Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :)))))))))))))))

Pilne - wymiana zamków - Opel Tigra A

Polecane posty

Gość :)))))))))))))))

Muszę wymienić wkładki w drzwiach i bagażniku w Tigrze A. Czy ktoś może mi orientacyjnie powiedzieć, ile to może kosztować? Części + robota w warsztacie? :) Będę bardzo wdzięczna.

Gość zgubię znajdę
Nie mam pojęcia, ale zadałabym to pytanie na www.autopasjonaci.pl Tam masz wszystko, co jest związane z samochodami i na pewno jakiś pasjonat ci pomoże w wycenie

Gość gość
Mysle, ze pogotowie zamkowe może Ci pomoc, sprawdz www.pogotowie-zamkowe-warszawa.pl

Gość gość
zamki w samochodzie to troche poważniejsza sprawa niż w domu. Warto, aby wymienili je fachowcy. Myślę, że bez problemu zrobią to w www.pogotowie-zamkowe-3s.pl . Zwłaszcza jeżeli zależy Wam na czasie.

Gość gość
Zwróć się do www.pogotowie-zamkowe-poznan.pl, mi awaryjnie otwierali samochód, ale wymiana zamku pewnie też nie stanowi dla nich problemu

Gość gość
I jak powymieniałaś zamki? Aż mi się przypomniało jak zatrzasnęłam kluczyki w moim samochodzie i nie miałam jak się do niego dostać. Musiałam dzwonić po www.pogotowie-zamkowe-wroclaw.pl, które awaryjnie otworzyło mi samochód. Do teraz się pilnuję żeby nie mieć powtórki

Gość gość
co wy z tym pogotowiem zamkowym, posralo was z rrklamami??? kolego ad tigry, jesli faktycznie musisz zminiec, kup wkladki i sam zmien. Nawet laik sobie poradzi i zajmi ci to na spokojnie gora 2-3 godziny. Zaoszczedzis lekko 100zl a jesli smigasz tigra i siedzisz na kafe, to musi byc stara tigra, wiec kasa ma znaczenie