Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e-papier

E-papieros w ciazy.

Polecane posty

Gość e-papier

witam. mam pytanie czy e-papieros szkodzi w ciazy? jesli tak to w jaki sposob szkodzi ???

Nie ma żadnych badań na ten temat. Otrzymasz więc tu odpowiedzi potępiające, od nawiedzonych, nie poparte jednak żadnymi faktami.

A, właśnie. Ja ciągam bez nikotyny. Ciężko, oj ciężko.

Gość strawberry:):)
w taki sposób szkodzi ze nikotyna przenika do krwi twojej i tym samym do krwi dziecka, pobudzajac uklad krwionosny plodu i zaburzajac neurologiczny np prace mozgu nikotyna to trucizna!!!!

Gość e-papier
ja wlasnie chce kupic taki bez nikotyny wczoraj sie dowiedzialam ze jestem w ciazy i chce jak najszybciej przestac palic ale wiem tez ze bedzie ciazko.. wiec pytam bo nie wiem czy moge stosowac taki e-papieros hmmm gdzie moge sie tego dowiedziec?

Gość e-papier
lapia- i jak przypomina to choc troche proces palenia ?? lepiej sie czulas po takim e-papierosie ? prosze jesli mozesz napisz cos wiecej bo nie chce kupic w ciemno :/

Gość e-papier
PRZEPRASZAM BARDZO MOGLAM OD RAZU NAPISAC ZE BEZ NIKOTYNY !!! EHH ZAPOMNIALAM ZE POLSKA TO TAKI NIE TOLERANCYJNY KRAJ .. :/ OD RAZU OD DEBILI CIE WYZYWAJA!!!

Gość katttta matttta
no to pisz od razu a nie oczekuj ze bedziemy sie domyslac!!!!

Łaaaa wariatki :D e-papier - dzięki temu nie palę zwykłych, chociaż chce się jak cholera, ale wtedy nawdycham się glikolu i jakoś żyję. Na pewno jest łatwiej niż rzucać bez substytutu. Chylę czoła przed tymi, którym się udało i zazdroszczę tym, których od papierosów odrzuciło. U mnie jest wręcz odwrotnie. Paliłabym ze 3 paczki dziennie jakbym mogła. Bo fakt jest taki, że ja po prostu lubię palić ;/

Gość e-papier
mozna zapytac a nie od razu wyzywac bo to nie jest mile prosze tu o pomoc i rady a nie chce sie klucic.. tak wiec czy bez nikotyny jest bezpieczny? prosze o odpowiedz :) dziekuje

Gość e-papier
to mamy ten sam problem bo ja tez lubie palic ale nie chce truc dziecka nigdy bym sobie nie wybaczyla jak by bylo chore chyba kupie jutro takiego papieroska bez NIKOTYNY ;) i zobaczymy :) mam nadzieje ze mi pomoze LAPIA- a daje to jakas satysfakcje ???tak szczerze ??? czy jak konczysz palic dalej ci sie chce normalnego szluga??? prosze odpisz :)

Nawet te z nikotyną mają tak znikomą jej ilość, że aż śmieszną, ale oczywiście lepiej kupować liquidy beznikotynowe dla własnego czystego sumienia. Jak będziesz kupowała papierocha to i od razu liquid. I zaznacz, że bez nikotyny. Ten głód nikotynowy może Ci dokuczać, ale przynajmniej niezachwiane zostanie psychiczne uzależnienia od zaciągania się i "dymka".

Jak kilka razy se pociągniesz e-papierocha to rzeczywiście chęć na zwykłego przechodzi. Najciężej jest oczywiście przy innych palących zwykłe papierosy, wtedy ciągnie jak cholera. Nie oszukujmy się, to nie jest to samo co smolisty wdech, jednak bardzo pomaga, przynajmniej mi. Oby przetrwać ;] Jeśli coś chcesz wiedzieć - pytaj.

Gość e-papier
a co to jest ten liquid ???

Gość Bądź sobą
moja mama właśnie rzuca-nie jest w ciąży, robi to dla wnuka... Jest jej ciężko i jeszcze popala zwykłe... Jeśli kupisz BEZ nikotyny, ale BEZ a nie tak jak piwo bezalkoholowe, ale jednak minimalny procent ma(karmi np), wszystko zależy od twojego sumienia :) ja nigdy nie lubiłam fajek więc tego problemu nie miałam ;)

E-papieros składa się z z baterii, pojemnika na liquid, żarnika i ustnika. I pewnie czegoś jeszcze, ale ja Ci piszę tak tylko obrazowo ;] Każdy papieros w zasadzie działa na tej samej zasadzie. Do zbiorniczka zalewasz liquid (płyn - beznikotynowy w naszym przypadku). Przy każdorazowym zaciąganiu się rozgrzewasz żarnik, który spala liqiud, którego opar właśnie wypuszczasz. Opar imituje dym tytoniowy. Pani na stoisku wszystko Tobie wytłumaczy. Jak to wygląda to możesz popatrzeć sobie na allegro. Ale jeśli chodzi o kupno to wolałam bezpośrednio pomacać i w ogóle ;] Ja mam Ego 3.1 . Ale teraz to już pewni staroć, bo co raz wychodzą nowe.

