Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam stanowczo dość,ale....

Co robić gdy on grozi że się zabije?

Polecane posty

Kochani poradźcie mi coś. Mam kolegę, nigdy nie było między nami zażyłości, powiem dosadniej ; to bardziej platoniczna znajomość. Nie zna mnie,kilka razy gadalismy o dupie maryni i tyle tego. Około miesiac temu wyznał ze mnie kocha - ja takie oczy :o zbyłam go jakimś tekstem wydawało mi sie ze przyjał to normalnie,później zachowywał się normalnie ale on chyba jest jakims szalencem. mwoi mi ze ma plany samobojcze. kupił sobie 10 kart i z kazdej do mnie pisał jako jego znajomi że znaleźli go martwego i ze to przeze mnie, zaczął mnie wyzywać.... jak mozna sie domyslic okazalo sie to bujda. mam wrażenie ze on mnie neka. nie chce mieć nikogo na sumieniu .. co powinnam zrobic?

i co najwazniejsze on jako on jest w porzadku do mnie zachowuje sie jak zakochany facet a ta jego druga strona jest ... wstretna

Gość asdgfh
Jeśli masz powody, żeby bać się, że faktycznie spróbuje się zabić, to powinnaś zadzwonić na policję. Ewentualnie najpierw pogadaj z jego znajomymi i spytaj, jak się zachowuje.

nie reagowac , nie odpowiadac, nie wdawac sie w jakiekolwiek konwersacje .Chce sie zabijac -wolno mu .

Gość omfg,,,
no i co cie to obchodzi? niech sie zabija jak chce. btw, tacy jak on sie nie zabijaja, tylko szantazuja emocjonalnie. 🖐️

Gość to nei żarty
Jak nie skasowalaś smsów, to idź z tym na policję.

Raz juz mu powiedziałam że dzwonie na policje a on wtedy szybko zmienił zeznania i mysle,ze gdybym to zrobiła to zmieniłby sie w ofiare :o probuje wzbudzic moja litosc i zainteresowanie i mam wrazenie jakby sie karmil emocjami i mial z tego satysfakcje. mnie to powoli wykancza.

on raczej tego nie zrobi ale jakby mu cos odwaliło to ja bede winna. nie moge zyc z takim pietnem, chyba sama bym sie usmiercila po czyms takim. to nei zarty Skasowałam nie mam nic w telefonie jedynie na kom.internetowym archiwum rozmów

Gość vgjhbknm,
no i co cie to obchodzi? niech sie zabija jak chce. btw, tacy jak on sie nie zabijaja, tylko szantazuja emocjonalnie. " x nie badz tego taka pewna

Gość asdgfh
Idź na policję i tyle. Będziesz mieć czyste sumienie, a on zobaczy, że lepiej zrobi nie męcząc Cię.

nie wkleje rozmowy ale czytam to i chyba nic nie zrobię ponieważ on tu pisze tylko czy pamiętam o jego planach a ja na to że jest nienormalny i chce mi zniszczyc zycie na co on że nieprawda wiec jak udowodnie o co chodzi .>>?

Gość moim zdaniem........
nie będziesz winna. Nie kontaktuj się z nim, to się uspokoi.

dziwne że on wcześniej nie mial planow dopiero po odrzuceniu zaczyna sie tak zachowywac i to tylko w stosunku do mnie. Przy innych jest wciaz taki sam. Powiedzialam o tym kolezance i akurat szlysmy przez osiedle i szedł on niczego nie podejrzewał,podszedl do nas na co ona do niego z wyrzutami czemu chce to zrobić, on spojrzał na mnie i słodkim głosikiem ze o co chodzi ze nic nie pamieta a później tak obojetnie ze może miał gorszy dzień ale przecież nie mysli o tym

chcialabym ale jak pisze mi wiadomosc o tresci " zegnaj na zawsze kocham cie " albo " wlasnie stoje przy xxxx (taki most u nas) tam mnie szukajcie zegnaj' to co ja mam myslec i jak nie zareagowac na cos takiego

Powinnaś mu jasno i wyraźnie powiedzieć że go olewasz i nie odzywać się nigdy więcej, nie odbierać telefonu...w ogóle udawać że go nie ma

Gość to nei żarty
Najlepiej to zmień nr telefonu. Przecież on ewidentnie ma problemy ze sobą i próbuje tym obarczyć Ciebie.

ale robic cos takiego osobie ktora rzekokmo sie kocha? czy ja mam wypisane na czole ze szukam psychola?:(

Gość monumentalny
jak ktos chce sie zabic faktycznie , to o tym duzo nie mowi, nie sluchaj go, wyladowuje dwoje zale na tobie, zaden ze znanych mi sabojcow nie chodzil i nie mowil kazdemu ze sie zabije, zrobili to raz a porzadnie