Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bluekriver123

co sądzicie o tym jak kochanek olewa??

Polecane posty

Gość bluekriver123

np odpisuje po dobie dwóch , trzech , chce sie spotykac ,ale tylko dla seksu ,sam proponue spotkanie ,a potem sie nie odzywa aż do spotkania? Jest sens utrzymywać taka znajomość nawet niezobowiazuaca czy lepiej w ogóle sobie dac spokoj? ja mam 21 lat ,a on 27

Gość wredniucha10
"chce sie spotykac ,ale tylko dla seksu ,sam proponue spotkanie ,a potem sie nie odzywa aż do spotkania?" zachowuje się prawidłowo - w końcu to kochanek nie partner - zdaje się, że to ty się pogubiłaś

Gość bluekriver123
a to wg ciebie o kochanke już sie nie powinno zabiegać? chce seksu to niech sie stara...

Gość ale zdziwona
jestes dziwką i dlatego tak cie traktuje gdyby myślał powaznie o tobie,nigdy by7 cię tak nie potraktowal,uwierz mi,przerobiłam to,to ja dyktowalam warunki a nie on,zależało mu na małżeństwie

Gość bluekriver123
.

Gość wredniucha10
"a to wg ciebie o kochanke już sie nie powinno zabiegać? chce seksu to niech sie stara.." to znajdź takiego co się będzie o ciebie starał, bo ten widocznie stara się tylko o żonę, a ciebie tylko posuwa

Gość bluekriver123
ale ja nie mysle o małzenstwie z nim ,ale skoro chce seksu to sie myli ,że jak nie bedzie o mnie zabiegał to go dostanie... nie stara sie to ja sie nie umowie z nim...

Gość wddddfffrrrxx
jestes ze Śląska może?

Gość bluekriver123
no tak chyba zrobie... niech szuka sobie jakiejś desperatki frajer bo ja taka nie jestem . seks bez zobowiazan - ok ,ale nie bez jego wysiłku

Gość bluekriver123
nie,nie jestem ze slaska

Gość dawandada1
no sama na pewne rzeczy sie godzisz, zwiazek nawet taki to chyba inicjatywa obustronna, i sama tego nie bedziesz ciagnac skoro on chce cie raz na tydzien- bzykna i tyle/ sama mam kochanka, ponda rok, ale jak sie nie widzimy to piszemy do siebie cały czas. Nie wyobrazam sobie by było inaczej-kocham go, on mnie i to czuje, w kazdej chwili czuje ze mnie kocha i mu zalezy mimo ze nie mozemy byc razem bo na pewne rzeczy juz za pozno....Ustal reguły- jak chce cie raz na tydzien, a ty tego nie chcesz, to chyba szkoda twojego czasu/?

Gość kukurukukupaloma
olej go kilka razy, jak się zacznie starać to super, a jak nie to niech spada pacan

przeciez to trylko kochanek nie jest twoj na wylacznosc! nie kocha cie! a ty chyba sie w nim zaczynasz zakochoiwac! znajdz sobie jeszcze jednego i po sprawie a swoja droga to mi cie zal