Gość e-papier
ok dziekuje ci serdecznie jestes kochana :) jak tylko kupie i wyprobuje to napisze jak mi podchodzi :) Pozdrawiam Goraco:* dzieki!!!!!

Gość e-papier
nie wiem czy jeszcze jestes ale mam jeszcze jedno pytanie a jak z apetytem po tych e-papierosach????? jestem teraz w ciazy wiec musze sie dobrze odzywiac chyba nie zmniejszaja one apetytu tak jak zwykle jak bylo u ciebie???? hmm szczerze mowiac to co by tam zmniejszac apetyt ale nie wiem wole zapytac ja sie nie znam ;):) z gory dziekuje za odp :)

Nie wydaje mi się, żeby jedno z drugim miało cokolwiek wspólnego. W ciąży spadek apetytu Ci raczej nie grozi, bez względu na e- czy nie e-.

Gość e-papier
ok dzieki :) kurcze tylko ja wlasnie jak zapale zwyklego to mi sie nie chce nic jesc z 2 godziny :/ mysle ze po tym e-papierosie bedzie inaczej oby ;) dobra lece spac Pozdrawiam :) napisze jutro albo pojutrze jak kupie e-fajeczke ;):):) dzieki papa

Gość e-papier
hej dzis kupilam e-papierosa bez nikotyny o smaku tytoniu :) i jestem w szoku jakie to jest fajne :) polecam wszystkim kobietom w ciazy jesli nie potrafia rzucic palenia :) jak na dzien dzisiejszy to wogole nie chce mi sie palic zwyklego :) nie powiem bo rano zapalilam;) ale jak tylko kupilam e-papieroska to jego sobie ciagne jak mi sie chce palic:) Pozdrawiam !!! i dziekuje za podpowiedzi lapia!:):*

Gość phiiiiiiiiiiiii
Ja też jestem w ciąży, z tym że w prawie 7 m-cu. Nie ukrywam strasznie chce mi się palić, więc palę e-papierosa. Dobrze że to jest. Nie twierdzę że e-papierosy są zdrowe - ale to na pewno mniejsze zło niż zwykłe papierosy. W każdym bądź razie - jestem niewolnikiem palenia :(.

Gość aurelka . majka
lepiej sobie zajaraj normalnego petka, wiele kobiet pali w ciąży i jest ok, nie ma co histeryzować.

Gość e-papier
hej :) a czemu e-pap maja byc nie zdrowe ?? jesli nie maja nikotyny to nie maja nic innego co mogloby byc nie zdrowe :)

Gość srujka
Autorko, ciesze sie ze Ci pomoglo i jestes zadowolona z e-papierosa. Ja uzywam od ponad roku (z nikotyna bo nie karmie i nie jestem w ciazy) i nie wyobrazam sobie powrotu do zwyklego. Poczekaj kilka dni/tydzien i zobaczysz jak Ci zwykle fajki zaczna smierdziec :D Pozdrawiam :)

Gość e-papier
:):):)

Gość aga248
kiedyś jakoś nasze mamy i babcie paliły, oczywiscie powinno sie ograniczyc ale bez przesady

Gość gość
Bez nikotynowy liqid nie szkodzi tak dziecku jak zwykly papieros ponieważ nie zawiera substancji smolistych natomias będąc w ciąży trzeba straszenie zwracac uwage na to ile się pali ja jestem w 23 tygodni i pale jednego góra dwa papierosy ale zanim się dowiedziałam ze jesteś w ciczy to paliłam dużo teraz zmniejszylam dawki zem dawki zewzględu na dzidziusia ale i tak się zzastanawiam sie nad kupnem tego e papierosa i bez nikotynowy liqid

Gość idiotki z was
e papierosy tez zawieraja nikotyne ,ale mniej substancji smolisty,wiec to papieros ,ale troszeczke z mniejszymi ilosciami substancji,a nikotyna jest w 100%!!! chcecie palic w ciazy to powodzenia hahaha, a pozniej placz i zgrzytanie zebami ze z dzieckiem cos nie tak