Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mokra Aska*

Czy zwiazalabys sie z fectem ktory pracuje jako kelner za granica

Polecane posty

Gość mokra Aska*

czy nie uwazasz ze to facet bez ambicji?

mozna byc profesjonalnym kelnerem w swietnej restauracji,a mozna byc zwyklym kelnerem zwykly kelner tez nie jest zly,pod warunkiem,ze jest jeszcze mlody i poza praca dziala w kierunku zmiany pracy na lepsza,uczy sie

jesli kogos sie kocha to nie zastanawiamy sie nad tym gdzie pracuje ani nad tym jakie ma wyksztalcenie - bo to tak wyglada, ze sie wstydzisz. (mam nadzieje ze to tylko moje domysly) :) a jesli chodzi oten zawod to wg mnie jak najbardziej odpowiedni.

Gość hgfrklii
Uwielbiam kelnerów :)

Gość amerykaniepiszglupot
to zależy od człowieka czy jest ambitny, może to praca którą traktuje jako przejściową? na pewno nie rozważałabym związania się z kimś wyłącznie przez wzgląd na to jaką pracę wykonuje ;) no chyba, że byłby leserem nie imającym się żadnej pracy ;)

Gość za co uwielbiasz kelnerow
?

Gość hgfrklii
Kelner leserem? hahaha. Proponuję poobserwować dzień pracy kelnera :) Gonitwa z talerzami, napojami, do tego uśmiech i rozmowa z klientem :) Sama jestem kelnerką i wiem jaka to ciężka praca! Przychodzili do nas tacy co myśleli że w restauracji się leży dupą do góry i napiwki same się zbierają. Szybko wylatywali:P A kelnerów uwielbiam bo z dwoma takimi pracuję :)

Gość mokra Aska*
milo

Ciężka harówka, kiedyś pracowałem dwa lata od rana do wieczora piątek świątek niedziela ale było zajebiście, dużo fajnych ludzi poznałem, super akcje się zdarzały no i czasem jakieś romanse :D fajne czasy..

Gość waiting staff wanted
;-)

Gość zmieniaja sie tylko kolory
zcerwony zolty zielony

Gość A może to jest po prostu
Jeżeli kocha się człowieka , nie zwraca się uwagi jaki ma charakter pracy. Przeważnie kelnerzy to przystojni faceci, no chyba że jakiś pracuje w gospodzie:D