Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Qarolina123

normalne czy nienormalne zachowanie partnera

Polecane posty

Cześć. Chciałabym poznać waszą opinię na temat relacji mojego chłopaka z własną siostrą. Mój chłopak z którym obecnie mieszkam zachowuje się co najmniej dziwnie. A mianowicie dochodziło do takich scen że np. on z siostrą siedzieli na łóżku przytuleni on(25lat) ona(23 lata) oglądają film a ja na krześle jakieś 2 metry dalej. Poszliśmy kiedyś razem do sklepu w trójkę. Jego siostra bierze dowolne artykuły a on bez pytania płaci tak jakby to miało być.Gdy go pytam dlaczego tak robi to mówi że to przecież normalne. Gdy on idzie ze mną i ja robię zakupy on nie płaci. Stoi na uboczu i nawet nie zapyta. Ostatnio psycholog mu powiedziała że siostra jest dla niego substytutem żony a ja potrzebna do seksu. Powiedzcie czy ja robię z igły widły czy takie zachowania są normalne między rodzeństwem?Czy jego siostra jest ważniejsza ode mnie czy tylko mydle sobie oczy że jest inaczej?

Gość ja bym tego pana pożegnała
:o

Gość fdxv
to nie jest normalne napewno...pierwszy raz sie z czyms takim spotykam. ma koles dobrze zryty beret

Gość uhup
czasami spotyka się facetów, którzy mają takie relacje z własną matką - uważani są za maminsynków, ale fakt, dobrze to ujęłaś - matka jako substytut żony, a ewentualna żona w roli siostry albo kobiety do seksu i rodzenia dzieci.