Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja0123

Wymiary ciała

Polecane posty

Gość ja0123

85:62:88 co myślicie o takich wymiarach? Chodzi o kobietę oczywiście.

Gość ja0123
O dziękuję :) chociaż prawdę mówiąc wolałabym mieć więcej, ale nie potrafię przytyć, a z doświadczenia wiem, że facetom się bardziej podobają kobiety o pełniejszych kształtach (nawet mój chłopak się bez przerwy ogląda za takimi :/) Ważę 48 kilo ale wysoka nie jestem bo mam 164 :)

W takim razie jest w porządku i nie przesadzaj jesteś poprostu drobniejsza. Chyba trochę dziwnie byś wyglądała z pełniejszymi kształtami przy takim wzroście. Możesz być zadowolona masz idealne wymiary :) .

wiesz bo jak facet ma szczupla laske to bedzie ogladac sie za ciut wiekszymi, natomiast kiedy bedzie mial kobiete o pelniejszych ksztaltach to ogladac zacznie sie za chudszymi :) taka jest logika facetow, ktorej za nic nigdy nie zrozumie :D a wiem co pisze bo niejednego goscia pytalam jak to z nimi jest jesli chodzi o te nasze wymiary :D

Gość ja0123
Niestety ;) Szkoda że nie mogą raz docenić tego co mają ;P Tylko nas w kompleksy wpędzają xD

Gość Bacznyobserwator
Kornela. To tak jak wy laski lecicie tylko na facetów ponad 180 cm wzrostu, a reszta to przegrańcy- to jest wasza logika. Na figurę przynajmniej masz wpływ, a na wzrost facet nie ma najmniejszego więc zatkaj ryj.

Gość ja0123
Bacznyobserwator ale jak my mamy chłopaka to tylko na niego zwracamy uwagę (przynajmniej w większości kobiet tak jest), a jak Wy już "zdobędziecie" jakąś kobietę to od razu się oglądacie za innymi, taka prawda ;)

bacznyobserwatorze skad te oburzenie ? :PP ja przeciez nic nie mam do gosci ponizej 180cm aaa i ryj to zapwene masz Ty i to taki niewyrzyty skoro wszystkich okreslasz swoja miara :DDD