Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pampikaaa

Nie wiem czy kocham.

Polecane posty

Gość Pampikaaa

Jestem z chłopakiem od roku. Niby jest ok ale cały czas mi czegoś brakuje. Jestem nieszczęśliwa. Bardzo często np. po rozmowie przez telefon płacze bo czuje, że to było takie bezuczuciowe. Wydaje mi się, że on naszą miłość traktuje praktycznie. Myśli już o ślubie dzieciach. Znaczy nie teraz tylko za 2-4 lata . Niby go kocham niby on mnie a czegoś mi brakuje. Jest za to jedna osoba w moim życiu (Przyjaciel byłego ) przy którym czuję to coś. Takie motylki w brzuchu. Nie widuje się z nim absolutnie ale jak rozmawiamy ze raz na jakiś czas jak kumple to jakoś tak fajnie inaczej. Zawsze zresztą tak było. Głupio mi trochę bo to nie fair co do mojego chłopaka. Ale uczucia to uczucia.Nie wiem co robić

szukac swojego szczescia przed slubem .Bo slub to jest bardzo powazna sparwa .Jesli jestes nieszczesliwa , to jestes w stosunku do siebie i do chlopaka nie w porzadku.

Gość niebieskooka 20
Autorko ja z moim jestem 3 lata i tez nie wiem czy to ten jedyny...brakuje mi tej chemii,uczuc...moj jest typowym realista..niestety. a motylki czuje przy facecie ktory o mnie juz dlugi czas zabiega...ale poki co jestem z moim.

W związku autorki brakuje romantyzmu,to widać.Ale jeśli nawet jakiś romantyczny gest jej chłopaka nie uratuje sytuacji,to doopa i chyba lepiej dać spokój przed jakąkolwiek decyzją o ślubie.

Gość niebieskooka 20
Moj nawet nie potrafi mnie pocieszyc gdy mi smutno, moje problemy traktuje jakby ich nie bylo,ciagle sie nad soba rozczula... nie stac go na czuly gest...za 3 lata zwiazku nawet nie jedlismy romantycznej kolacji...przykre ale prawdziwe...

Gość Pampikaaa
Nie no czasem jest naprawdę fajnie i miło. Kiedy mnie przytula tak czule, ale normalnie to tak nie jest. Nie czuje jakiejś zazdrosci jego tęsknoty za mną jego potrzeby rozmowy ze mną . Wgl jak zaczynam rozmowę, że czuję jakby się to wszystko kończyło.. ten związek. To on się śmieje twierdzi, że przecież on się nigdy nie skończy bo się kochamy i tyle.

Gość niebieskooka 20
Moj mi identycznie mowi! Rozmawialam z nim,ze moglby mi bardziej okazywac uczucia,ze czuje sie niepotrzebna,ze potrzebuje jako kobieta aby mnie przytulil,napisal czasem cos milego to slysze,ze dramatyzuje i ze on sie stara, ze kochamy sie wiec bedziemy razem .. tylko ja nie wiem jak dlugo moge jeszcze 'tak' kochac... ile macie lat?

Gość fraql
widze, ze nie tylko ja mam takie odczucia. juz myslalm ze sobie wyolbrzymiam. Moj facet chociaz wyjechal za granice to dzwoni , lecz nie mowi ze teskni... moze taki typ. Ale co moge zrobic, sprobowac zeby zatesknil

Gość Pampikaaa
Nie dużo . 19 i 21 . Powiem ci tak. On mi okazuje uczucia całkiem całkiem nieźle mu to idzie, ale czasem tylko. A jak mu mówię, że nie czuję jego miłości to on się totalnie załamuje. czuję, że go to boli. Sama nie wiem czy to wszystko ma sens. Jestem jego pierwszą dziewczyną.

Gość niebieskooka 20
Widac Twojemu zalezy skoro sie przejmuje tym. Moj jest utwierdzony,ze wszystko robi ok ;( i nie da sobie powiedziec,ze jest inaczej... a to ja podobnie...20 lat a on 26

Gość Pampikaaa
Może zależy , może tylko mu się wydaje. On jest taki, że sama nie wiem. Dzwonił przed chwilą pogadaliśmy zaraz dobra to pa tak tylko zadzwoniłem zapytać co u Ciebie po co gadać przez telefon. Pogadamy jak się spotkamy. Takie wszystko na odwal się