Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PawełPaweł30

Jak sprawdzić czy nie zdradza, potrzebuje wkrasc sie na jej poczte

Polecane posty

Gość PawełPaweł30

Potrzebuje pomocy dobrej znajomości komputerów, czy jest tu moze ktos kto powie mi jak sprawdzic jakie moja narzeczona ma hasło na poczcie wp? Bardzo często się loguje na pocztę na wp a powiedziała mi i zapewniła o tym, ze ma tylko jedna na gmailu, wiec rożne myśli chodzą mi po głowie. Jak sprawdzić jakie ma hasło, mamy wspólny komputer?? Proszę o pomoc

Gość PawełPaweł30
znam oczywiscie login z jakiego sie loguje wiec połowa sukcesu jest za mną, chyba ze to login do jakiegoś innego serwisu czy coś w tym stylu. prosze o pomoc

Gość PawełPaweł30
Podtrzymuję

Gość umnumuna
podpowiedź do hasla spr

Gość PawełPaweł30
No na pewno ktoś wie jak to zrobic???

Gość krokodyl z ukajali
zapytaj :classic_cool:

Gość PawełPaweł30
Podpowiedz do hasła nic mi nie da, wiec jak pozostaje mi to sprawdzic, moze jakos systemowo idzie to sprawdzic jakie słowa sa wpisywane przez klawiaturę czy cos takiego???

Gość lusisista
Gdzies tam chyba na dysku c powinny byc zapisane, ale gdzie dokladnie tto juz nie powiem bo nie pamietam. Wpisz tam gdzie sie wyszukuje foldery: ''hasla'' moze znajdzie.

Gość PawełPaweł30
Pytałem, nie ma poczty na wp, ja myślę, ze ma skoro wchodzi i się loguje. Wiecie jak to sprawdzić??

Gość Nie wkradaj się
napisz do niej z lewego profilu lub lewego gg, tylko uważaj na sposób pisania żeby się nie kapnęła, że to ty. Pobajeruj ją i umów się na spotkanie, idź i zrób jej kuku, mina bezcenna. Ja tak zrobiłam mojemu facetowi, wyrzuciłam go z hukiem z domu. Jeżeli czujesz, że oszukuje, to oszukuje. Intuicja nie kłamie.

Gość PawełPaweł30
Naprawdę nikt nie wie???

Gość lusisista
Napisalam ci czlowieku, slepys. Gdzies na dysku C zapisane sa wszystkie hasla I konta, z ktorych sie korzysta na tym kompuiterze (chyba, ze ona z innegi korzysta). Jak sie nie zesrasz do jutra to ci powiem dokladnie.

Gość PawełPaweł30
No tak tylko, że to może nie byc zdrada, naprawdę różne sprawy mogą sie kryć za pocztą o której się nie mów. Ja też mam pocztę przez którą meiluję z moim przyrodnim bratem a nie chce żeby ktokolwiek o tym wiedział aczkolwiek ona wie ze ja mam i ze mam brata z którym przez 25 lat nie utrzymywałem kontaktu. Moze ma ta poczte po to zeby pisac z jakim kolega przyjacielem :internetowym" bardziej mysle o takim czyms niz o zdradzie, ale wiadomo nikt nigdy nie bedzie pewny.

Gość PawełPaweł30
No patrze na tym dysku C ale nie moge tego luknac, nie znam sie tak mega na komputerach moze dlatego. Proszę więc o pomoc.

Gość lusisista
Ja tez sie nie znam na tyle, zeby to powiedziec z pamieci. A teraz sie poklocilam z chlopem I nawet nie mam go jak zapytac jak to sie sprawdzalo, ale jesli do jutra nie bedziesz dlaje wiedzial to ci powiem dokladniej co I jak. a sory cos mi swita, ze to nie w dysku c, tylko gdzies tam sie wchodzilo w narzedzia, albo w opcje I jakos to dalej szlo.

Gość PawełPaweł30
Czekam dziś na podpowiedz

Gość ras'al ghul
z jakiej przeglądarki korzystacie na tym całym Waszym wspólnym kompie?

Gość PawełPaweł30
z internet explorer

Gość tiitiiiiii
Pobierz program Keylogger, on zapisze to hasło potajemnie, jak ona będzie się logować, ten program spisuje potajemnie wszystko, co zostało wklepane w klawiaturę.

Gość wklej foto albo powiedz
lusisista powiesz?