Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaskada26

operacja a okres,proszę wypowiedzcie się dzewczyny

Polecane posty

Gość kaskada26

Podbiłam już jakiś temat na ogolnym ale moze tutaj mi któraś kobietka podpowie.Mam mieć niebawem zabieg i raczej na 99% wypadnie mi 1 albo 2 dzień okresu wtedy,nic mi wtedy nie dolega,nie przechodze nie wiem jakich bóli ale czy mogę mieć zabieg?dodam,ze nie jest to też jakiś meega poważny zabieg,przecięcie mięśnia powiedźmy.

Gość kacha2811
cześc nie martw się ja 1 zabieg rekonstrukcje wiezadel (trwal 3 godz) mialam robiony podczas okresu w 1 dniu, a drugi zabieh szycia lakotki tez w 1 dniu okresu. lekarz powiedzial tylko zebym sie dobrze zabezpieczyla i tyle.

Gość kacha2811
nic sie nie martw ja 1 zabieg na rekon wiezadel mialam bardzo krwawa ale bylo OK. a jaki masz zabieg?

Gość po 2
Operacji nie można robić podczas okresu, właśnie ze względu na obniżoną krzepliwośc krwi.

Gość dla. bezpieczenstwa powinni
Zbadac przynajmniej krzepliwosc. Ja raz zab usunelam ostatniego dnia okresu kiedy krwawienie bylo na prawde skape. I nie mogl sie zrobic porzadny skrzep w zebodole,caly czas przez prawie tydzien rana sie saczyla i okres mi sie wydluzyl o kolejne kilka dni. Na szczescie obylo sie bez powaznoiejszych komplikacji, tylko ze ja nie wiedzialam ze moglam isc do innego stomatologa (w innym miescie bylam)i poprosic o jakies leki. Bym sie tak nie meczyla. Dopytaj sie lekarza.

Gość kacha2811
E TAM.. JA MIAŁM 2 ZABIEGI

Gość po 2
Operacja i zabieg to 2 różne rzeczy, nie ma co porównywać operacji z rozcinaniem powłok, grzebaniem w ciele pod narkozą do np. usunięcia pieprzyka...

Gość porażkaaaaaaaaaa :((((((
mi powiedzieli, że absolutnie nie zrobią żadnego zabiegu jak ma się okres... mojej mamie zeba nie chcieli chirurgicznie usunąć jak miała okres, a ja jak małam mieć laparoskopie, która generalnie nie jest jakoś bardzo krwawa, już podczas ustalania terminu pielęgniarka mi powiedziała, żebym sobie policzyła, czy nie będę miała okresu wtedy.

Gość kaskada26
kurde zdania widzę są podzielone ale zadzwonię niebawem do lekarza i mi powie,jestem z nim umówiona na telefon bo on wiecznie nie ma czasu nawet odebrać.Dzięki dziewczyny.Nie jest to moze bardzo cięzka operacja ale za to pod narkozą więc już sama nie wiem do cholery:O

Gość kaskada26
no niestety:(, ale się wkurwiłam,lekarz mi powiedział,że po okresie...no masakra jakaś!tyle czasu czekam!4 miesiace,miałam mieć tydzień temu to jemu coś nie pasowało a teraz mam mieć akurat okres i znowu czekanie,ten stres.Mam dość!!!!

Gość ojojojojjjjjj
mnie też jak ustalali datę to zgodnie z tym żebym nie miała okresu - ale mam raczej regularne więc dało się to jakoś ustawić

Gość kaskada26
no jak wiadać macie racje,bo już po ptakach,lekarz mi odmowił,mam za 2 tygodnie na szczęście.