Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiki900

CZĘSTO GADAM Z BRATEM O SEKSIE

Polecane posty

Gość wiki900

Czy to normalne? mieszkamy jeszcze razem z rodzicami, on ma 20 lat ja 22 i czasem gadamy sobie o seksie, np.on mi mówi w jakiej pozycji jego dziewczyna najczęściej dochodzi i co mu się podoba i ja mówię mu co mi się najlepiej podoba i jaka pozycja, pytał mi się jak sprawic dziewczynie najlepszą przyjemnośc w seksie tzn co robic żeby ją doprowadzic do orgazmu i żebym mu podpowiedziała więc mu powiedziałam jak mój facet mnie doprowadza żeby mi było dobrze i żeby on spróbował tak z nią i tak zrobił i powiedział że miałam super pomysł i podziękował bo było fajnie;) Pytał też kiedy miałam swój pierwszy raz i ja się go spytałam i też mi powiedział itd. Zaznaczam tylko że między nami nie ma żadnej patologi typu rozbieranie się czy macanie lub inne rzeczy związane z kazirodztwem! to odpada, jesteśmy normalnym rodzeństwem, ale czy takie rozmowy są normalne?

Gość a dgyby Cie poprosil
dalabys mu ?

jesteście normalni, spoko nagrywajcie sex z partnerami i potem omawiajcie, , bo tak dyskusja może być jałowa, bez podstaw merytorycznych

Gość Bonsoir
No to masz zajebistego mlodszego przyjaciela z braciaka Nic wiecej nie przychodzi mi do glowy

Gość unicorn_
no tak, właśnie tam gdzie nie ma żadnej patologi tam mogą normalnie o seksie porozmawiać, bo to właśnie tam gdzie są jakieś skryte kompleksy, urazdy, wypaczenia, tam się omija ten temat

Gość wiki900
Na pytanie czy bym mu dała odpowiedź brzmi NIE:)

Gość unicorn_
KK naprodukował patologi i wamia ludziom, że to normalne.., ech, szkód jakie wyrządził, aż nie sposób ogarnąć umysłem, bo negatywne skutki jego działalności sięgają wszędzie... w całej ludziej psychice to się odbija... dlatego nigdy nie wybaczę...

Gość wiki900
Czyli jak to w końcu jest normalne czy nie? on mi nawet mówił że cieszy się że jego dziewczyna była dziewicą gdy ją poznał i jak pytałam czy lubi jak mu robi loda to on powiedział że nie bo nie chce żeby czuła się poniżona bo ją kocha i szanuje on też mi się pytał czy ja lubię robic loda to powiedziałam że to zależy czy akurat w danym momencie mam ochotę;)

Gość wiki900
unicorn ja nic nie rozumiem z twoich wypowiedzi co tu ma kk wspólnego z tym tematem ha?

Gość wiki900
po czym chciałem dać buzi braciszkowi, ale jakoś się odsunął, może dlatego, że zapomniałem umyć zęby po ostatnim lodziku :-D

Gość wiki900
01:09 PODSZYW!

Gość unicorn_
no właśnie, to najgorsze, że nawet tego nie dostrzegamy

Gość Bonsoir
wiki900 A czy jak tobie facet robi minetke to czujesz ze on sie poniza przed Toba?

Gość Bonsoir
Na Twoim miejscu wytlumaczyl bym braciakowi ze robienie loda nie poniza jego dziewczyny a jemu moze dac wiele przyjemnosci no i odwrotnie

Gość wiki900
whedif ty akurat sobie nie wyobrażasz takiej sytuacji a u mnie to normalka i często sobie żartujemy z bratem na temat seksu, pośmiejemy się, wymienimy doświadczeniami (słownymi oczywiście);p i jest ok, pytam czy u was też takie tematy się zdarzają wśród rodzeństwa?

Gość wiki900
Bonsior ależ mówiłam mu to że to jest przyjemne przecież i brat to wie ale szacunek do dziewczyny jest u niego silniejszy, tak powiedział i równie dobrą satysfakcje czerpie ze zwykłego klasycznego seksu

Gość wiki900
"A czy jak tobie facet robi minetke to czujesz ze on sie poniza przed Toba?" Nie nie czuję aby się poniżał bo on sam tego chce, ja go nie zmuszam a on to lubi więc gdzie tu może byc poniżenie?

Gość Wodnik_
jaki szacunek ? spytaj się go kto mu naopowiadał, że to jest jakiś brak szacunku dla dziewczyny ? bo póki tak uważa, to rzeczywiście o lodziku może zapomnieć

" whedif ty akurat nie masz nic do opowiadania" no i co to zmienia? chyba nie zrozumiałeś mojego postu

Gość unicorn_
jak to kto? pewnie ludzie KK mu wmówli

Gość gggggre
znam pary które pieprzyły się jako rodzeńswto :P\jedna z bratem przyrodnim a druga z bratem :)

Gość wiki900
ja tam nie wiem kto mu tak mówił nie pytałam, może on sam tak uważa i już, on taki jest że jak kogoś kocha to go bardzo szanuje w tym przypadku swoją dziewczynę szanuje jak relikwię jakąś ;p widzę to nawet

Gość Bonsoir
Ciekawe skad wie ze rownie dobra jak mu loda nie robila

Gość wiki900
kurde wy to zaraz jakieś podteksty o seksie rodzeństwa! my tylko prowadzimy dyskusję o seksie czasami a nie się seksimy może jeszcze powiecie że w łóżku razem śpimy? Na pewno NIE

Gość unicorn_
a relikwie.... i wszystko jasne.... to powiedź mu że ona nie jest relikwią .........

Gość wiki900
kurde wy to zaraz jakieś podteksty o seksie rodzeństwa! my tylko prowadzimy dyskusję o seksie czasami a nie się seksimy może jeszcze powiecie że w łóżku razem śpimy? Na pewno NIE

Gość Bonsoir
No to mysle ze ta dziewczyna go zostawi albo ona zaczenie wywijac ze on bedzie cierpial Twoj brat jest jeszcze mlody i musie sie wiele nauczyc Dobrze ze ma Ciebie naopowiadali mu to koledzy jak chlopaka zostawi dziewczyna to ten chlopak nie chce zeby inni sie nia interesowali juz i wymysla takie glupoty jak(robila mi loda jak dziwka) a mniej ogarnieci chlopcy w to wierza i juz jej nie chca