Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kmajor

bol plecow w okolicy zeber

Polecane posty

Gość kmajor

Witam ostatnio zachorowalem mialem sluch kaszel bardzo uciazliwy i bolacy bylem bol gardla i goraczke bylem u lekarza stwierdzil ze to. Przeziebienie bol gardla ustapil goraczka tez kaszel jeszcze mnie dusi czasem rano albo w nocy ostatnio zaczelo mnie balec po lewej stronie plecow na wysokosci zeber bol przechodzi jak biore tabletki przciwbolowe. Bol jest uciazliwy nie moge spac na tym boku

Gość mam identycznie to samo!!
tez mialam zalozyc taki temat, bo! bylam dwa razy u lekarza z tym pierwszy powiedzial mi, ze BYC MOZE przeforsowalam sie z cwiczeniami :O i dlatego bola mnie zebra po lewej stronie. myslalam, ze parskne smiechem, bo przez ostatnie dni nie moglam sie po prostu zwlec z lozka o wlasnych silach, takie mialam jakby naciagniete miesnie.. do tego wlasnie ten suchy kaszel, ktory zawsze pojawia sie noca i kaszle tak mocno, ze prawie doprowadzam sie do wymiotow z wysilku :( jako lek dostalam MASC NA SINIAKI I STLUCZENIA! no nic. przeczekalam kolejny tydzien, nic a nic mi sie nie poparwilo, bol przeniosl sie na prawa strone.. i takie same objawy.. bolalo mnie jakby ktos mnie porzadnie skopal, do tego suchy kaszel potegujacy bol poszlam do nastepnego lekarza...rowniez odprawil mnie z kwitkiem ale jakby tego bylo malo :) teraz znow boli mnie lewa strona.. do tego mam okropnie wzdety i twardy brzuch, kaszel wciaz ten sam :) nie wiem juz takze co mam zrobic, do jakiego lekarza isc. chhyba pozostalo mi tylko zawinac sie w przecieradlo i polozyc na cmentarzu czekajac na koniec