezanki musze sie wyprowadzic jak najszybciej gdziekolwiek

Gość zraniona na maxa 87
Ja mieszkam pod Glasgow mam koleznake w Bristolu moge do niej pojechac wiem,ze mi pomoze