Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wąskousta

Czy wąskie usta mogą się podobać ?

Polecane posty

Gość wąskousta
up

Gość vfhb,jnbjn
niejeden facet potrafi zaakceptować b.małe piersi, więc ultra wąskie usta raczej też ;)

Gość fafffi
"Zrobienie ust nie załatwia na dłuższą metę sprawy bo problem nie z urodą tylko rzeczywiście oddają charakter człowieka, możesz nabrać kogoś kogo dopiero poznasz a co później... lipa" Ale bzdura :O To co jak ktoś urodzi się z naturalnie krzywymi i pożółkłymi zębami to nie może ich sobie wyprostować i wybielić, bo będzie oszukiwać zrobionymi prostymi ząbkami i śnieżnobiałym uśmiechem ? :o Niedoskonałości są po to, żeby je zwalczać/tuszować.

Gość gość
fakt, jeśli coś nam nie odpowiada, to spokojnie można to zmieniać, szczególnie, że teraz chirurgia plastyczna może zdziałać cuda. Wiecie, czytałam ostatnio o zabiegu lip lift, który zmienia wygląd naszych ust, nie jest to wypełnianie, tylko podnoszenie górnej wargi, efekty super, z tego co kojarzę to robi ten zabieg dr Osuch, nie wiem czy ktoś jeszcze bo chyba mało popularny zabieg.

Gość gość
mysle, ze sa ludzie, ktorym podobaja sie waskie usta... ja jednak to nich nie naleze. Sama mialam waskie wargi i jak sie usmiechalam to tak jakbym nie miala ust. W koncu zdecydowalam sie na powiekszenie w https://wellderm.pl/ i nie zaluje swojej decyzji. Od 3 lat powiekszam sobie usta i moja twarz od razu tez sie zmienila i wyglada jakos tak mlodziej i mniej surowo :)

Gość gość
mogą, wszystko jest ładne i piękne, ale ja na przykład miała kompleks i musiałam sobie powiększyć zrobiłam to w popularnej klinice w LipSil Szczecin efekt wyszedł naturalny, więc wszyscy byli pod wrażeniem ;)

Gość gość
mi osobiście wąskie usta się nie podobają zbytnio, ale takie powiększone sztucznie też nie. Złoty środek jest najlepszy :) sama nie mam jakiś super ładnych ust, dlatego zdecydowałam się na ich makijaż permanentny żeby je jakoś podkreślić i optycznie powiększyć. Dominika Kossakowska z Jest Pięknie (w Warszawie) zrobiła świetną robotę, bo teraz wydają się odrobinę większe, a to bez wypełniaczy :)

Gość gość
Co za bzdury wypisujesz. Makijaż permanentny nadaje tylko kolor ustom nie ma nic wspólnego z powiększeniem więc się nie reklamuj!

Gość Jola

Mogą, ale ja nie jestem ich zwolenniczką. Zdecydowanie bardziej wolę pełne usta. Według mnie są seksowniejsze. Sama nie byłam właścicielką pełnych ust, dlatego zdecydowałam się je powiększyć. Zrobiła to dr. Żukowska z Łodzi. Udało nam się osiągnąc bardzo estetyczny efekt.

Gość Duże usta

Ja z naturalnie mam duże usta nawet gòrna warga jest duża,zawsze miałam komplementy na temat ust niektòrzy myślą że coś sobie wstrzyknęłam.Niby pasuje to do mojej urody bo mam też duże oczy i nos.Ale uwierz mi czasem czasem chciałabym mieć mniejsze.

Gość Marker
Dnia 13.02.2013 o 15:45, Gość kasia wreszcie miala czas napisał:

współczuję takich ust. Są obrzydliwe i nieseksowne. Facetów takie nie pociągają.

Co za bzdura, po ulicach same piękniochy o pełnych ustach chodzą a Ci z wąskimi nigdy nie mają parterów :)))))))

Gość Karol Kolbowicz

Moja żona od dawna narzekała na objętość własnych ust, nie podobały jej się. Wreszcie zdecydowała się na kurację preparatem Restylane Kysse i muszę przyznać, że od tego czasu bardzo zyskały na kształcie, sprężystości i jędrności. 

Gość Jakub
4 minuty temu, Gość Karol Kolbowicz napisał:

Moja żona od dawna narzekała na objętość własnych ust, nie podobały jej się. Wreszcie zdecydowała się na kurację preparatem Restylane Kysse i muszę przyznać, że od tego czasu bardzo zyskały na kształcie, sprężystości i jędrności. 

Jestem chłopakiem i powiększyłem sobie usta botoksem - są wielkie !!;) a mój wiek to 17 lat 

Czesto nie mogę domknąć buzi ale to mi wcale już nie przeszkadza 

Gość Karolina

Wygląd ust to kwestia gustu i każdemu podobają się inne. Ja miałam właśnie wąskie usta i dlatego postanowiłam je powiększyć. Zabieg zrobiłam w Oświęcimiu w Instytucie Zdrowia Boczarska Jedynak. Na konsultacjach otrzymałam wiele ważnych informacji dzięki czemu nie bałam się zabiegu. Efekty są świetne, usta wyglądają o wiele lepiej. Polecam.

Gość Gość

Wolę posiadać brzydkie wąskie usta niż usta mrówkojada.

Ponoć mogą się podobać. Widziałam wiele dziewczyn, które miały naturalne cienkie usta oraz wygladały bardzo dobrze. Jednak sama miałam cienkie usta oraz nie uważałam ich za atrakcyjne. Tak wiec dlatego właśnie zdecydowałam się na ich powiększenie. Zabieg zbyt przyjemny nie jest, nie będe tutaj kłamała jednak nie żałuję bo dzięki temu pozbyłam się tego kompleksu. 

A powiększenie za pomocą kwasu nie jest wcale takie bolesne https://redtips.pl/kobieta/male-i-cienkie-usta-mozna-powiekszyc-na-czym-polega-zabieg-powiekszania-ust-w-gabinecie-medycyny-estetycznej.html