Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werkaoberkagruba

Zodiakalne ryby - jakie są?

Polecane posty

Gość holkra
jak dla mnie to najmniej seksowy zodiak, ni pies ni ryba! ;P

Gość Rybki
jedną wiele lat musiałem zapewniać na tysiąc sposobów, że ja kocham tony listów, a Ona ciągle nie była pewna, ciągle coś jej nie pasowało, straciłem wszystko dla niej wpadłem w depresję, kiedy już sobie odpuściłem bo wypaliłem sie totalnie, skończyłem z nią i poznałem inną rybę hehehe, to ta pierwsza nagle się obudziła i lata za mną jak głupia. Ale teraz mam znów inną bajkę ta jest pewna uczuć, ale wariatka dokumentna uczuciowość sięga zenitu telepatyczne połączenie, nawet nie zdarzysz pomyśleć, a ona już mnie wyczuje ufff to dosyć upierdliwe jest heheh. Pierwsza się pocieła i jak lata temu zaczęła się uzalać nad sobą tak do tej poty ja trzyma to chyba taki sposób na życie, wiecznie je pocieszać, zapewniać, łazić za nimi w nieskończonosć a i tak coś będzie nie halo. Tak miałem. Chciałem mieć dzieci z normalna kobietą to mam już swoje lata i niestety nie mam. W rybie się już nie zakocham to pewne.

Gość Aparat007
moja eks byla identyczna. Polaczenie telpatyczne bylo takie, ze siedziala w pracy a ja ja mialem odebrac a ona mi w myslach mowila na co ma ochote zjesc np. Ja szedlem do sklepu czy kafejki i to kpowalem. Nie raz mialem ubaw bo wiedzialem ze ona n tego nie lubie a mialame wyrazny sygnal zeby to kupic. Nie wiem jak to wytlumaczyc ale tak bylo. Niezdecydowana zajebsicie. zimna. Ale potrafi byc bardzo czula, ale sie boi okazywac uczucia. Bo nieche wyjsc na te slabsza strone. Udaje silna i twarda anaprawde jes delikatna i krucha. genarlanie roztsalem sie jakies czas temua a dalej nie mgoe jej przebolec bo ja kocham i co tu zrobic. ahh te rybki:/

Gość Rybki
no własnie, je się kocha, ale nie idzie z nimi wytrzymać :) Jak masz duzo empatii i wpadniesz w jej sidła to już masakra haha

Gość lllybilly
faceci ok, ale kobiety to materialistki na maksa, sa ci w stanie noz w plecy wbic jesli maja na tym zarobic. Kobiety bez skrupolow, obludne i falszywe. Faceci sa ok, ale troche niesmiali, napewno nie maja osobowosci przywodcy, sa bardzo sfrustowani i ciagle narzekaja na wszystko. Niestabilni emocjonalnie tez. Kobiety znowu sa zdolne do manipolacji innych ludzi, duzo chca, malo daja. Opisalam wlasnie dwie moje przyjaciolki i dwoch mwzow.

Gość lllybilly
jeszcze jedno, bardzo wazne. Lubia imprezowac i robic ogolnie wrazenie na innych.Robia wrazenie osob o silnej osobowosci, jednak jak powiedzialam jest to tylko wrazenie. Sa to w sumie zabawni ludzie, ale napewno nie nadaja sie na wspolnikow w businessie.

Gość rybkaaaa
wrażliwe, czułe, opiekuńcze, trudno jje do siebie przekonać, ale są wierne, niezdecydowane, niepewne siebie, nie potrafią stawić czoła przeciwnościom losu dlatego uciekają ,odważne, płochliwe i obrażalskie

Gość rybkaaaa
nie zimne tylko otaczają się murem w obawie przed zranieniem, namiętne romantyczki o słabym charakterze

Gość małgochaaaaaaaaaaaa
puszczalskie i sprzedajne, maja kurewską naturę, wiem bo sama jestem

Gość jakie są
takie jak inne

tak się składa że Ryby to mój znak partnerski/przyjacielski i bardzo dobre tworze z nimi relacje niby nie patrze na znaki zodiaku ale serio jak by się nad tym zastanowić i wziąść pod uwagę datę urodzenia to w większości sa to udane relację odpowiadając na pytanie ciężko powiedzić jaki ktoś jest pod względem znaku zodiaku bo przecież nie można określić tylko i wyłącznie że BYK będzie silnym i zdecydowanym charakterem...

