Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niszu

który orgazm

Polecane posty

Gość niszu

u kobiet jest silniejszy i sprawia większą przyjemność? lechtaczkowy czy pochwowy? moja dziewczyna przeżywa tylko lechtaczkowy, pochwego ani razu jeszcze nie doświadczyła prosZę o szczere odpowiedzi

Gość kiskaaki
jestem w podobnej sytuacji jak twoja dziewczyna :/ ale ogólnie to dopochwowy- z tego co słyszałam..

Freud wyodrębnił kiedyś dwa rodzaje orgazmów u kobiety, łechtaczkowy i pochwowy. W późniejszych badaniach nigdy tego nie udowodniono. Najnowsze badania pokazują, że za orgazm bez względu na stymulację odpowiedzialna jest łechtaczka. Jej tkanki rozciągają się wewnątrz, wokół pochwy, jest dużo większa niż to, co można zobaczyć i dotknąć na zewnątrz. Orgazm pochwowy to mit. Różnica polega tylko na sposobie stymulacji.

Gość Mokra chętna ...
Ja mam orgazm łechtaczkowy,ale uważam,że on jest nie mniej silny.Uwielbiam,jak mój mnie zadowala swoim i pomagam sobie sama.Cudowne odloty :)

Gość Małaalla
ja doświadczam orgazmu zarówno pochwowego jak i łachtaczkowego (piszę pochwowy, ponieważ aby go osiągnąć nie potrzebuje żadnej stymulacji łachtaczki) i powiem tak, raz mam ochote na orgazm pochwowy, a raz na łachtaczkowy (jak dla mnie to są inne doznania, niby orazm to orgazm, ale jednak oba różnią się od siebie), no i tak w zależności od tej ochoty kocham się w odpowiednik pozycjach. Kiedyś wolałam pochwowy.

Gość Małaalla
Szczerze powiedziawszy to czy kobieta będzie miała orgazm zależy w 80% tylko od niej.

Gość Kamilla 26666
a ja zazsroszcze bo kiedys mialam lechtaczkowy prawie za kazdym razem teraz przy tabsach nie mam jak nie mialam wczesniej pochwowego a lechtaczkowy juz raz na 3 mies :/

Gość Małaalla
Miślę, że to raczej nie jest spowodowane tabletkami. Ja też biorę tabletki. Zresztą ogólnie nie mam problemu z orgazmem, 2 razy miałam samoistny i to w miejscu publicznym, ale myślę, że nikt się nie gapnął :)

Gość niszi
Orgazm łechtaczkowy można osiągnąć jedynie poprzez stymulację łechtaczki , językiem lub palcami?? pozdrawiam