Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobitka.........**

Obrzydzają mnie współcześni faceci

Polecane posty

Gość kobieta kobieca
no to był taki skrót myślowy, właśnie o to mi chodziło :)

Gość post post post
może autorka niech powie czego oczekuje od faceta i jaki powinien być...

Gość Grzdyl
Czy oznacza to że twoja mentalność też jest beznadziejna, prostacka i buraczana?

Jesteś autorko strasznie sfrustrowana. Współczesne kobiety są 10 razy gorsze od facetów. W wieku 17 lat dają dupy na lewo i prawo. 70% studentek to prostytutki, które przynajmniej raz miały sponsora. Młode dziewczyny więcej piją, palą i przeklinają. Ja jako mężczyzna mogę powiedzie, że niewiele jest wartościowych kobiet w Polsce i one są już zajęte. Jeśli ci autorko nie odpowiadają mężczyźni, to po prostu się zni mi nie wiąż i tyle. Ja nie nawidzę takich sfrustrowanych bab jak ty. A jak chcesz, żeby mężczyźni byli inni, to niech takie matki jak ty porządnie wychowują dzieci i wpajają im wartości. A na razie, to durne Polki promują kosmopolityzm i kurewstwo, w dodatku z czarnuchami i muslimami. Najmniej wartości moralnych i patriotycznych mają właśnie polskie kobiety, a nie mężczyźni hipokrytko. :O🖐️

Gość Lilu__
masakra sa ci faceci ktorzy nie umieja nic zalatwic ani laski zagadac umowic sie czekaja az ona wszytsko za nich zrobi i moze jeszcze bedziemy sie oswiadczac ...

Gość jakbykazdypotrafiltobybylonudn
tez nie potrafie laski zagadac xd

Gość weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
weźcie mnie nie rozśmieszajcie z tym, że teraz to faceci tacy zepsuci, bla bla bla a kiedyś to hoho, dżentelmeni, wierni do grobowej deski, kochający i w ogóle orzeszki. Właśnie teraz faceci są lepsi, a to dzięki emancypacji kobiet. Kiedyś to faceci byli uprzywilejowani właściwie we wszystkim. To oni dziedziczyli, oni mogli robić "karierę", oni decydowali nawet o tym jak wydadzą pieniądze żony, a kobieta mogła co najwyżej złapać jak najlepszego męża i się go trzymać. I jak ją mąż zdradzał, poniżał to nic nie mogła zrobić, bo rozwód w grę nie wchodził, odejść też nie bardzo bo za co żyć, jak całą kasę trzymał pan mąż. Własna rodzina mówiła siedź z mężem. A teraz, jak by na to nie patrzeć, jak facet nie szanuje, odejść łatwiej a i faceci są inaczej wychowywani.

Gość radoslaw,.
kobitka.........** spokojnie ja tez nie szukam tu nikogo pytalem tak teoretycznie :)

Gość Loss santos carlos
A ja wolę wpaść do domu publicznego niż utrzymywać jakąkolwiek znajomość z ludźmi pokroju autorki. Wymagania wygórowane, ale często bywa tak że zera najgłośniej szczekają. Przystojny lekarz nie poślubi kretynki.

Gość gość
no są dość obleśni Polacy nie dość że biedni to jeszcze brzydcy i zacofani tylko ubezwłasnowolniona Polka chce typowego polaczka biedaka nieroba

Gość gość
są obleśni fakt jak byłam w Norwegii to nie dość że tam faceci mają wygląd to jeszcze normalnie traktują kobiety a nie jak inkubator