Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lost1110

Seks przedmalzenski , odzyskanie szacunku.

Polecane posty

Gość Lost1110

Witam . I od razu proszę o szczere odp . Popełniali błąd i wspolzylam przed małżeństwem, myślałam ze jak 2 osoby sie kochają i planują ślub to nie jest wcale aż takie złe....a jednak po jakimś czasie to wychodzi ... Czuje ze mój partner przestał mnie szanować, zauważać, woli siedzieć i godz patrzeć na kompa,czuje ze chce ode mnie tylko seksu kiedy ma taka potrzebę... Jak mam odzyskac jego szacunek ??? Pomóżcie !

Gość musisz się dużo modlić
do matki Boska zawsze dziewicy :)

Gość o so chosi
mireczkowataaa, nie nauczono ciebie czytania ze zrozumieniem? :D

Gość Lost1110
Bo zachowuje sie teraz inaczej , często sie klocimy , nie zwraca na mnie uwagi , i woli jeździć wszędzie sam , obrót calkowity od tego co było wcześniej...

Gość Lost1110
Prosiłam o normalne odpowiedzi....

ale to chyba juz po herbacie .Seks byl i na nowo dziewica sie nie staniesz .Na moj nos to po prostu odechcialo mu sie juz zwiazku .I to jest problemem .

największy szacunek wzbudzają te kobiety, które czekają z seksem do slubu, a po ślubie nie wpuszczają męża do sypialni co się chłopina zadziwi i wkurwi, to jego ale tak bardzo szanuje, że aż strach :P:P

Gość Lost1110
Właśnie sie już gubie gdyż nie odechcialo bo sie oświadczył a za 4miesiace mamy ślub... I tak jestem spostrzegawczy dziewiąte nie zostanę ale nie wiem co teraz zrobic czy do ślubu zrezygnować z. Seksu czy to coś pomoże ???

Gość Lost1110
*dziewica

więc ponawiam pytanie- dlaczego uważasz, ze to przez seks? Może mu sie znudził zwiazek? Może już Cię nie kocha? Porozmawiaj z nim dlaczego tak sie zachowuje i będziesz wiedziała.

Gość IZABELLAAAAAAAAAAAAAAAA
zachowanie twojego faceta nie ma zwiazku z tym ze sie bzykacie przed slubem, ogólnie wasz zwiazek pada i lepiej sie zastanów dlaczego i co bedzie po slubie, zastanów sie czy w ogóle jest sens go brac skoro juz jest zle

Gość Lost1110
Ale rady zeby tego nie robić są już zbędne ....i trochę za późno

Gość uhup
:D:D:D:D:D:D:D się posikałam ze śmiechu:D:D:D:D:D:D

Gość kafeMoniiiii
to nie jest kwestia współżycia przed ślubem. Po prostu twój facet to dupek i tak czy inaczej pokazałby charakterek po ślubie. Seks zmienił mu psychikę? a raczej fakt, że był on przed ślubem? weź myśl logicznie. Jakoś ja spałam z mężem przed ślubem, teraz jesteśmy dwa lata po ślubie i normalnie mnie szanuje, dba o mnie i kocha tak samo. Nie zmienił się po ślubie, bo po prostu wyszłam za szczerego faceta, który nie udawał innego przed pójściem do łóżka. Widzisz problem tam, gdzie go nie ma. Inaczej ja i wiele kobiet miałybyśmy ten sam problem, co Ty, a jakoś nie mam i moja siostra też nie ma. To charakter twojego faceta, a nie kwestia seksu bez ślubu...

Gość Lost1110
Wiąże to z seksem gdyż wiele na ten temat słyszałam ze przez seks partner traci szacunek i związek sie sypie ale nie wierzyłam do tej pory ....

Gość sSamiii
haha i myślisz, że to z powodu seksu przedmałżeńskiego? :D a jakim cudem? jakbyście nie spali ze sobą, to on byłby innym człowiekiem? moim zdaniem właśnie teraz jest prawdziwy. Ludzie na początku związków bardziej się starają itd, zaliczył, przestał już się tak starać, to normalne. Po ślubie tym bardziej by tak były. Po prostu teraz wiesz jaki jest naprawdę. Jak Ci nie odpowiada taki i wolałaś tego z początku związku, to widać ten typ nie jest dla Ciebie.

jezu, no błagam Cię, dziewczyno, ile Ty masz lat?? Ja ślubu w ogóle nie mam, do łóżka poszłam po pierwszej randce, a jesteśmy razem 10lat, mamy dziecko i jakoś mój facet mnie szanuje. Zastanów się nad tym. Czasem lepiej odwołać ślub niż życie sobie zmarnować.

Gość sSamiii
"Wiąże to z seksem gdyż wiele na ten temat słyszałam ze przez seks partner traci szacunek i związek sie sypie ale nie wierzyłam do tej pory ...." x to po ślubie też byś seksu nie uprawiała z nim? Normalnie facet już jest Ciebie pewien, więc przestał się starać, bo jest tego typu facetem. Czy teraz, czy po ślubie byłoby to samo.

Gość Lost1110
Czyli uważacie ze to jego wina ?? Bo ma taki charakter??? Coś tu jest nie halo ze niektóre osoby z was zadowalają sie ze po ślubie lub po przeleceniu to normalnie ....

Gość Lost1110
No mireczkowataaa powiem ci ze szybka jestes ;)

no a czyja? Seksu? Proszę Cię. Jeśli dwoje ludzi sie kocha to się szanuje, dba o siebie. A seks jest dopełnieniem miłosci więc jakby miał wpływać na brak szacunku?

Gość Lost1110
No może to i prawda ale on to kiedyś tez mi tak powiedział tylko nie wiem czemu on tylko umie używać słów a nie czynow

Gość Lost1110
Postaram sie jak mogę lub zrezygnuje dzięki....