Gość stella_bella
mój facet jest rybą. niepewny siebie, pesymista, niezdecydowany, zakompleksiony, zazdrośnik, nie ma fantazji w łóżku.. zalety: opiekuńczy, troskliwy, empatyczny, czuły

Gość lolitkad
jestem rybą, ale jestem wrażliwa, uczuciowa, zdecydowana, uzdolniona artystycznie, kochliwa, ładna, uwielbiam sporty i pracę nad swoim ciałem, przejmuję się niedolą innych, zwłaszcza dzieci, nie jestem zimna, wiem czego chcę i do tego dążę, owszem czasem nie powiem o co mi chodzi, ale mąż nie tego skutecznie oduczył, teraz wyłożę kawe na ławę od razu, chętnie sie kłócę o swoje dziwne te wasze opisy

Gość stella_bella
a ja myślę, że są cechy wspólne dla znaku, ale ostatecznie na charakter wpływają także doświadczenia życiowe. niezdecydowanie to jednak typowa cecha ryb - mam siostrę i koleżankę rybkę i faceta teraz

Gość mimi małpka
śliczne,romantyczne, muszą być otaczane miłością ale potrafią też mocno kochać, nie tolerują chamstwa, takie zawieszone między niebem a ziemią :) takie są bo sama taka jestem

Gość Aparat007
ktos napisal ze "duzo chca, malo daja" - to akurat z moejgo doswiadczenie prawda. ktos takze napisale, "ze maja puszczalska nature" - nic bardziej mylnego, racej bym powiedzial, ze niezwykle trudno je zdobyc i przekonac do siebie. Mialem okazje poznac 2 natury mojej Ryby. jedna to kiedys sie zakochalismy na maksa, i ta telepatia, uczuciowosc, troskliwosc, niezdecydowanie wyszlo na jaw, robienie wrazenia itd, Rybki sa magiczne moim zdaniem, ae bardzo delikatne. Druga natura to taka, ze potrafi byc nieznwykle zimna suka dla innych np samcow. Jest wierna, i jak jest w kochanym zwiazku nie da sie uwiesc innemu. Nie jest slodka idiotka. Jak sie ja skrzywdzi (wg niej straszliwie) to "o w morde" z tej malutkiej kochaniutkiej rybci, wychodzi potwor gargamel i herkules w jednym, wali piorunami na ewo i prawo, jest zawzieta dulogo rozpamietuje i nawet dlugo po klotni, w prost przypomni , ze sie ja skrzywdzilo i bedzie bila swoim pejczem nienawisci nadal. Chco w glebi dusz na pewno nadal kocha. Ale jak ktos napisal "otacza sie murem by nie bedz skrzywdzona". aha ja akurat jestem strzelcem.:) dla kontrastu.

Gość noise...:D
Bylam ze strzelcem 7 lat w zwiasku :)

Gość ojjaj
osoby spod tego znaku to chyba najgorsze sa jakie znam. sama jestem ryba. bardziej zdołowanej, niezadowolonej, zmiennej i nieszczesliwej osoby od siebie nie znam. zle sie czuje sama ze soba. nie lubie siebie. jestem nieszczesliwym czlowiekiem. po prostu. chyba nigdy nie bede z nikim w zwiazku bo wiem ze byloby to niemozliwe. najpierw ten ktos musialby do mnie dotrzec a tak cierpliwych ludzi na swiecie nie ma. mysle ze osoby spod tego znaku sa stworzone do zycia w samotnosci i wlasnym nieszczesciu. oczywiscie sa wyjatki ale oprocz siebie znam jeszcze kilka takich osob i maja one tez wymienione wyzej cechy. załamka.

