Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anieleczka

Bol glowy,biegunka,goraczka,wysypka...co mi dolega?

Polecane posty

Gość Anieleczka

Od paru dni czulam sie slabo...gdy patrzylam przez dluzsza chwile na telefon czy gazete pojawialy mi sie takie "mroczki" przed oczami i robilo mi sie slabo... Z niedzieli na poniedzialek nie moglam spac bo strasznie bolala mnie glowa, a nigdy wczesniej mi sie to nie zdazalo... W poniedzialek rano dostalam ostrej biegunki, ale to takiej ze lala sie ze mnie doslownie woda... Wzielam dwa stoperany i biegunka przeszla ale pojawila sie temperatura najpierw 37.5 pozniej w okolicach 38.5 stopnia... Zjadlam pare tabletek przeciwbolowych i na goraczke i poszlam spac,.. Noc przespalam, jak zreszta cale do poludnia... Goraczka utrzymywala sie ok 37.5 stopnia... Popoludniu na szyi zauwazylam czerwona wysypke..cos w stylu potowek albo jakbym dlugo drapala sie po szyi... Takie czerwone plamy... Nie wiem czy te wszystkie objawy maja ze soba cos wspolnego czy to zbieg okolicznosci... Musze zajsc do lekarza wiem ale jestem sama a boje sie ze zanim tam dojde to zemdleje po drodze bo taka slaba jestem... Czy ktos mial podobne objawy? Moze wie co mi jest?

Gość Oczyszczona,.
organizm chce się pozbyć czegoś niedobrego i walczy, wspomagaj go i nie przeszkadzaj a stan się poprawi.

Gość G.o.ś.ć
Ja nie mogę, co ona ma wspomagać? Według mnie powinnaś zgłosić się do lekarza i nie bagatelizować takich objawów.

Gość mozna tak
miałam tak goraczka wymioty a po kilku dniach wysypka na dekoldzie swedziało i pieklo po tygodniu poszłam do lekarza tez nie wiedział co powiedział ze to wysypka wirusowa,w końcu musiałam oddac swinke morską i z dniza na dzien było lepiej,a trwało to prawie miesiac.Do tej pory nie znam przyczyny

Gość Anieleczka
No ja niestety 3 tygodnie temu pozegnalam sie z psem ktorego mialam 13 lat:( moze to alergia na jego brak?;) po zazyciu tabletek dzis goraczki nie mam natomiast bol glowy i ogolne oslabienie pozostalo:(

Gość Anieleczka
Jest wieczor, dzis czuje sie juz lepiej...ciagle jestem lekko oslabiona i przy dluzszym patrzeniu w jedno miejsce mam mroczki...jednak choc zaczerwienienie na szyi zeszlo to swedzi mnie dalej, tak samo jak czasem powracaja bole glowy...jednak gdy poloze sie na chwile, bole przechodza...ponawism wiec me pytanie...co to moze byc?