Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JemSniadankoZrana

Denerwuje mnie kiedy zawsze ktoś na forum napisze, że "są kobiety które..."

Polecane posty

Gość JemSniadankoZrana

i w tych trzech kropkach zazwyczaj jest tekst "które lubią niskich facetów" (ta odpowiedź pada często kiedy ktoś się żali że jest niski..) to ja teraz to dementuje i odpowiadam.. TAAA TO POKAŻ MI TAKĄ KOBIETE, która... jest atrakcyjna fizycznie, ma fajny charakter, jest wolna no i lubi niskich.. pokażcie mi taką bo chce uwierzyć, że śnie.. pewnie jakieś prawdopodobieństwo jest, np takie jak w analogicznej sytuacji, ktoś by się żalił, że nie ma pieniędzy a ja bym mu odpowiedział "no to graj w totka.. przecież, są ludzie, którzy trafiają szóstkę.." ja kurwa gram w totka od 10 lat i trafiłem maksymalnie 10x, "trójkę" a trójka w przełożeniu na kobiet to co najwyżej taniec na dyskotece... i to i tak bardzo rzadko się trafia więc przestancie pierdolić, że są laski FAJNE (bo głupie i brzydkie mnie nie interesują), które lubią niskich..

Gość JemSniadankoZrana
widze, że kafeteria już upadła.. godzina 11:00 a tu zero odpowiedzi kiedyś człowiek nawet o 8 rano mógł z kimś pogadać a teraz frekwencja jest niczym na czacie na onecie, nikogo nie ma

Gość po prostu nikogo nie obchodzą
twoje kompleksy na tle wzrostu, chłopczyku

Gość fbdfbg
Idź do piaskownicy. Tam będziesz duży.

Gość nie każdy jest wzrostu
Magica Johnsona

Gość nie każdy jest wzrostu
Tylko niech ci żyłka nie pęknie :D

Gość A mnie denerwuje
jak sie taki jeden z drugim nad sobą użalają i myślą że kogoś obchodzi to co on sobie tam ubzdurał

Gość tofinka z makiem
tak potwierdzam. kobiety nie lubia niskich facetow.

Gość no cóż skoro jesteś niski
to pozostaje ci rozglądać się za jakąś brzydką dziewczyną, bo na ładną laskę nie masz szans, ładna znajdzie sobie wysokiego przystojniaka 🖐️

Gość A mnie denerwuje
1 nikt normalnego wzrostu z krasnalem nie bedzie (dotyczy obu płci) 2 nie każda dziewczyna ma np 170 cm :o szukaj lasek 150-160

Gość dfghjk
bo zadna normalna kobieta nie chce miec faceta kurdupla na ktorego bedzie musiala przygladac sie z gory

Gość no cóż skoro jesteś niski
nie dość, że niski to jeszcze wulgarny i bez kasy :D 🖐️ i co dziewczyny, któraś chętna na takiego? :D :classic_cool:

Gość mnbvftyui
Dużo kobiet mówi, że nie znosi wularnych mężczyzn- większość później narzeka jaki to ich facet cham Dużo kobiet mówi, że chciała by wienego faceta - większość wybiera takich, że zostają zdradzone Dużo kobiet mówi, że ceni sobie dojrzałość i odpowiedzialność u mężczyzny - masa kobiet zostaje samotnymi matkami itp. Jak to ktoś kiedyś powiedział kobieta jedno mówi,inne myśli a jeszcze co innego robi.

czytajac Twoje wypowiedzi radziłabym sie zastanowić, czy rzeczywiscie dziewczyny odrzucają Cie ze względu na niski wzrost... Szczerze wątpię.

Gość A mnie denerwuje
do tego wyżej - bo wiekszość facetów takich jest :D proste Do autora - cóż to że krasnal jest wyższy od dziewczyny powiedzmy 5 cm to jest nic :D

Gość Jak ktoś norm nie spełnia
:D

Gość mnbvftyui
A mnie denerwuje Zgadzam się większość mężczyzn taka jest tylko wtedy po jaką cholerę gadacie bzdury jaki to Wy chcecie? Wierny, kochający, dojrzały, odpowiedzialny itp. skoro i tak większość z Was i tak wybiera zupełne przeciwieństwa, budzi się z ręką w nocniku. I zaczyna się wyzywanie wsystkich mężczyzn za tych co sama wybierała.

Gość A ty myślisz że kogoś obchodzi
Cóż na kafe ci co się podają za tych "dobrych" to są nic nie warci :D

Gość Na kafe są ciapy
to nie są mężczyźni tylko użalacze i łajzy.

Gość strategia facetów z kafe
mnie rozwala :D żadna dziewczyna ich nie chce, więc nie roochają, w takim razie ubzdurali sobie, że są dobrymi facetami, super kandydatami na ojców :D

Gość święte słowa
:D

Gość A dla ciebie facet, który
nie korzysta z prostytutek tylko czeka na odpowiednią kobiete do, której poczuje uczucie to kto?

Gość A dla ciebie facet, który
Pewnie takiego uznajesz za nieudacznika i frajera czyli na to by wychodziło, że cenicie mężczyn co biorą się za każdą i z każdą się puszczają. Twój gust masz do tego prawo.

Gość święte słowa
Cóż, ja chce mężczyzny a nie memei co tu płacze jaki on cnotliwy i dobry :D no tak bo taki przecież jest lepszy od innych :D A to że go żadna nie chce i tłumaczy sobie "czekam na tę jedyną" to sobie między bajki można włożyć

Gość strategia facetów z kafe
akurat prostytutki są płatne, więc może je roochac każdy kto zapłaci, dlatego Twoje pytanie jest po prostu DURNE kolego 🖐️

Gość święte słowa
widać, że nikt cie poza prostytutką nie bedzie chciał

"jest atrakcyjna fizycznie, ma fajny charakter, jest wolna no i lubi niskich.. " Niskich jest niewielu, więc taka raczej długo wolna nie będzie. "nie korzysta z prostytutek tylko czeka na odpowiednią kobiete do, której poczuje uczucie to kto? " Jeśli ma mniej niż 25 lat to facet z zasadami. Jak ma więcej to 1/10 facet z zasadami, 9/10 frajer.

Gość święte słowa
a dlaczego prawik uważa się za bardziej wartościowego id innych a tak na serio to nic nie znaczy, nie ma pozycji ani charakteru ?

"tylko np 175, to już dla kobiet które mają 160-170 TO TEŻ JEST NISKI, mimo, że jest wyższy od nich" Bo jest niski. Jak w twojej wiosce każdy zarabia średnio 1000 do łapki, a jeden sąsiad 1200 to ten sąsiad obiektywnie jest bogaczem?