Gość gleedys
Fajnie mi czytac te opisy i prawie caly czas kiwac głową- no z wyjątkiem tego materializmu i dawania du.y. Ja ponad 20 lat trwam przy jednym facecie :D Jestem bardzo pamiętliwa- jak ktos mnie skrzywdzi to nie dostanie drugiej szansy, a to że czasem wychodzi z rybek bestia to tez prawda...bo my dusimy dlugo wszystko w sobie, obmyslamy a potem wybuch - nawet z zalami sprzed lat.....moc wybuchu zalezy od ilosci uzbieranej zlosci :P

sa takie jak ja, utalentowane nie tylko w jednej dziedzinie, bardzo pomocne, kochajace swiat, przyrode, interesuja sie zyciem poza ziemskim

i ja w przeciwienstwie do innych ryb nie trzymam w sobie zlosci i nie wybucham, mowie prosto z mostu Jestem niezdecydowana to fakt, obrazalska? czy ja wiem, poprostu nie daje za wygrana, wrazliwa, mam swoj swiat i swoje kredki

Gość też rybka
Aparat007 - jesteś bardzo dobrym obserwatorem. Ja jestem rybką i moja córka także. Ten kto napisał o materializmie i puszczalstwie - napisał bzdurę. Ja jestem juz po 40-stce - jedyny partner w życiu to mój maż (małżeństwo co prawda na finiszu ale to inna sprawa). Nadwrażliwość, niezdecydowanie, małe poczucie własnej wartości, pamietliwość ale i wrażliwość na innych,delikatność, czułość, dużo zdolności, totalny sprzeciw wobec chamstwa, silne więzy rodzinne. Pozdrowienia dla rybek i serdeczne życzenia dla nas wszystkich, bo wkrótce nasze urodziny

Gość AparAT007
@gleedys, NOISE...:D, też rybka Czy istnieje szansa zeby was odzyskac, po rozstaniu. Jelsi rozstanie wyniko ze strony Ryby. Bo przerabiam ten temat, wlasnie. Walcze, odpuszczam, walcze, odpuszczam. NIe odciela sie ode mnie, czasem dzwoni czasem sie spotykamy, czasem znow jest bardzo miala czasem lpeiej do niej nie podchodz. To jest wspaniala osoba, ale w zyciu przeszla tyle ze malo kto by dal rade jeszcze chodzic po tej ziemi. Tworzylismy zgrana pare 5 lat razem mieszkalismy. Zupelnie nie mam pomyslu na to jak ja odzyskac. (mowi ze nie kocha, ale nie potrafi powiedziec tego w oczy) gra twarda i nie zainteresowana. Jakies rady dziewczyny? Czy lepiej sobie odpuscic ? dzieki z gory za podpowiedzi. Jelis checi mozemy pogadac na priv.:)

Gość pomysłowa Gośka
innej nie spotkałam a ohydne, zimne i wredne ZGADZAM SIĘ!!!! fałszywe i paskudne!

Gość chyba mam to samo
wredne gadatliwe pamiętliwe i zajebiście wredne bo to mój znak

Gość noise..:D
aparat-duzo zalezy o co wam poszlo, a byc moze jest ktos inny w jej zyciu ..to bym rozumiala jej postepowanie ;) Nie jestem w stanie ci powiedziec , czy da sie nas odzyskac..bylo by to zbyt ogolnikowe ,a przeciez mimo znaku i tych wszystkich podobonych cech, kazdy z nas jest na swoj sposob inny ;)

Gość rusałka z bajora
rybki to pamiętliwe, ciche wody

Gość Aparat007
noise...:D skad jestes ?

Gość po 3 latach
Ryby dążą do celu i nie poddają się. Mają poczucie humoru i są zbyt ufne.Dla przyjaciół i miłości są poświęcić wiele.Jak wpadnie w furię trzeba czasu aby sie uspokoić.Wybaczają zbyt wiele.Lubia mieć wszystko poukładane,spokój i czasami samotnosc wskazana:D Ale są i zle strony charakteru - wredne,chamskie i bardzo mstliwe . Pisałam o sobie urodziny 15 marca :)