Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna katowiczanka

walentynki spedze sama mimo,ze facet mieszka 0,5 km ode mnie!;((

Polecane posty

Gość smutna katowiczanka

Wlasnie zadzwonil i oznajmil,ze spotkamy sie pewno dopiero w weekend bo on sie zl czuje.jest chory itp :(( przeciez ja nie mieszkam w krk a on gdynii aby dzielila nas taka odleglosc :( zaczynam watpic w jego milosc...

Gość Brutalna femina
nie ma pieniędzy by ci zafundować Walentynki. Brutalna prawda.

Gość oufrhhnhbnn
chuj mu w dupe

Gość jakas osobniczka
a ktore to wasze walentynki?

Gość smutna katowiczanka
Nie chodzi o pieniadze.. ja bylabym zadowolona nawet gdyby przyszedl i przy kawie ze mna posiedzial,powiedzial cos milego...to cenniejsze niz pieniadze...

Gość jaslo2321
hahaha, katowice to wiocha... a on mloda dupke wydupczyl a spotkac sie nie hce hahah

Gość smutna katowiczanka
Nie chce abym do niego przyszla wiec nie bede sie narzucac... jestesmy 4 lata w zwiazku... :( szczerze to zadnych walentynek nie spedzilismy razem...z kazdym rokiem obiecuje co innego a jak widac wychodzi jak zawsze...;( chce mi sie plakac... najlepsze jest to,ze moj dobry przyjaciel ( wiem ze sie skrycie we mnie podkochuje) zaproponowal mi kino w walentynki gdybym nie miala innych planow. ;((

Gość lalek chacky
Pewnie w Krakowie ma jakaś młodą dupę i z nią będzie bara bara ;) I dlatego do ciebie nie zdąży więc wymyślił chorobę.

Gość smutna katowiczanka
Zaproponowalam,ze do niego przyjde!! Na to on ,'ee kochanie ja chce odpoczac,naprawde zle sie czuje'' wiec co mam go blagac zebym mogla przyjsc???

Gość smutna katowiczanka
Lalek... no nie wiem... raczej nie jest tym typem faceta...choc moglam sie przeliczyc ;(

Gość jakas osobniczka
i za dwa dni też będzie się źle czuł? Nie wierzę!

Ach jesteście 4 lata w związku i jeszcze żadnych walentynek nie spędziliście razem? Pss... Więc jaki to do chója pana zwiazek?

Gość smutna katowiczanka
Tez sobie zadaje to pytanie co to za zwiazek..on jest strasznym realista,nie ma szans na czule slowka,gesty bynajmniej z jego strony,zero romantyzmu... nie wiem jak dlugo to jeszcze wytrzymam ;( mam ochote isc z kuba do tego kina...niech sie dzieje co sie chce :(

Gość smutna katowiczanka
Jest mi przykro...cholernie przykro...wyrzadzil mi juz wiele zlego,niewiele brakowalo do zdrady a ja wszystko wybaczylam... tak mi sie odplaca :(

Gość pogodna katowiczanka
to jest prowo a tobie trollu: obyś nigdy nie miał/a żadnych walentynek :):p

Gość smutna katowiczanka
tak naprawde to mieszkam w Wawie :o

Gość smutna katowiczanka
a chuj mu w dupe!

Gość krystian krystian
Moze chcesz spedzic je ze mna? Tez jestem z katowic, samotny, 26 lat. Nie mowie o sexie ale np spacer,kawka. Zawsze to lepsze niz smutanie w domu.twoj facet doceni dopiero po stracie... glowa do gory

Gość smutna katowiczanka
Te 2 wyzej to podszywy.lepiej Ci,polzalo, ze sie podszyles/as? Zalosne Czyli co na moim miejscu poszlibyscie z przyjacielem do kina?

Gość smutna katowiczanka
Sanitas...kocham go choc coraz czesciej zastanawiam sie czy to nie przyzwyczajenie...gdy jestesmy razem jest niby ok choc brakuje mi czulosci a gdy jestesmy osobno mam ochote. aby juz tak pozostalo...

Gość oczywiście.;-)
Bez wahania. Bez żalu;-) ja bym poszła i świetnie się bawiła. A do chłopaka nie pisala nawet w tym dniu. Po prostu nie odzywaj się jakis czas. Przemyśl ten związek, spróbuj zrobić to na chłodno

Gość smutna katowiczanka 24
Krystian dziekuje:-) ale albo zostane w domu i zaleje sie lzami albo pojde z przyjacielem,choc druga opcja troche mnie przerasta bo nie chce w ten sposob robic mu nadzieji... Ktos zaczernil mi poprzedni nick!!!

Gość umów się kimś innym
i przestań zawracać d. Ile masz lat?

Gość o ja pier......dole......
Walentynki to swieto zakochanych w USA!!!!! w POLSCE mamy dzien zakochanych obchodzony od wiekow 23 czerwca!!!!!!!!! w noc Kupaly.... nie rozumiem jak mozna ekscytowac sie jakims chlamem z usa. Swieto dziekczynienia tez obchodzicie???? I te wszystkie zalosne laski ktore czekaja w ten dzien niewiedzac czemu na sztuczny kwiatek/misia/czy inny debilizm.......... ehhh popcornu se kupcie - bedzie bardziej amerykansko...... Ja pierdziele 23 czerwca w lato w Polsce od wiekow jest obchodzone swieto zakochanych. To jest romantyczna noc dla wszystkich zakochanych....czy nei lepiej jest spedzic to swieto tradycyjnie..... isc romantycznie na spacer 23 czerwca, pospacerowac trzymajac sie za reke w najkrotsza noc w roku, zrobic sobie piknik. Dziewczyny od wiekow puszczaja wianki na wodzie w ten dzien... 23 czerwca jest mega romantycznym dniem , a wieczor przesycony jest miloscia- i t wlasnie powinno sie obchodzic w polsce a nie jakies debilne walentynki.... a wiecie ze 14 lutego jest dzien chorych na epilepsje??????