Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werkaoberkagruba

Zodiakalne ryby - jakie są?

Polecane posty

Gość noise...:D
apara- pochodze z malopolski..a w Polsce nie mieszkam od dobrych kilku latek.

Gość zdumionaaaaa aaaaa
Jakie są "ryby"? Takie same jak "byki"."blizniaki" ,"strzelce" i inne zabobonne wymysły . Mamy 21 wiek....a tu wiara w jakies astro-bzdury :/ Powrót do średniowiecza. To ja zapytam -jakie są dziewczyny mające lewą stopę większą od prawej...chm,na pewno coś je łączy :D

w horoskopy akurat nie wierze,wiec zgadzam sie z astro bzdurami :D

Gość Aparat007
Dokladnie, tu nie chodiz o horoskopy tylko o harakterystyke znaku. POza tym, kazdy tutaj pisze o swoich doswiadczeniach zyciowych i jak widac Ryby sa jakie sa, nie jedna ryba sie z tym zgadza :) Weiec w czym problem. Noise..:D (pewnie znow wyjdzie usmiech a nie D- trudno.) Ja tez nie mieszkam w POlsce o kilku dobrych lat, tylko w Londynie. :) A Ty ? :)

:D:D zatem usiadz ..bo mieszkam tam gdzie ty :P:D:D

Gość Aparat007
Jaki ten swiat jest maly..right ?:) Chcesz porozmawiac na czacie...bo widze, ze i tak seidzimy dzisija na kafe, wiec moze porozmawiajmy na zywo hmm?? czat londyn na interii, bede tam pod tym samym nikiem:) do napisania...

Gość noise....:D
nie zapisalam meila :D blondynki tak maja ..:)

Gość Aparat007
Na kafe CI nie podam. Chcesz wejsc jeszcze raz na czat?

Gość noise....:D
ok

Gość ja gienka32
kiedy świat mi sie zawalił szukałam pomocy wśród wielu znaków zodiaku, nikt mi nie pomógł a z pomocą przyszła ryba do której nawet nie zwracałam sie o pomoc,ona chyba intuicyjnie wyczuła,ze ja tej pomocy potrzebuje.

Gość gleedys
Aparat007- chcesz odzyskac rybkę? To zależy o co poszlo....Ja się do ludzi przyzwyczajam i ciężko mi odejsc..ze wzgledu by kogos nie skrzywdzic. Będę za to sama cierpiec i sie meczyc. To głupie ale drugi czlowiek jest dla mnie wazniejszy niz ja sama. Nie wiem ja z powrotami ale zdobyc moje serce jest bardzo łatwo :D nigdy nie zdradzam ale zakochiwac sie moge 30 razy w roku...

Gość gleedys
Bo my rybki to jak czarownice :D umiemy czytac w myslach i widzimy to czego nie widza inni :D....Ktos moze sypac kawalami i cieszyc sie jak glupi a ja potrafie wyczuc czy taki jest czy tylko zaklada maske

Gość gleedys
Czasem mysle ze z ksiezyca spadlam...patrze na ludzi i mysle co ja tu robie :D Juz za poznoe ale zaluje ze nie zostalam psychologiem...

Ja jestem rybą, jestem wrażliwa i często zmieniam humory. Ale jestem osobą raczej zdecydowaną i pewną siebie, nie popadam w nałogi (nie palę, alkohol tylko okazyjnie), twardo stąpam po ziemi i mam opinię osoby, która ostatnia wpada w panikę i uspokaja całą resztę. Ja w horoskopy nie wierze, bo u mnie się nie sprawdza ;] Kiedyś przeczytałam, że najbardziej wrażliwe na pieszczoty u ryb są stopy, a u mnie są plecy ;] To wszystko ściema ;]

Gość Aparat007
@jeste studente Dokaldnie plecy. To samo bylo u mojej eks. Tylko glaszcz i smeraj jej plecy i nie byle jak a z uczuciem! bo inaczej sie obrazi ,...ehhh. Wszystko co piszecie to prawda.

Tylko widzisz, według "horoskopu" to powinny być stopy ;P No i powinnam być mimozą, bujającą w obłokach, niezdecydowaną, jarającą fajki i chlejącą alkohol artystką. A nie jestem. Nawet nie jestem humanistką. Nie znoszę zapachu papierosów, chociaż jestem przyzwyczajona do niego od dzieciństwa. Nie mam talentu ani plastycznego, ani muzycznego, ani literackiego ;] Jestem ścisłowcem. Nie daję się manipulować ani ustawiać. Jestem pewna siebie. Ot dla mnie znaki zodiaku i to, że jakieś cechy są z nimi związane to bzdura.

Gość Aparat007
Byc moze jestes juz blizej Barana....Zreszta, mowi Ci cos A.Einstein, ponoc wielu slawnych amtematykow jest ze znaku Ryb. Ale ja znam same artystyczne mimozy ze szlugiem. Jeste studente a Ty skad jestes? moze tez Uk ?

Gość tez rybka
Aparat007- jak nas odzyskać? U mnie to było tak, że dałam druga szansę ale zostałam znów zraniona. I już się chyba nie da - mam w sobie za dużo żalu. Jako człowiekowi chyba wybaczyłam, jesteśmy w miarę przyjacielskich relacjach ale z małżeństwa raczej nic nie będzie. Kochana rybka jest w stanie dać z siebie bardzo wiele, niekochana - umiera, jak prawdziwa ryba wyrzucona na piasek. Jestem z wykształcenia ścisłowcem i jestem dobra w tym, co robię, ale w połowie umysłu i serca humanistką - piszę wiersze interesuję się szeroko rozumiana duchowością. Zyczę Ci powodzenia w walce o serce Twojej rybki, myślę, że jeśli Tobie naprawdę zależy a nie ma innych przeszkód - to może się Wam udać.

Gość ś
ja jestem rybą z końca lutego. to prawda, że jesteśmy niezdecydowane jak te ryby co każda płynie w inną stronę. jako dzieci ryby są bardzo płaczliwe.

ja tez jestem ryba tak ryby to dusze genialne ale w roznych dziedzinach ludzie nie badzcie tak dziecinni i po znakach zodiaku zwalacie wszystkich do jednego wora mam 29 lat i juz powoli koncze kariere pilkarska ze wzgledu na wiek cale zycie na sportowo nigdy nie bylo lekko wszystko robilem na maxa pod prad nie wierzcie w to co to niektorzy idioci tu pisza ze ryby sa takie a takie bede bronic ryb bo oni chca z was zrobic dno pozdrawiam lece na silownie ehh