Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość święte słowa

Dlaczego prawiki, nieudacznicy życiowi itd operują tylko skrajnościami ?

Polecane posty

Gość święte słowa

Dla takiego głupiego prawika np jest albo on - szlachetny z zasadami, albo ruchacz. Albo on kulturalny albo facet cham. Śmiechu warte i jeszcze jak się rzucają, że kobiety niby takie złe i niedobre :D A feee. Prawda jest taka że 99 % prawików to brzydale, bez pasji, pracy, bez czegokolwiek 1% to faceci z zasadami i ich szanuje za poglądy. Z jakiegoś powodu ubzdurali sobie, że oni są najlepszym targetem i od razu chcą zakładać rodzinę. Ach tak przecież nie mają z kim bo oni się "szanują" :D

Gość to proste - chodzi im
o USPRAWIEDLIWIENIE swojego nieudacznictwa, ALE oni przecież tacy "porządni" tacy "idealnie na ojców i mężów" :D taaaa

No jasne, bardziej pożądni od nas są matki same z dziećmi, które nawet nie wiedzą kto jest ich ojcem....:D

Gość mój tata też uważał się za
takiego "porządnego" i z wartościami religijnymi (działa w jakiejś organizacji nawet ) a jak mama mnie urodziła to odszedł, nie dał złamanego grosza i jeszcze mamę nachodził. Pewnego dnia go odnalazłam dałam mu w pysk i oplułam. Tego nigdy nie zapomnę ;) piękna chwila

Gość Darth_Misiek ;)
tyle złych emocji dzieci wami kieruje dlatego też - a) :)

Gość A ja b
:)

Gość strategia facetów z kafe
też mnie bawią te skrajności :D a przecież są też normalni faceci, którzy mają w życiu normalne związki, nie roochają czego popadnie ale też nie mają problemu z nawiązaniem relacji z kobietą.

Gość do mój tata
dobra jesteś ;) popieram, dobrze mu tak

Gość Darth_Misiek ;)
Ale daje + za poprawne sformułowanie zdania-"Dlaczego prawiki, nieudacznicy życiowi itd operują tylko skrajnościami ?" w języku ojczystym.(jak sądzę) .Wyrażenie "skrajność" dowodzi w dodatku regularnego i wnikliwego czytania prasy młodzieżowej (a nie jak to ma obecnie młodzież w zwyczaju po łebkach )

Gość Czyli jeśli nie uprawiam seksu
bo nie kocham w tej chwili żadnej kobiety to jestem nieudacznikiem? Czyli powinienem uprawiać seks bez uczucia? bez związku? bez zobowiązań? Seks z dowoloną kobietą bez uczuć to prawie to samo co wizyta u prostytutki.