Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia0202

Polka i Egipcjanin

Polecane posty

Gość Asia0202

Co myślicie o związku Polki i Egipcjanina ? Może to się udać ? Macie jakieś doświadczenia ? Jak to się skończyło?

Gość budynzczekolada
Temat,ktory tu goscil wiele juz razy.Co ma narodowosc do czlowieka?Wartosci wynosi sie z domu rodzinnego.Niby faceci tutejsi sa inni?Co piaty pije,leje Swoja kobiete i zdradza,wiec nijak sie ma pochodzenie.Jesli bedzie dobrym mezem,ojcem,to zwiazek bedzie udany.

Gość a ja mam inne zdanie
otoz ma, egipcjanie maja specyficzny charakter, znam jedna parę (juz nie sa para), na początku byl fajny zwiazek,ale nie przetrwal proby kulturowej

Gość wpracynudy/szczerewyznanie
Gdzie poznałas tego muslima

Gość budynzczekolada
Otoz nie bierze sie przykladu z innych,bo ktos cos,ja tez znam kilka udanych malzenstw mieszanych i zaden z Nich nie ma specyficznego charakteru,2pary nie mieszkaja w PL i tez nic sie nie dzieje,zyja przykladnie i sa szczesliwi.

Gość Asia0202
Poznałam go na wakacjach w Egipcie, był to recepcjonista w hotelu wktórym byłam . Gdy już wróciłam z Egiptu kontakt się urwał, ale po tygodniu dostałam zaproszenie na facebook od niego i pisał że mnie szukał , i teraz piszemy ze sobą często. W wakacje jadę do Egiptu znowu do tego hotelu .

Gość Asia0202
o.s.t.r. asfalt records dlaczego uważasz że jestem debilka ? Po pierwsze nie puszczam się , bo nie jestem głupia żeby iść z pierwszym lepszym do łóżka, i na dodatek jeszcze z egipcjaninem

Gość budynzczekolada
Mysle,ze nie ma potrzeby sie spieszyc,poznaj go dobrze,moze zapros tez,zobacz,jak sie czuje w Naszej kulturze,obserwuj jego zachowanie,poglady,sprobuj rozmawiac i wnioskowac.Wiesz,mity kraza i beda krazyc ale osobiscie radze nie kierowac sie opiniami.To,ze ma inna kulture i inna religie nie przekresla go jako czlowieka.

Gość Asia0202
Budunzczekolada dziękuję Ci :) Też myśle , że jeżeli jest innej kultury to nie należy go przekreślać że oni wszyscy są tacy sami , bo każdy jest inny :) Dziękuję Ci jeszcze raz za odpowiedź :)

kolezanka byla w takim zwiazku, z egipcjaninem.to byl kolega ze szkoly jej mamy (tzn chodzili tam na taki kurs dla obcokrajowcow), na pierwszej randce mowil ze ja kocha i rozne pierdoly, taki romantyczny bullshit przez pol roku, oczywiscie sie rozpadlo a on ma do dzis zbyt wysokie mniemanie o sobie i jak sobie przypomni i nie wyjdze z innymi to dzwoni do niej mowiac wprost ze ona go na pewno nadal kocha.a do tego mial zone duzo starsza w celu zdobycia obywatelstwa, ona jemu obywatelstwo a on jej kase, kolezance obiecywal ze sie wkrotce rozwiedzie, do tej pory tego nie zrobil

nie warto, naprawde, teraz to sie z niego nabijamy, bo smieszny czlowiek

Gość budynzczekolada
Odniose sie jeszcze tylko do filmu,ktory tu zostal zaproponowany"darling aj lowju"po prostu uwlaszcza Polkom i jezykowi polskiemu...kazdy facet spostrzega kobiete tak,jak Ona sie zachowuje i chce sie zachowywac,bo dla mnie to zaden przyklad kobiety,ktora uzywa wulgaryzmow w kazdym zdaniu,tandeta w kazdym calu.Wniosek nasuwa sie tylko taki,ze to Polki sa jak suki spuszczone ze smyczy a nie odwrotnie,ot i cala filozofia.

Gość patritol,
wiecie co, o ile jeszcze moge zrozumiec te puszczalskie szmaty, co na wakacjach daja doopy dla rozrywki,to jest nawet takie brytyjskie. Ja pani ty niewolnik o tyle nie wiem co trzeba mieć we łbie by snuć plany na przyszłość z takim osobnikiem!!! poruchaj sie z nim i tyle... o ślubie nawet nie myśl. to jest hańba dla Polek!!!!!!!!!!

Gość jakubczyk28
obym nie trafil na taką po arabach czy innych ciapatych.

Gość lilishawky
Ja mam meza egipcjanina i jestesmy bardzo szczesliwi ci co mowia takie bzdury na temat innej kultury religii to nie wiedza co mowia za duzo filmow o terrorystach i zapomnijcie o 11 wrzesnia bo to byla propaganda

Gość lilishawky
Jakubczyk28 zal mi cb znalazl sie patriota idiota

Gość ciapacka koza
Odperdziel się od mojego kozoyebcy.

Gość chloera
".To,ze ma inna kulture i inna religie nie przekresla go jako czlowieka." Jako czlowieka nie. MAsz racje, zadna religia ani rasa nie przekresla czlowieka. Ale jako meza juz tak. Zreszta, to po prostu pachnie taka kalsyka, ze az boli.

Gość akacja
nie nawidzeę rasizmu, myślę że dobrzy i źli faceci są wszędzie