kurkawodna311 0 Napisano Luty 12, 2013 Witam wszystkich. Jestem w trakcie pisania pracy licencjackiej na temat przestępstw w turystyce. Skupiam sie tylko na turystach i czynach, ktorych oni się dopuszczają. Nie chcialabym wchodzic w terroryzm i zabójstwa, ale szczerze powiedziawszy nie mam już o czym pisać. Mam kradzieże, rozboje, kradzieże rozbójnicze, przestępstwa przeciwko zabytkom, turystykę aborcyjną, przemyty narkotyków, przewozy przez granicę gatunków zagrożonych wyginięciem i niestety nie wiem jakich przestępstw jeszcze dopuszczają się turyści? Macie jakieś pomysły? Byłabym bardzo wdzięczna za jakieś porady:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kurkawodna311 0 Napisano Luty 12, 2013 Nikt nie ma pomysłu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tryggon 0 Napisano Luty 12, 2013 Temat nietypowy.skad bedziesz czerpac dane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tryggon 0 Napisano Luty 12, 2013 Pobicia najczesciej swiloich towarzyszy wakacji,niszczenie mienia hotelowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najbrzydsze sa golfy Napisano Luty 12, 2013 przemyt leków, handel żywym towarem, prostytucja, handel organami, pary gejowskie wyjeżdżają aby wziąć ślub, porwania, ucieczka przed prawem (alimentami np) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Esh 0 Napisano Luty 12, 2013 tryggon, jak juz gadamy o prawie, to nie pobicie, a uszkodzenie ciala :P Nie jestem zlosliwa - to naprawde nie to samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach