Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z motyką na słońce

mamy - jakie macie wózki (głęboko-spacerowe) i jakie mają one wady i zalety?

Polecane posty

Gość z motyką na słońce

piszcie i pomóżcie mamom, które stoją przed wyborem wózka :)

Gość mam coneco toledo
Zalety: Lekki, łatwo sie prowadzi bo ma pompowane koła- przednie skrętne z możliwością zablokowania, możliwość zamontowania fotelika samochodowego, pod spodem fajny koszyk gdzie można włożyć zakupy... Wada to głównie to że gondola jest mała więc nie pasuje dla dzieci urodzonych jesienią lub zimą bo wtedy dziecko ma na sobie gruby kombinezon i może sie okazać ciasno...

Ja mam maxi cosi mura, trojkolowy Zalety: latwo sie nim operuje, pompowane kola, dobrze sie spr na kazdym terenie np w sniegu czy wertepach, duza gondola, szybkie skladanie Wady: jest ciezki, maly koszyk na zakupy pod spodem

Gość taka jedna mająca doła
cóka jeżdziła w espiro atlantic w gondoli, później przesiadła się do baby design sprint i jeździ w nim do teraz.Oba moge polecić, espiro mimo,że użytkowany wcześniej przez 2 dzieci sprawował się dobrze, do tej pory tapicerka wygląda jak nowa, ale mechanizmy padły.Sprint do tej pory mnie nie zawiódł, użytkowany prawie od roku.Mogę polecić, jeśli przyszła mama szuka czegoś w przystepnych cenach- i dodatkowo jest wysoka:P

el nino babyactive: zalety: -lekki i łatwo się składa -rozkładana na płasko spacerówka -duża gondola z regulacją oparcia -skórzana rączka -wygodne skrętne pompowane kola -spory koszyk na zakupy -duuużo akcesoriów gratis min adaptery do maxi cosi śpiworek na zimę parasolka etc -możliwość wpięcia fotelika maxi cosi -przekładanie spacerówki w obie strony Wady: - wpinanie gondoli trochę się chwiej po czasie - regulowanie położenia oparcia w spacerówce sznureczkiem co jest trochę niewygodne. - nie jest tak miekki jak wózki na paskach -spacerówka trochę waży i jest spora ale zarówno wada jak i zaleta

Gość polecam :):)
Quinny buzz 3:) Same zalety.

maxi cosi mura 4 kołowy. Super. Do samochodu - mamy Maclarena - parasolkę.

Gość hania albo tosia,
kobieta pyta o wózki głęboko-spacerowe, a wy chyba jesteście jakieś upośledzone wypisując jej 3w1 :o

Gość Monaaa33
chyba ze świecą trzeba szukać wózka który nie ma możliwości wpinania fotelika. Więc praktycznie każdy jest 3 w 1 a 2 w 1 to tylko opcja bez własnego fotelika w zestawie. Więc o co się czepiasz>?

Gość hania albo tosia,
głęboko-spacerowe to nie są 3w1 ani nawet 2w1. to są te tzw. przez was czołgi.